Quote:
Simultanka Đurišića...
BUDVA-Sportski kompleks na Jazu. Gledalaca: oko 50. Strijelci: Đurišić (tri puta), Halilović i Raičković. LOVĆEN: Dragojević, Mirković,V.Martinović,Dušek,Tatar, I.Martinović,Hočko,Halilović, M.Vušurović,Kovačević,Đurišić. Igrali su još: Perović, Radunović, Raičković, Vujović, L. Vušurović, Bošković, Todorović, Draganić. ARSENAL: Franović, Fatović, Ličina, Delić, Dedejić, Tanasijević,Vujić,Kovačević,Skenderi, Vukašinović, Bezmarević. Igrali su još: Uljarević, Obradović, Ercegović, Bjedov, Perović, Macanović, Bulajić.
Lovćen igra fenomenalno u pripremnom periodu - izabranici Mojaša Radonjića ubjedljivo su juče savladali Arsenal iz Tivta (5:0), u prijateljskom meču odigranom na Jazu. Cetinjani su pitanje pobjednika riješili u prvom dijelu, kada su napravili nedostižnih četiri gola prednosti, dok su u nastavku još jednom pogodili mrežu drugoligaša iz Tivta i nastavili seriju pobjeda tokom zimske pauze. Najzaslužniji za još jedan ubjedljiv trijumf bio jenapadač Đurišić, koji je postigao „hettrik“, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali novajlije Halilović i Raičković. - Prezadovoljan sam do sada urađenim, još kad bi nešto slično ponovili u prvenstvu, bilo bi odlično. U ovim mečevima konačan ishod je u drugom planu, ali imponuje kada pobijedite sa tako visokim rezultatom, koji, naravno, nije pravomjerilo stanja snaga na terenu. Jer nijesu Tivćani toliko loše odigrali koliko konačan rezultat pokazuje - rekao je nakon meča Mojaš Radonjić, strateg Cetinjana. -Ipak, ima još dosta prostora za napredak, i nadam se da ćemo do početka proljećneg dijela šampionata sklopiti sve kockice. Ako se po jutru dan poznaje, onda će Cetinjani imati šta da kažu na proljeće, iako su jesenji dio prvenstva završili na posljednjem mjestu. - Jedno je sigurno, nećemo se unaprijed predati, iako za najbližim rivalom kasnimo osam bodova. Došao sam da pomognem klubu, za sada dobro ide i nadam se da će sve biti kako treba kada počne borba za bodove. Možda budemo uspješni u nemogućoj misiji - očuvanju prvoligaškog statusa - ističe stratreg Cetinjana. - Međutim, i pored toga, cilj kluba u sezoni kada slavi 100 godina postojanja je da pokušamo da izbjegnemo ispadanje. A, ako i dođe do njega,moramo napraviti respektabilan sastav, kako bi se odmah vratili u društvo najboljih. Ra.G