gledam nešto majku mu, ovaj meč sa Englezima u PG je preposljednji u kvalifikacijama.
pustili su Ukrajince kako bi zakinuli Hrvate prošle godine, valjda budu obezbijedili prvo mjesto u grupi do tad, i malo nam progledaju kroz prste. :)
Printable View
gledam nešto majku mu, ovaj meč sa Englezima u PG je preposljednji u kvalifikacijama.
pustili su Ukrajince kako bi zakinuli Hrvate prošle godine, valjda budu obezbijedili prvo mjesto u grupi do tad, i malo nam progledaju kroz prste. :)
ali ces zato ti da me deres za 3 karte :mrgreen:
nbt. poc'emo mi onako turisticki, nije frka do 400eura za takvu priliku, ipak se za tako nesto jednom zivi, a ti znas da pare nisu problem :)
Misko Ajkula :lolblue:
Jedna ispravka a tiče se teksta himne. Dakle, himna koja se izvodi na sportskim manifestacijama je skraćena (zbog dužine) i njen tekst je:
Oj svijetla majska zoro
Majko naša Crna Goro
Sinovi smo tvog stijenja
I čuvari tvog poštenja
Volimo vas, brda tvrda,
I stravične vaše klance
Koji nikad ne poznaše
Sramotnoga ropstva lance.
Majko naša Crna Goro (ovaj zadnji stih je dodat na kraju da bi se himna završila na pristojan način a nije sastavni dio zvaničnog teksta himne)
Tako da se himna može naučiti brzo. Ukupno 8 stihova i deveti stari Jug Bogdane :).
A što se tiče pjevanja himne nemam ja ništa protiv što igrači ne pjevaju samo da izgaraju na terenu kao što trenutno i čine. Meni smeta kad publika ne pjeva ali valjda će i to jednom doći na svoje jer smo svi učili ''Hej Sloveni'' u školi pa treba malo vremena.
Sumnjas u albanca ima li USA pasosh? :D
No mi zao jer mi drug nema, nisam znao za ovo.
Zna li se otprilike koliko navijaca iz Crne Gore namjerava da ode u London?
koliko ce kostat karta protiv svajcaraca za sejver
Ma ako ode 2000 ja secam .....i stavljam ga u.....Robi said :D
Crna Gora je od svih svjetskih reprezentacija zabilježila najveći skok na FIFA ranking listi. Sa 73. skočila je na 40. mjesto i prvi put upala među 50 najboljih. Čestitke Cicu Kranjčaru, igračima i navijačima CG. :D
http://www.fifa.com/worldfootball/ra...ion=0&rank=196
23. u Evropi. :)
Može li mi ko pojasnit način bodovanja i kako se pravi ova rang lista FIFA.
Za koje je ono kvalifikacije vazna Fifina rang lista,jel za SP ? Jer znam da UEFA ima neki svoj sistem dje tim i ako je slabiji(npr po rankiranju je za 2 sesir),na osnovu prethodnih rezultata(Grchka npr) moze doc u prvi sesir ?
Cetrdeseti u svijetu je ogroman uspijeh,mislim uvijek kad se prisjetim kolki smo,to je nevjerovatno.Ako dobijemo Svajcarsku a imam neki dobar predosjecaj da ocemo,jednom nogom smo u barazu.
Sad baraz je druga prica,odnosno BUDUCA prica :)
Uf 40. na svijetu! To bas respektabilno zvuci.
Evo Vucinic posle reprezentacije ne odigra nista za Romu....Svaka mu cast kad je uspio u Bugarskoj cijelu utakmicu da izdrzi...Taman da se dobro oporavi za Svajcarce :)
Mislim da smo dobro nategli ovo 40 mjesto. Taman kao i Hrvati 11.
40. mjesto djeluje korektno! Ali idemo još na bolje!
a jbg-a jos uvijek je Burkina Faso ispred nas :mrgreen:
svaka cast, stvarno odlican napredak, ali i ocekivan s obzirom da su zadnja 3 meca(2 kvalifikacije) pobjede sve...
IDEMO DALJE :)
ako dobijemo svajcarce usta ne sumnjam, napredovacemo bar jos 5 mjesta minimu, jer se racuna i kvalitet protivnika, njegova pozicija, gol razlika itd, sve se to racuna.Nije isto poena dobiti Luksemburg ili bugare, ili svajcarce, nekad ti vise donese poena pobjeda protiv lupam brazila nego da si dobio 5 prosjecnih ekipa!
okle burkina faso na 39. mjesto ?????????????
dosta dobra partija Savića večeras, imao je pri kraju jedan start a la Maldini. :)
E stvarno ako mi neko nešto kaže za nezalaganje Mirka Vučinića kad je reprezentacija u pitanju zaslužio je da mu se banuju i praunuci :).
http://www.sportske.net/vest/domaci-...tim-28641.htmlQuote:
Partizanu nedostajao samo gol, pogledajte ocene našeg tima i uporedite ih sa načinom na koji ste videli meč. Savić najbolji akter kod crno - belih, Kamara kupio navijače. Ilić se žrtvovao za tim i razbio predrasude koje postoje...
.
.
.
.
Savić 8 – po nama najbolji igrač Partizana, mnogi su se pribojavali kako će se snaći, a on je odigrao mirnoćom nekoga ko ima mnogo ovakvih mečeva u nogama. Setite se kako Adrijano deluje protiv mnogo zvučnijih imena i biće vam jasno da je Savić kupovina prelaznog roka u Partizanu.
.
.
.
Savic nema veze sa cg reprezentacijom?
Nijesam nažalost gledao sinoć utakmicu Šahtjor - Partizan pa ne mogu ništa reći. Ono malo što sam do sad gledao od Savića mi se svidjelo pogotovo njegova mirnoća koju je pokazao. Podsjetio me na Franca Baresija po tome. Ali 'ajde da ga ne hvalim previše i baksuziram. Samo neka on napreduje lagano a na dobrom je putu da postane vrlo dobar defanzivac.
najjaca fora je bila posle utakmice sa velsom...ja u culto pored zverotica, beciraja i savica...pocinje pjesma `...2 zgodna fudbalera...`, i grle se savic i zverotic, i padaju u trans :D
Upravo tako, nadam se brzom povratku Drinchica.
Inace, Crna Gora u prijateljskoj utakmici pobjedila sinoc Hrvatsku U.19 sa 1:0 gol postignut u poslednjem minutu utakmice, koja se odigrala na Starom A.
Danas ce opet odmjeravati snage od 16:30.