Originally Posted by
Groover
Nisi me shvatio Milose, EDT sam pomenuo poredjenja radi, jer znam odlicno kako mirise, a i kao sto rekoh, imam vec jedan miris iz te kategorije. ESP nikad nisam probao, imam neku predstavu sto da ocekujem od njega, ali me sad Direktor pogubi skroz kad rece da je prilicno jedinstven i da se tesko moze poredit s nekim drugim mirisom. Sad me jos vise zanima, ah dusa kucka.
Mislim da sam dosao do tog nivoa dje tacno znam sto bi mi se moglo dopast, a da ga prije toga ni ne probam. Potvrda tome je to sto sam mozda jednom-2 put kiksao sto se tice trgovine na slijepo. Naravno nije to skroz mjerodavno, ali govori ipak da smo do sad nesto naucili. Zbilja mi se razni tipovi mirisa svidjaju. Sto vise otkrivam, vise mi se izbor prosiruje. Da mi je neko rekao prije 5 godina da cu koristit mirise poput Bentley For Men Intense, rekao bi mu da laze. Koliko je dobro i lijepo to sto otkrivamo i sirimo vidike, toliko je lose, iz finansijskih razloga. Nekad bih volio da sam tip "zdravo dajte mi najnoviji parfem".