hahah e prodace ga sad :D
Printable View
hahah e prodace ga sad :D
O cemu pricas brate ko je jos prodao auto na forum jos u Automobilizam, ovo su odje sve krvnici, razapinje se odma :D
Vecinom krvnici uvijek spremni na kritiku a niko prisao, u ovom slucaju, jednom cooperu u zivotu nije. Kako zvuci a to se da provjeriti auto je bombon tako da ne mlatinjajte, ko god se pronadje
Zna se za koga je onaj auto + ako ga budes mazio i pazio posle godinu ces moci za iste pare da ga prodas.
Prije godinu ipo za ovaj auto je nudjeno 9300e prije godinu tako nesto oko 8000e evo se javila zena iz kotora da ce doci sinu da ga uzme..
Taj auto je sminka i za 5god ne moze izaci iz mode / i ne prodaje se ovdje na forum nego se izbaci da se vidi / da bi se proculo da se prodaje..
Svakom normalnom ko ima para / nabrojis sto sve ima i koliko je ulozeno u auto nece pitati moze li sto nize nego ce odma iskesirati..Jer sporCko auto jos ovako za ove pare nikad neces naci.
ovaj "auto" je tako očajnog kvaliteta da ga ne bih vozio ni da mi ga neko pokloni, na stranu što je dizajniran kao Lada
Odvratno auto, prije bi pjeske isa no ovo vozio, iskreno velim :) Ali ovaj je i dobar kakav je onaj novi model, ono je zastiđe, ali doslovno. Mrtva trka sa PT Cruiserom.
Gledam ovu osmicu, reko dje sam gleda nešto slično i sjetih se sa sajma u Frankfurtu prosle godine da sam slikao, doduse to je i8, ulazio sam u njega, svemirski brod.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...99bc24f7ad.jpg
sa ove slike prve iz teksta zadnji kraj mi se ucinje mercedes :)
I to na SLR, odma mi je to za oko zapalo no sam cuta da se ne pomame ovi iz Benz tabora :lolblue:
Bitrate felme za tebe. :)
http://i.imgur.com/l73daex.jpg
18 bbs ch felme stvorena za m3 e36 ali za f10 izgleda uzas presmijesno i premalo.
Slazem se sa acs, premala mi je nekako. Svakako se moram odlucit do kraja mjeseca jer cu da stavljam ljetnje gume (18") Bih kod Vujacica, preporucuju mi Barum koji je jeftiniji od Dunlopa ali mnogo bolji kazu. Continental je u krv, oko 240e 245/60/R18
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
:confused:
Licno mislim da tesko Barum moze biti bolji od Dunlopa, ali ajde :)
Ne kazem da je Barum losa guma, samo bih ja prije kupio Dunlop nego Barum.
Barum is a manufacturer of tyres based in the Czech Republic. The Barum tyre company was created as a subsidiary of Bata Shoes who made rubber soled boots in Czechoslovakia. Wikipedia
Ja sam stavio Barum gumu, zimsku na 407 i mogu ti rec da sam bas zadovoljan. Sa Dunlopom nemam iskustva.
Ti sigurno ne nabadas 0-100 kmh na svakom semaforu kao neki frajeri ovdje hahahaha :)
Zato ti guma moze trajati :)
245/60 jesi li siguran? To mi djeluje profil ka za dzipa nekog..mislim da ti je i 50 visoko
I meni se cini da je to previsoko, na BMW mog suraka je fabricka 245/45R18
45 pardon permutova sam sa drugim autom :)
Vjerovatno je njima bolja zarada na barum :)
Sent from my iPhone using Tapatalk