Rezervisano jeste ali bez zvanicne cijene .... da recem jos ne znaju cijenu... mislim da mi rece kolega 80 rezervacija od pouzdanih...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Printable View
Meni rekoše da je na stari sve živo prodato osim u potkrovlje.
Da je vjecna...sto reci drugo
Dzabe stvarno
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
I onda we čudimo što su cijene ovolike a sve prodato
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bas me zanima ko kupuje po ovoj cijeni
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Može li bit da lažinjaju i da se pumpa cijena kvadrata vještački, ne bi me čudilo s obzirom da države NEMA, NE POSTOJI.
Naravno da lazu, ne prodaju nista, nastao je zastoj, i pokusavaju da napumpaju cijene da izvuku sto se moze izvuc, dok ne pukne balon, i nastane 'veselje'.
Isto kad kazu da im je samo ostao tipa stan na prizemlju, u potkrovlju, ili kazu da ima vise stanova, a onda u sat vremena odjednom nema, nego ima samo jedan, i sl. sisnjarske fore. Ove fore su poznate i agencijama koje muljaju i valjaju svakakve cumeze, tipa stanova u starogradnji koji nisu okreceni jednom za 30 god. a cijene ih 2.5K EUR/m2, stanova koji imaju pukotine u nosecim zidovima (ali to se moze zakrpiti sa malo maltera i sl. fore) itd.
nemojte se zaklet za poslovne prostore... dadi + bemax + njihova zgrada - to ce da bude zlatna koka za kafane, kladionice i slicno...
nama u zgradu jos ni uselili nijesmo 2 kazina + 2 kladionice... pitanje do kraja koliko ce ih biti - ti otplacaju pp od 100 kvadrata po 4500e/m2 za prvih tri mjeseca
Kad mogu bocu bogdanovicu skoro 2000 eura placat rentu turci za porsani bb27 vala moze i kvadrat na 4k
Puca balon evo od 2016. / 2017. samo sto nije puknuo. Puca i u HR, puca u Bosni, puca tako isto i u Srbiji, poceo je da puca i u Albaniji, samo sto ne pukne... U medjuvremenu cijene sve vece i vece iz godine u godinu, kako nekretnina tako i svega ostalog.
I onda neko misli kako se moze desiti da cijena nekretnina padne za 50% a sve ostalo pratilo isto tako rast u cijenama. :D
Što se dešava kad pukne balon? jer nešto ne mogu da ukapiram? Šta je scenario kad pukne balon?
Na Balkanu scenario je da se onda ljudi koji su bili pametniji od drugih okupljaju,protestvuju,traže spec.zakone za svoju zaštitu,spominju koliko će usta ostati gladno ako im država ne pomogne...(vidjeti problem kredita u CHF)
Na zapadu proglase ljudi bankrot,prežale nekretnine kojima cijena onda drastično pane i krenu iz početka:Rentiraju nešto jeftino i čekaju bolje dane da kupe 1-vu,2;3;4...nekretninu
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Taj scenario pucanja balona tesko da cemo gledati.
Interesantno mi je sto ne skace zemlja toliko koliko sam mislio da ce. Mislim da je najpametnije investirati u placeve jer koliko vidim za 10 god nece imati dje kuca da se uradi.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Skocilo je, plac koji sam platio 35 sad je 150, ispratili su i placevi taj skok, eno u kokote po 100 eura prodaju, a to je bilo 15-20 eura, tako da ako su stanovi 2-3x, placevi su i 4-5x
Mada to su sve oglasi, pitanje je za koliko se to proda zapravo, vidim da se vrti sve jedno isto
Ajde sve može, poskupilo je sve, ali ljudi...plac u dajbabe 150 eura po kvadratu? Sprdamo li se? Šta konkretno dajbabe nude? Nemaju ni prodavnice, ni dom zdravlja, imaju jednu školu između dahne i dajbaba...Pa treba im svima poslat' 5-6 momaka da ih išamaraju dobro za te cijene.
Po meni su dajbabe najljepse prigradsko mjesto da dignes kucu
Hahahha. E ovo je pakao.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Koliko je sad m2 u Dajbabe da znam. :cool:
Qqq dok je novaca....
Evo ti neka ti se nađe
https://i.ibb.co/spHq7sGv/515713048-...17160602-n.jpg
Ovo treba uzet odmah, jer kad skoči 3x.... Da se brci omaste.
.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............