Aha, i 300 konja.
Al ja mislim da R26R je tata mata, onda ide MPS 3.
Printable View
Koliko vidjeh na onaj top gear ona focus je svijet izmislio za onaj reno... koliko su ga skinuli i osakatili a opet.... jedva... neka to no je i ruzan.
Ma cuj, R26R je dobar na stazi, on nije za everyday use.
r26.r za vikend, focus za svaki dan :)
ne postoji nista sto moze da lezi kao megane sport....
cije je ovo?
Meni je ovo ciganski, sramota bi me bila da u ovo sjednem.
KA oni albanski mercedesi, vjerujem da unutra ima milion cuda zakaceno na retrovizor na kvake i pozadi zalijepljeno...
Evo samo da recem ,ima veze sa automobilizmom jer sam bio u auto ... Blizu autobuske ide autobus ispred mene Dg registracije, ja iza njega... Blizimo se semaforima i bas se pali zeleno,autobus umjesto da nastavi zakoci ,zakocim i ja... Prodje 5-6 sekundu (ja cekam,predpostavim da neko izlazi) ... Krene autobus, kad izasla riba san snova... Ja sam jos pod utiskom... One haljinice male, gdje pola guzova vire, mozda je imala 24-25 godina , roza haljinica, a vire joj guzovi,a najace sise, auuuu, bez brusa , ono leprsaju, komotno im, dekolte dubok ako joj nisam vidio bradavicu sve ukopa nocas,ono kad je prolazila ispred kola iz profila...
A sto je najgore ,majka pored mene a ja gledam ono kao da necu :D
Hahhahaha pa je li :D
A da si je vidio, trca bi do prvog wc-a
xaxaxa
Ljudi kakva sreca me zadesila sinoc... Omrcio se ja u Sutomore,masakrirao se kao nikad i vracem se oko 2 za PG ali ja po obicaju nikad ne idem Sozinom nego Petrovackim stranama... i drug spava ,on jos gori od mene,ali ja vozim,samo lagano, pustio muzikicu i vozim polako... Naravno da napomenem ko ne zna,vozacku su mi uzeli pocetkom jula na 60 dana...
I taman ukljucenje na magistralu od Sozine vidim iz daleka policija... Taman se ukljucujem polako , i namjerno pustam kombija koji ide iz Sozine,ja mu blicnem da prodje,i ja tik iza njega... Zaustavljaju njega, ja dajem lijevi migavac da ga kao fora obidjem,kad policajac i meni Stop, i ja se parkiram na ono prosirenje...
Kaze on, dobro vece vase isprave molim..
Ja mu dajem ladno onu knjizicu dje drzim sve... Gleda on saobracajnu, punomocje,licnu... I kaze, a vasa vozacka???
Ja se zacudim kao,nema je tu? On kaze nema...
Ja kao preturam po autu,po kaseti..I kao sjetim se ostala mi je na fioku u stan jer sam fora vozio tatino auto pa sam je zaboravio...
Kaze on da izadjem i auta i dodjem kod njih...
Dodjem ja sto pribraniji...
On kaze kolko si popio.. Ja se cudim xaxaxa...
On bolje nam reci nego da te testiramo sad...Ja kazem 2 piva...
On kao nesto covjece sav se osjecas na alkohol kolko si tacno popio...Ja kazem 4 velika...
On se smjeska i kaze,dobro, sad cemo da te testiramo ako budes imao preko 0,5 ti i drug cete morati ovdje da ospavate 6 sati...
Ja skocim,nemojte molim vas, sjutra moram na posa, kaznice me 20% ako se ne pojavim,idemo na specialnu lokaciju...
Dok ja to pricam ,kolega mu kaze da je provjerio ,postoji vozacka na moje ime...
A ovaj mi kaze dje radim...
Ja poceo da lazem, kao fizicki radnik, firma nam propada,nismo platu primili 2 mjeseca ,blokiran nam racun...
On me pita gdje sam bio,koji grad.Ja kazem sutomore...
A on ladno PA COVJECE ODAKLE SI IZBIO OD GORE xaxaxaxa...
A ja ,pa nemam para za sozinu xexexe.Kad sam odvozio Petrovacke strane vala mogu i do Bijelog Polja...
Dogovorise se oni nesto 2 minuta i kazu mi... Dovidjenja, cuvajte se i samo lagano...
xaxaxa a kraljevi su zivota mi,ja se s nima ispricah sinoc ka sa drugovima
axxaxaaxxaxaxaxaxa
haahahahahaahaaah sto cini celzinjo haahha
enciklopedija zasmijavanja :)
Zivota mi,kad sam se otrijeznio ujutro, shvatio sam kakvu sam srecu ima ... Em vozacku nisam ima, em sam pjan bio... Mogli su da mi rade sto oce...
Kakav je udes bio danas na ulaz u Autobusku, u ul Mitra Bakica...
Kombi je isao iz pravca Draca i ukljucivao se da udje u autobusku.A Askona je ko zna kojom brzinom isla iz pravca gdje se radi nova pumpa...
Taman kad je kombi krenuo da skrene ovaj je naletio,puklo je ka bomba...
Ne znam ima li poginulih,sanse da je taj u Askoni prezivio su 30-70% jer em sto ga je bacilo,em od siline udara,i zguzvane strane vozaca
Mislim da je jedna od naših radnika, ali nijesma siguran jer sam na odmor. Uglavnom u KBC - u je povrojeđen... Dvojica su bila.
Sinoc oko 1h CT-PG udes bio zakrcili put moralo se preko belvedera... nadam se da niko nije nagrdjen...
nije bilo nista u novine,pa mozda nista ozbiljno
bio je uzasan udes na djevitenje,iznad kamenova juce...
bilo je i u novine.
nerealno
prije krivine je preletio ivicnjak od 20 cenata,branik i zeljeznu ogradu!
na pravinu,ali neposredno prije krivine...taman ona najgora kisa pala...
tu se spajaju dvije trake,ko zna sto je bilo,i je li jos ko umijesan.
uzasne scene dok su vadili ljude :(
morao sam postovat
slika je za 10 :D presmijao sam se
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._2127487_n.jpg
HaHaHaHaHaHaHa :lolblue:
Svaka čast za post!
Najaca fora zivota mi :)
Ma nije to nista:
http://img5.imagebanana.com/img/hm2ht9os/meca2.jpg
mercedes??
morao sam!
http://img5.imagebanana.com/view/b7r...icpict1057.jpg
Ima kod jedne zgrade blizu Autobuske...Jugo...
Mozda bi ga prodao :D
xaxaxa
Ahhhhhhhhhhhhhhh koji sam ja pacer i popaljenikkkkkkkkkkkkk. Vracem se sa mora oko 20h iz Bd, prvo se trkam sa jednom Alfom, nju ostavim ,mada se dobro drzala uz one strane iz Bd a i 4-to ih je bilo u auto.Tacno se vidi da je vozac zagriza da me stigne ali dzabe...
E sad... nailazi prije cetinja sleper ,i ja iza njega polako, kad opet Alfa opet meni u branik ,oce pa oce... Na raskrsniuc Ct-Pg-Bd propusta sleper i ja prolazim,ova Alfa i neka Vectra C se ukljucuje koja obrije mene i Alfu...
Sad nastaje trka , ja preteknem vectru,pa Alfa njega,pa ta vectra Alfu, pa ufati Vectra i mene pretekne ..Bukvalno vozimo po 130,nedje smo na pola puta izmedju Ct i Pg... Kad pocnu auta iz suprotnog da blicaju,i taman nailazi krivina neka blaga (ovima 2 trake) i Alfa pretekne mene, i Vectru .
Ja zadnji cccc...
I ja to ne dozovolim, nigdje nikoga iz suprotnog , po punoj krenem Vectru da opletem, prestignem je,kad policajac izlazi sa onom crvenom drskom ...
Nekako ufatih vezu ,ali jedva jer sam bio drzak xaxaxa,ja popizdio ,odje da mi uzme auto... Ccccccc
Ali ipak nije mi mogao nista,ima sam vezu!
A ova dvojica prodjose i fino me nasadise!
A kad sam isao za Bd,2 trake uspon onaj,jedan sa reno 5-tom , ja vozim 130 , idem pored njega ,nemogu da ga stignem nema sanse... Kolko ga je coek stiska... I onda ja malo pustih gas pa do daske,te ga jedva stigoh.
E pa zvek...
Ja vjerujem da ga je lik 2-om cera 130 jer nemoguce da je tako izvlacio jos raspad...
Ali je vrlo moguce da tebi kazaljka laze jedno 20-30 :D