biznismen moze i to da zavrsi.;)
Printable View
biznismen moze i to da zavrsi.;)
Sve moze da se zavrsi. :D
Sto je ovo preteknem autobus 100/110km on se izgubi i krene u zgradu da udari..
BožeSvašta
http://i.imgur.com/dFpcLtj.jpg
Ja cekam one srednjoskolke da se izgube, kad ono bus...
Ovdje jedino da se izgube staroskolke. :D Uh ne pominji najvise volim zeCke autobuse i kombiJe. :) tarabaposada
Kod kastelane / cetiNjski put onaj mali prolaz preko puta nje udes (steta 50c) a kolona 1km :D pokusavao fratelo da skrene ka kastelani i ovaj ga poljubio samo malo / kolona do volija. :D
Ne mogu se naslusat' kako treba pazit' na dvotockase (znam da ih i ovdje ima dosta) ali samo neka su (ste) zdra'o kako voz(it)e i kako ti se stvor(it)e na 10cm od branika niotkuda... Ka' ugrozena vrsta koju moras drzat' ka' malo vode na dlanu a nevazno je kako ta 'vrsta' ucestvuje u saobracaju...
A žalosno je što su to oni bajkeri iz mode, nesto poput ovih "hipstera" po gradu sto su utripovali da su drvosjece... Kukolj...
Ovi na dva tocka, sto probuse auspuhe i sto lete.... Muve se isto tako lijepe na tablicu, kako mi ih je za'
Ja bas vodim racuna o motorciklistima i kroz grad i na otvoreno, trudim se da im ostavim prostora da mogu pretec, da ne pravim nagle promjene pravca, kocenja, kracenja krivina ili bilo sta sto bi njih ugrozilo, ali da ima govana na 2 tocka, imaaaa bas previse
Prvu noc ja iz delte prilazim da se ukljucim na bulevar (onamo kod pumpe) i ladno se lik kroz raskrsnicu vrace NAZAD (jos mu kratke nogice) kao sa trotoara da se spusta pjesackim nazad????
I taman na glas prokomentarisem saputnicima "vidj' budale sto ce ga neko pokupit u ovu krivinu" (jer znaju onamo da ulete ka pumpi a nije bas najpreglednije), kad lik cim se vratio sa pola motora na lijevu traku (od mene gledano) opali po gasu i kroz moju traku skrenu desno i ode ka garazi... nijesam isao brzo pa stigoh da ukocim da se ne nabode po sred mene... na sve to, on na moj medjunarodno priznat gest rukom "sta koji murac to radis" propracen upitnom facom on staje, okrece se i nesto mumla kroz kacigu, bi da se svadja zar, nesto mu krivo...
ko biva garant je on tu dobro postupio, a sad sam ja taj idiot koji njega ne vidi i ne pazi i nesto mu se kriva...
P.S. Za neupucene - gest je:
http://scontent-b.cdninstagram.com/h...29818578_a.jpg
Montirah neke gume stare na auto, reko da vidim da nisu sto bolje od ovih sadasnjih iiii aj reko da se provozam.
Put Rogama krenuo zatvoren put kod malog brda, policija svijetli na sve strane, neko se prosuo tamo bio.
Aj dobro, krenem ja put CT da se popnem i spustim uz kokote, kad oces. Na vr' brda opet rotacije, 2-3 auta policijska, motor policijski, ja dok sam se okrenuo vidjeh 2 auta na krov cini mi se.
Te se ja vratih kuci trecom na vr' gasa i pokrih se dobro, da se ne nagrdim.
Nije mi jasno sto rade ovi ljudi od sebe.
Sve ce vise motora bit, i treba da bude. A vama sto smeta, samo neka ste zdravo. Koliko sam samo situacija ima da me gospoda za volanom uopste ne registruju da nailazim motorom. Instruktor mi je fino reka kad sam polaga, sine kad sjedes na motor zamisli da si nevidljiv, ako budes racuna da ce te neko vidjet pukla ti je pogibija. I 100% je bio u pravu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prije neki dan, udje mi komsija jedan u kola da ga prebacim do grada i da se ukljucim na bulevar, otuda autobus... Veli on "pusti ga da nas ne raznese" i prodje autobus, za njim motor, veli on "e ovome nemoj stajat, ko ga sisa, neka se snalazi, ne moze nam nista"...
Imam osjecaj da 90% ljudi u CG tako misli... "Pusti ovoga velikoga, a motor nema veze"...
I naravno, svima koji tako misle, sve najgore...
Pazis se sam, drugi te nece pazit, no opet promjene pravca bez najave su ,,uobicajna nocna mora'', ja ne shvatam da ima toliko retarda (mozda je blaga rijec) kojima je muka malo ispruzit prste i aktivirati zmigavce.
Sto ne volim tako kad mi neko shedne u kola pa me pomamljuje: aj sad, pusti ovoga, stani ovome, a moga si ga pretec, a nemoj sad...a jos kad psuju...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
A zasto bi te iko registrovao? Za vas na skuterima vaze ista pravila kao za ostala motorna vozila. Ako mi na bulevaru neko da prednost da se prestrojim, ne ocekujem da u koloni od 50m neko pokusava da se probije kroz pola metra razmaka izmedju vozila, i da tu ja treba da vodim racuna.
Kada skrecem preko trake, i stoji kolona iza mene, i cim prodje zadnje vozilo krenem, ne obracam paznju da li neko krece da me pretice.
Ovo su stvari koje skuteri rade konstantno. I nema ko vas da postuje ili ne. Postujte pravila kao i ostali koji ih postuju, pa nikada necete imati problema. A dokle god budete vozili kako vozite, uvijek ce biti "ne postuju nas"
Ne postuju se pravila i to je cinjenica. Prekljuce u koloni kod Budve, skuteri/motori izmedju kolona jure, ne voze polako nego jure! Samo sam cekao ko ce me zakaciti... Isli i preko trotoara. A to je debelo krsenje pravila!!! Sta da je neko u tom trenutku otvorio vrata i da se ovaj zakuca? A da ne pricamo o prekoracenju brzine....
sprdajte se vi
http://www.vijesti.me/vijesti/motoci...u-novom-884432
Neko rece da u HN najvise postuju motociklase.
http://www.img2.cdm.me/sites/cdm.bil...a-190416-1.jpg
To od 50-100cc nemoj da obracas paznu, to su govvna, ne postuju propise, gazi.
Momak je tesko povrijedjen :(
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Da se ispolira i kao nov.
http://i.epvpimg.com/KSEdh.jpg
Za 50-60e da se sredi da bude bolja nego prije udara, slobodno!
Sent from my Tiptetrapak using Tapatalk