Dje je ovo? Ne bi me cudilo ni da je puno vode bilo pa se nije ni vidjela rupa
Printable View
Dje je ovo? Ne bi me cudilo ni da je puno vode bilo pa se nije ni vidjela rupa
Ne znam samo kuda se popeo a ovuda vratio.
Sent from my iPad using Tapatalk
Virtuoz
Je li se ukljucio kombi iz sporedne, jes...
Kakav udes. Blokiran put evo skoro sat i po.
ovi vele 4 auta ja na slike izbrojah 5..il ne vidim dobro na prednje zube
Neko je preticao-citaj junac iz pg ka ct preko pune. Ali on je u tom trenutku ocijenio da nema nikog u srednju traku i da moze ... Boli ga tuki
Za preticanje preko pune treba mu oblanjati majku.
Puna linija + krivina = kolektivno prcanje.
ja bi ga zatvrorio i bacio kljuc... i ranio ga vodom dok ne skapa... nista one fore dozivotna itd pa pozivi 50 godina na trosak drzave...
ja sam slicnu situaciju tu imao sam sam uspio pobjec odbudale s dujom... samo je taj junak iskocio iza slepera jer ga je sustigao...
e sad mi recite je li isto ovo preticanje na punu u ovu krivinu na tri trake i pogledajte sto je napravio i kad vas love na bioce kod skole ogranicenje 40 ufati te na 60 skandal,katastrofa uzas...
Prece je na primjer ovdje da kaznjavaju ko pretice na punu, nego na krivi most kod skretanja za Deltu sto stoje svaki dan.
ima vakih vozaca na tone ali svaki od njih trba da prodje kroz ovo 2 puta da bi se opametio
takodje ja sinoc pg sveti stefan full atack mode policije nidje
Mi smo divljaci, odavno to tvrdim, za nas nisu 3 trake ni autoput! Neizivljene budale. Ja bih kazne povecao x 10. A od nedavno sam odlucio da nikome vise ne blicam kad su patrole na put, niti da javljam, bas iz ovakvih razloga.
Kako neki izigravaju nevinasce,a ko zna koliko su puta preticali preko pune linije.
Na putu Kamenari - Kotor na neka mjesta gdje je dozvoljeno preticat,niko normalan ne bi trebo da pretice.a tako isto na mjesta gdje se moze preticat bez problema iscrtana je puna linija.
Ogranicenja su tek posebna prica
Kroz Novi dvosmjerne ulice a u drugoj traci dozvoljeno parkiranje
Ako mislis na mene - nikad nisam preticao preko pune. A dosta puta ni preko isprekidane. Jbg, vozim atmo i ne mogu preticati gdje hocu.
Evo ja prvi jesam jednom i to me fino stajalo jer je republicka "snimala"
Situacija je bila na Bioce dje se skrece za Matasevo... ima isprekidana koja je tu zbog ukrstanja 2 puta i 50m dalje pocinje isprekidana za preticanje... sve isti pravac... nesto sam se zanio i oprigo neki sleper tu... bez ugrozavanja ikog jer je on isao 40 isto kao i ja (jer je to vazece ogranicenje tu kad se ide put KL), noc, nidje zive duse i sve pregledno...
Od tad, a i prije toga, da sam svjestan toga nikad nijesam pretekao na punu niti bih...
I tad sam skontao da sam "pozurio" na pola preticanja, ali nije bilo nazad...
Sto se brzine tice - trudim se biti do 10 u odnosu na ogrnicenje ako to uslovi na putu dozvoljavaju... ne zurim, imam kad pa cu stic' :D