U CG je svake godine sezona sve jaca i jaca a u Srbiji kampanja kontra CG sve agresivnija... Meni je cak i drago jer sto manje Srba to vise zapadnjaka...
Svake godine prijatelji sto zive u Srbiji zovu i pitaju : "Jel pukla sezona?" Hehehehegehhee
Printable View
Što je najgore, idu.
Avgust prošle godine, pijem kafu na pjenu od mora a ispred kuće se parkira auto bosanskih tablica, komplet familija unutra, i vozač pita vlasnika da li ima slobodnih apartmana. Ovaj odgovara imaš možda iznad magistrale gore u brdo ali i to teško, sve je krcato. Na pitanje đe se zaputio sa malom đecom bez rezervacije odgovara, ali u novinama piše da je poluprazno...
U srbiji vlada medijski mrak, tesko da je neko nezavisan u takvom sistemu, ali narod, koji je vecinom i svjestan toga, zeljan je informacija. Pogotovo sad, u eri pametnih telefona, sve ti je servirano "na tacnu" i mozak upija i ono sto ne zeli. Mada, opet nisam siguran da takvi tekstovi mogu uticati na to ko ce dje ljetovati, jer obicno, takva odluka se donosi na osnovu novcanih mogucnosti.
Још једно антицрногорско смеће са нешто дужом традицијом.Како су блиски Вучићу, скалали су оштрином према ЦГ, и сад углавном ламентирају над кукавним српством утуљеним у ЦГ са честим интервијуисањем Будимира Др Алексића.
Једноставно за тамошњу елиту, посебно ону пореклом из ЦГ, ствари се не мијењају.Да је било мудрости ЦГ би се давно извукла из те медијске жабокречине, али паре су паре, виши интереси су виши интереси, па су и Прва и Друга фамилија своје медије и интересе повезали са онима у Србији, те је тако овдашња медијска жабокречина ништа мање гора.
И умјесто да смо од 2006. кренули у стварање сопствене медијске сцене, ми смо је унизили и утопили.
Медији су данас политичке партије, и политичке партије су медији.Ви данас у ЦГ не можете добити објективну информацију, лише упоређивања медија Прве и Друге фамилије.
Колико видим ван те жабокречине је остао дио локалних интернет портала, но питање је када ће се исти ставити у службу матичних медија/партија.
Anticrnogorska balegarnica Manojla Manja Vukotica vec decenijama.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Vecernje novosti ti imaju gore tekstove o Crnogorskom turizmu nego ovaj toalet papir od Telegrafa i Kurvira.Kod njih je to bukvalno posebna rubrika.
E ne znam kakva ce sezona bit ali juce u budvu je guzva bila nerealna..
Kao da je avgust otprilike
sezona jul,avgust je uvijek bila dobra no je problem april, maj, jun, septembar, oktobar...ali sto se cini sa radovima na putu ovo je sprdnja. svake godine ista prica.
kruzni u budvu, preko njegusa, preko trubjele, obzovica...mrdnut ne mozes.
Dobro evo završili su radove na putu, do Budve sam juče baš lagano stigao za 2 sata preko Vilusa.
ja za sat od BD do PG preko Petrovca i to oko 6 popodne...da sam krenuo preko CT za 2 sata ne bih stigao obzirom da se cijela PG sjatila na more nedjelja veče
Evo rekose do 1og definitivno?
Svaki put je definitivno bilo... I ovako je bruka, ali mislim da nijesu toliko ludi da počne jul sa raskopanim putevima...
ja krenuh u subotu oko 7 I po preko cetinja za bd I stigoh prije 8 I po dolje..
Samo se malo ceka na obzovicu a I tamo semafor niko ne postuje jer se 2 auta mimoilaze lagano
Zar je iko vjerovao da ce ga danas otvoriti dobro je i ako ovaj novi rok ispostuju.
Na potezu od Budve do kruznog toka ostalo je da se na kolovoznu traku pri moru urade ivicnjaci, dva sloja bindera i jedan habajuci, te horizontalna signalizacija (tri dana posla, ako se zapne i dva). Na ostatku je taj posao zavrsen. Ostaje jos sredjivanje zelenih povrsina, rasvjeta, dio trotoara, vertikalna signalizacija i svecano otvaranje.
Sent from my 5025D
a sto cemo od CT do BD.
to će vjerovatno prikrpit dok ne prođe sezona
Zar nije to sve zavrseno, ostao je samo taj potez na ulazu u BD?
Na obzovicu ima da se asfaltira...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ubjedljivo najjace od svega je sto sto ce oni da zavrse sve mjesec dana prije roka i to ce da bude glavna fora kad se zavrsi sve
Moze li mi neko reci za neki put od Bara do Cetinja, a nije preko Budve i Podgorice ?
Rece mi jedan da je isao iz Bara preko Sozine, Sotonića, kroz selo Brčeli, pa dalje Ceklin i ispao je nedje blizu Cetinja ?
Ne stigoh detaljnije da ga ispitam, vjerovatno se radi o nekom seoskom putu.
Zanima me kvalitet te dionice, kakav je put i za koliko se stize otprilike ako neko zna?
To je put kroz Crmnicu, uzak je, tipicno za takve lokacije, ponedje neka rupica ali nista strasno. Prolazio sam tuda prije 10 dana.
I ne moras ici kroz Sozinu, mozes preko brda, nece ti mnogo dalje bit.
U svakom slucaju slobodno kreni, prolazi se tuda sad cesce.