pa znam. zato me i zivo zanima zasto varvari kao osvedoceni ultrasi i naj navijaci na balkanu i sire nisu isli u varsavu za kup uefa, a vidim ide se za dablin i u rim na neki vaterpolo, plivanje, skokove u vodu i sl :D
Printable View
pa znam. zato me i zivo zanima zasto varvari kao osvedoceni ultrasi i naj navijaci na balkanu i sire nisu isli u varsavu za kup uefa, a vidim ide se za dablin i u rim na neki vaterpolo, plivanje, skokove u vodu i sl :D
objasnjeno je nego ne pratis redovno ;) iz poljske ambasade nisu bili bas raspolozeni da putujemo za varsavu pa su nas dobro iscimali, samo da ne izdaju vize i tako je bilo, i pred sve dokumentacije nisu je izdali, tako da varsava nijje na zalost vidjela naj navijace na balkanu i osvedocene ultrase ;) a i bolje po njih ;)
aha. pretpostavljao sam
toliko o varvarima
Pa vidis didi narod je zavidan:)
Salu na stranu da je srece pa da organizuje prevoz reprezentacija navijacima i da se svudje ide. Naravno ne mislim da nas cascavaju vec neko olaksanje makar. Ali ako bude ovaj bezvizni rezim nadam se da cemo moc i malo ic da pratimo to.
A i bolje te im nisu dali u Poljsku da idu,bez ljutnje,al nas mentalitet i ludi poljski ultrasi nisu dobra kombinacija,jos i one njihove policije maloumne.Eto vidio si sto se desavalo delijama i torcidi u Slovackoj i Ceskoj
eo danas odigrah anti-patriotski, 1 na irsku :D
a tačno ćemo ih dobit...
1-0 Adrovic 11' ! :D
Ovaj Djurkovicj nije normalan , rekao je : ,, Sada prekrshaj sa 16m i 28cm " HAHAHAHAHA !
nije bitno naravno, drugacije su organizacije i ako ima istih ljudi i tamo i ovamo, i za vize irske nismo slali dokumenta tako da ne znam dal bi ih dobili, al moje misljenje da bi, jer ni do sad nismo imali problema sa vizama (jedino kad nas je MIP sjebao za italiju, al smo se snasli ipak pa je mjesto 400 i kusur ljud poslo oko 100 i nesto) , pricam sto se tice kluba navijaca reprezentacije
3-1,brao vi ga,ima nade za nas.........
Svaka čast onim mladim bitangama :-) !!!Namazani su sa hiljadu boja ali umiju da igraju kao tim i samo da ne bude nepotrebnih eksperimenta kao protiv Švedske u Pg i uspjet će da budu makar 2!!!
A sudija je najjaci :clap::lolblue:
Odlicno smo igrali protiv Kazakstana, vidi se da jos tu fali dobar trener da sve to ukomponuje ali sta sad da se radi:), samo da nije Beciraj onako sebicno igrao i rezultat bi bio veci a ostali su bili odlicni pogotovo Bojovic u odbrani.
ovaj sudija je bio cetvrti na mecu sutjeska-mtz ripo kad su igrali, ne znam ko njega onakog pusti da sudi...
inace mogli smo i bez primljenog gola
beciraj samo da je malooo brzi :)
Vode omladinci 1 - 0 Denkovic 18' ! :)
U19 kvalifikacije
GEORGIA 0-1 MONTENEGRO
Denkovic 18'
trenutno 28 minut