To je stvarno zestoka glupost, nema nijednog valjanog razloga za to.
Printable View
To je stvarno zestoka glupost, nema nijednog valjanog razloga za to.
Takodje iskazujem negodovanje po ovom pitanju.
Vlasnik CDM-a može da radi kako želi.
E sad, za sve postoje plusevi i minusi. Zeznuto je kad udješ u Google cache. Desi mi se svaka 3 mjeseca da me neko zovne za oglas star 2 ili više godine.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na sve forume strane udjem ulogujem se i mogu sve da radim i oglas da postavim i cuda.
Odje moras da zrtvujes jedniroga da bi postavio oglas ali ajde.
Onda na sve te forume nikad nijesam problem imao sa siframa, a odje svako malo sifra vam je stara.
Bas je zakomplikovano masu
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Zasto ne mogu da ostavljam postove na odredjenim temama?
Poslato sa MYA-L41 uz pomoć Tapatoka
Procitaj pravila foruma.
Da se ukljucim u pricu oko oglasa..
Dakle ovo je forum ne oglasna tabla. Kada budemo naplacivali oglase onda cemo se baviti oglasima. Oglasi kao podforum su mjesto gdje smo odlucili da se na jednom mjestu skupljaju a ne po cijelom forumu.
I ja i dalje mislim da je forum priviliegija i da je interakcija sa ovim ljudima privilegija.
Pravilo 180 dana na forumu da mogu da se komentarišu oglasi?
Ja imam malo duze staza ali i dalje nemam dozvolu...
Hvala Lepo.
Da li mogu moderatori da otvore temu snovi i zelje mladoga biznismena pa da tamo pise svakakve gluposti i budalastine koje se kose sa zdravim razumom? Da moze automobilska tema da pocine. Hvala.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
ja smatram da je podforum oglasi samo za oglase clanova foruma,tj prodaju unutar foruma, tako da je ispravno sto neregistrovani clanovi ne mogu da vide... ima dosta sajtova za oglasavanje gdje ne treba registracija, i kojima je to i primarna namjena.
Nema što stigao je oštar odgovor da forum nije oglasna tabla,kraj..Samo oštro idemo dalje.
Vise frustracije forumu donosi jedan biznismen na pdf automobilizam nego svi oglasi. Ali neka.
Poslato s Jadrana
Dajte stvarno više...treba da nam je "privilegija" da čitamo što jedno balavče nevaspitano trabunja i prosipa mudrosti na svakom topicu.. ja sam potpuno prestao da pišem na Automobilizam, a i na druge teme sve rjeđe i rjeđe...
Par ljudi sam svega blokirao ovdje do sad, ali se svaki dan pojavljuju neki novi indijanci koji "privilegiju" pretvaraju u bijes tokom čitanja istih i sve me više odbijaju od ovog foruma...
Poslato sa VKY-L09 uz pomoć Tapatoka
Ne znam sta vam nije jasno, stiglo je objasnjenje da je ovo privilegija, pokrijte se usima i idite ako vam se ne svidja sa ovog elitnog VIP supercool mjesta.
Gorivo je luksuz, CDM privilegija, što je sledeće...
Bizbi je blazo, a navija za zvezdu.
Teška su vremena doška kad su privilegovani počeli da se bune.
nevjerovatni ste sa Biznismenom?! Što predlažete?
Toliko ste neobjektvni da je to strašno! Samo čitam što pišete i ne vjerujem što čitam! Jedan ČISTO spamerski podforum AUTOMOBILIZAM gdje bez prestanka trpimo teror ljubitelja određenih marki automobila (što automatski podrazumijeva i mrzitelja SVIH ostalih) koji na svakoj temi, recimo, o mercedesu palamude kako je bolji audi, na temi o audiju kako je mercedes top a audi krš, alfa je najboji auto svih vremena, a leksus je već legenda foruma i majbah mu nije primać a ljubitelji leksusa slave mrtve po putevima ukoliko ti mrtvi ginu u golfovima, po mogućstvu golfu dvojci koji je najomraženiji automobil i svaki udes sa golfom se slavi i bilježi....i u ovakvoj atmosferi neko proziva Biznismena koji je jedno derle koje po vas dan voza svoje auto po gradu fotografiše udese i na temi o udesima postavlja slike udesa, na temi o "degenericima" kako ste vi nazvali temu na kojoj komentarišete ljude koji se u saobraćaju ponašaju kao degenerici i koji se parkiraju kako ne treba i Bizmismen na takvim temama stavlja slike toga i što ćete vi? Da ja banujem Biznismena jer vama nešto ne odgovara? PA imate ignore, imate opciju da ga ne prozivate, ako ga nema dva dana odmah krećete sa pitanima gdj eje Bizbi, citirate Bizbija...ozbilajn problem sa Bizbijem imate! Ja ga banovati neću ni pod razno samo zato što to tražite jer to nije lijepo!
O prozivanju i vrijeđanju koje e ka njemu upućeno neću ovom prilikom ali mjesecima čitam automobilske teme da vidim što je to Bizbi uradio što nijeste vi koji ga prozivate i ne ogu da nađem osim gomile postova koje momak dnevno postuje, od kojih ima onih koji su spam, istina, ali NIJEDAN niej veći spam nego bilo koji vaš! Nema 5 korisnika na tom pdf koji normalno pišu i koji pametno ignorišu ono što im nije po volji! Džabe se žalite, imate dugme, prijavite post i ako je za brisanje biće obrisan!
Aooo... pa kad mi neko predloži "ignore"
Zna svako za tu opciju, nismo od juče na forum, ali ne vidim zašto je lakše da svi koristimo ignore ili da njega jednostavno sklonite.
Dalje, moderacijo, nije usrao samo tu temu Automobilizam, nego piše i na sport, i na društvene i na još deset njih. Ja ne znam stvarno, ka da niko oči nema pa da vidi kako je jedini cilj toj budali podjebavanje drugih na forum. Ništa se napisat ne može da se on ne posprdne tome.
I kad ga stavim na ignore, njegovi zamaskirani postovi mi opet izlaze.
Ništa, samo vi tvrdoglavite i šibajte tako, pa će ostat 3 člana na forum...
P.S. Ni najjači privatni torrent sajtovi, đe čekaš pozivnicu po godinu dana i preko deset kontakata ne tvrde za sebe da su privilegija. Malo realnosti samo...
Quote samo tebi ali se odnosi na ostale. Ne citate. Privilegija je interakcija sa ovim ljudima ovdje koji imaju strpljenja da se nose sa raznim ....vrstama, samo da bi bili na forumu. Pustite hejtovanje, bavite se temama. Sarkazam je zdrav ali ne kada postane sam sebi smisao...