Ne one lizalice nista to....ja ti kazem neke jes mozda taman ovaj waterfly ! :D haah
Mada ja imam 3 mikase obezbijedjen sam
Printable View
Lopta je ipak turbo,zuto-svijetloplava :D
u svjetlu nedavnih dogadjaja, u vezi sa navalom raznih likova koje vaterpolo malo zanima, nosim se mislju da otvorim na svom sajtu forum koji bi se, jeli, bavio iskljucivo vaterpolom. nego, nisam siguran ima li potrebe za tim, pa me zanima sta mislite. bi li to ikoga zanimalo, ili da prosto zaboravimo sta se desavalo prije nekoliko dana, iskuliramo itd?
nemam nikakav problem ni sa tim [i s tim u vezi, moj ban je bio potpuno zasluzen, nista tu ne zamjeram moderatoru, ili adminu, ko je vec zaduzen za banovanje, i ovom prilikom se izvinjavam momku kojeg sam uvrijedio], jedino sto mislim da bi se moglo malo vise poraditi na tome da se ne dozvoli da uopste dodje do guslanja na ovom topicu.
slažem se. trebalo bi otvorit temu - međusobne utakmice hr, sr i cg pa neka se tu vrijeđa i časti do mile volje. kad me zanima pročitat što je ko prokomentiro o jednoj takmocj utakmici igubim se u moru komentara koji se svode na vrijeđanje.
rzeljko je pito ima li gdje u kotoru kupit, nije valjda da misliš da je gruž i jugov baten u kotoru? i zanimam me što je to amaterska lopta? inače imaš pro touch - solidnih lopti kineskih za 40 kn kupit. jest da je nešto lošija ali i cijena joj je puno manja
Netko je rekao da u Kotoru nema, pa sam pokušao privuć crnogorske ljubitelje vaterpola da ostavljaju novce u Hrvatskoj. Svaka lipa pomaže vraćanju ogromnog duga.
Nemam pojma. Samo piše: "vaterpolo lopta natjecateljska - 399,99 kn, " "vaterpolo lopta amaterska - 199,99 kn. " Ja sam kupio natjecateljsku. Naravno da ću uzet najbolje od ponuđenog.
Kakve veze ima cijena, nije valjda mnogo 399.99 kn ako se može koristit više ljeta. Samo je neiskoristiva zimi.
Zašto bi se vaterpolske lopte kupovale igdje izvan Dubrovnika? Po dubrovačkom moru možeš naći vaterpolska igrališta (za Divlju ligu) i na njima besplatno igrat vaterpolo. Ne vjerujem da nešto slično postoji drugdje. A malo tko ima privatni bazen u kojem je vaterpolsko igralište.
I, usput, nije mi jasno zašto se natjecanje zove "Divlja liga. " To nema veze s ligom. Po ligaškom sustavu igraju dvije momčadi dvije utakmice, jednu doma, jednu gostuju, a ovdje se igra po klasičnom kupskom sustavu: kvalifikacije, skupine, četvrtzavršnica, poluzavršnica, za treće mjesto, završnica. Treba preimenovat u Divlji kup ;) . Usput, treba uvest žensku konkurenciju (zašto samo muška "Divlja liga? ") te omogućit da pobjednik igra s (M/Ž)VK Jugom.
mislim da bi trebalo da napises jedan tako nadahnut esej i miselu platiniju. kako se zajebao, i dalje drzi ime takmicenja 'champions league', a ne zna da to nema veze sa ligaskim sistemom :rolleyes:Quote:
I, usput, nije mi jasno zašto se natjecanje zove "Divlja liga. " To nema veze s ligom. Po ligaškom sustavu igraju dvije momčadi dvije utakmice, jednu doma, jednu gostuju, a ovdje se igra po klasičnom kupskom sustavu: kvalifikacije, skupine, četvrtzavršnica, poluzavršnica, za treće mjesto, završnica. Treba preimenovat u Divlji kup. Usput, treba uvest žensku konkurenciju (zašto samo muška "Divlja liga? ") te omogućit da pobjednik igra s (M/Ž)VK Jugom.
Liga prvaka je drugo. Tamo se u skupini igra ligaškim sustavom (svatko sa svakim doma i vani), a i u osmini završnice, četvrtzavršnici i poluzavršnici igraju se dvije utakmice, doma i vani. Naravno, i kvalifikacije se igraju po ligaškom sustavu. U slučaju "Divlje lige" ne, jedna utakmica netko s nekim u skupini, te po jedna u četvrtzavršnici, poluzavršnici, za treće mjesto i završnici. Zato obvezno preimenovat u "Divlji kup" te uvest i ostale dvije promjene koje sam predložio.
dzizskrajst. kao prvo, divlja liga je ime takmicenja. ne znaci obavezno i da je u imenu sadrzan opis takmicenja.
drugo, ne mora da bude dvokruzni sistem da bi nesto bila liga. evo ti opet primjer iz uefe, liga uefa, prije nego je promjenjen sistem takmicenja pred proslu sezonu. 5 ekipa u grupi, svak sa svakim po jednom.
trece, mogao si malo da odmoris sa idejama
moguce da sam se zajebao, ali svejedno, ne mjenja sustinu. ime takmicenja ne znaci nista. niti je ligaski sistem kad se igra dvokruzno. niti imam pojma sto se uopste raspravljam sa nalozenim klincem koji ima potrebu da se za svaku sitnicu pravi pametan..
kad ce vise kraj raspusta..
Zvalo se i Liga UEFA, jednu ili dvije sezone.
Evo što kaže wiki:
League is a term commonly used to describe a group of sports teams or individual athletes that compete against each other in a specific sport.
Čisto da stavimo tačku na tu priču. :)
ne bih te duze zadrzavao.
nego, mozemo li konacno otklonit dilemu ko je od hrvata primio medalje u nisu. konacno sam nasao video sa te ceremonije, 15 dana kasnije. dakle, prica je bila da se niko od hrvata nije pojavio, vec samo nekakvi juniori. ovdje, na snimku se vidi 5 igraca - medju njima [a neka me neko slobodno ispravi, posto sigurno ima onih koji ce bolje prepoznat] buslje, jokovic i markovic.
idu redom s lijeva: bušlje, joković, marković, nižić pa sukno. ostali su vjerojatno još više lijevo s obzirom da je ovo kraj postolja
hvala. dakle, ocigledno sve sami juniori :rolleyes:
odakle ideja da su sve to juniori, dzizskrajst. kakvih nebuloza sve ima, to je anblivbl.
anyhoo, hrvatska, spanija i SAD obezbjedile plasman na SP.
Ako vaterpolo ekipu cini 8 igraca, onda su svi bili tu.
znaci, sad vise nisu juniori, pa likovi pokupljeni sa ulice, sad je samo falilo par igraca?
nego, i dalje me zanima, ko je prvi lupio tu budalastinu o juniorima...
tj, ne zanima me stvarno. ali svejedno, koliko je to idiotski, to je stvarno strasno. mislim, da se tako nesto desilo, zurnal ili barem kurir i press bi napravili od toga sprdnju, ovako se nigdje nije pominjalo osim na raznim forumima. glupost
A kao nije sramota sto 5 igraca nije htjelo da dodje da primi medalju? Valjda su medju ovih 8 bila 2,3 mlada igraca koja se nisu ni skidali. A to za ljude pokupljene na ulici, cini mi se da ovaj mali (desno skroz) na ovom snimku uopste nije vaterpolista.
I skroz je normalno da u prvi plan iskoce ti juniori, ali ne, to je idiotski, a to sto pola hrvatske reprezentacije nije htjelo da u Srbiji primi medalju, to nije idiotski, to je vjerovatno za pohvalu.
a jel ti palo na pamet da bi, da je to stvarno bilo tako skandalozno [pri cemu mi je bash zanimljivo kako se pocelo sa ljudi sa ulice, preko juniora, do na kraju toga da se nisu pojavili svi reprezentaticni], da bi prvi vaterpolo savez srbije reagovao? mislim, izdaju saopstenja za svaku sitnicu, a udovicic place po novinama, pa valjda bi se i za ovo negdje chulo.
a momak sa strane je domacin hrvatske reprezentacije u nisu, vodic po gradu isl. nije ni trebalo da primi medalju, vec mu je, ko god je djelio medalje, greskom dao
dobar dan svima,moj prvi post.čitam vas redovno...
nego baš ste zapeli za ovu dodelu medalja...
fakti su sledeći: hrvata je stvarno bilo manje na postolju i neko od njih je dobio medalje(u ruke)za ostale igrače.
poslednji momak je kanda bio domaćin hrvatima i primio je medalju jer je bio na postolju,i nisam siguran da je onaj ko je delio medalje mogao pretpostaviti da on nije igrač. ali je pravo pitanje šta će koji moj on na postolju? jel igrač?. nije. jel član stručnog štaba? nije.
no bilo pa prošlo,ova tema odlazi u zaborav,čeka nas vruće vaterpolo leto.
pozdrav svima
Pa za mene je skandalozno, cak i nekorektno i prema domacinu i prema ostalim ekipama i prema vaterpolu uopste. Ali nije hrvatima to prvi put, tako da i ne cudi, nisam nesto primjetio da vss za svaku sitnicu izdaje saopstenja, mozes li da me podsjetis za jos neko osim ovog zadnjeg? A ovo zadnje bas i nije bila sitnica, s obzirom da su crnogorski mediji optuzili njih, a ovo za hrvate nema nikakve veze sa Srbijom, to je samo do njih.
Nije ni od cega pocelo, niti je zavrsavalo sa necim, jedina istina je da nisu svi igraci dosli i to je odmah receno i to i sada stoji. Opet ti kazem, normalno je da u prvi plan iskoce juniori i ljudi sa ulice (kao ovaj domacin) jer nije zacudjujuce to sto je Sukno dosao da primi medalju, nego je cudno sto su dosli da prime neki likovi koji i nisu igrali. To sto si se ti uhvatio za neki komentar od ko zna koje osobe sa ko zna kojeg foruma to je tvoja stvar.
Ali pomalo cudi to sto uvijek trazis krivicu Srba. Sta da se radi, ti zivi u ubjedjenju da su Srbi krivi za tu dodjelu medalja, vjerovatno su i Srbi natjerali tog momka (domacina hrvata) da se popenje na postolje.
A i ne znam zasto otvaras opet ovu temu, ne mozes dokazati da su Srbi krivi, iako to zarko zelis.
ti si taj koji trazi krivicu u nekome, bili srbi, hrvati ili ko god, ja nista takvo nisam ni spomenuo. ono sto sam spomenuo je glupost pojedinaca na ovom, i drugim forumima, i uopste na netu [komentari na b92, sportalu, mondou itd] koji su se zaletili sa nekakvim teorijama o juniorima i ljudima koji su se slucajno nasli na postolju.
medalje su primili reprezentativci hrvatske. neki su bili odsutni, za njih su drugi preuzeli medalje, nikakvi juniori tu nisu bili vec igraci koji su bili od pocetka turnira u protokolu. prema tome, prodji me sa tim pravednichkim gnijevom, i nacionalnim zanosom. nisam zainteresovan.
da se desilo nesto vanredno, mislis li stvarno da ne bi bilo u raznoj zutoj stampi nesto o tome? na raznim ovim indexima, mondoima i ostaloj zutoj internet stampi?
nego, slazem se sa momkom iznad, nema razloga da oko ovoga nesto zucno raspravljamo, te se izvinjavam sto sam uopste pokrenuo ovu raspravu opet, samo mi je bila malo smijesna cijela ta prica, skandalizovanje nekakvo, a nista narochito se nije desilo - da jeste, imalo bi daleko veci odjek sigurno.
Bilo je price i u toj zutoj net stampi, mrzi me da trazim, guglaj ako te zanima. Mislim da negdje ima i slika svih koji su bili na postolju, ustvari siguran sam. Mada vjerujem da ti to nece nista promjeniti, posto ocigledno je po tebi normalno sto je domacin hrvatske reprezentacije bio na postolju. A i vidim da to sto pola reprezentacije nije bilo na dodjeli, tebi uopste nije vanredno, s toga nema smisla prica.
oh boy...
nista, predajem se, nema veze. neka bude da je to nevjerovatan skandal, iako je prosao neopazeno u svim mainstream medijima. necemo se vise natezat
Mozda su neki igraci Hrvatske rekli necemo mi u Srbiju da primamo bronzane medalje pa nisu izasli; mozda im se njima cetvorici, petorici pripisalo u tom momentu; mozda su imalu date sa nekim Nislijkama; mozda im je organizator rekao da ce dodjela biti u 9, a bila je u 8.45 (lupam sate) pa tako grupa igraca koja nije gledala finale nije stigla na vrijeme sa vecere; mozda je covjek koji im je rekao za dodjelu bio iz Leskovac pa ga nisu svi dobro razumjeli.
Razni mogu biti razlozi, ali ne vidim nijedan zasto bi to bila toliko bitna stvar. Ajde da nije bilo nikog iz hrvatske reprezentacije, ali ako je neko falio kakve veze ima.