a pa dobro, i meni posle onog jednog refunda, ostali idu ok...
Printable View
a pa dobro, i meni posle onog jednog refunda, ostali idu ok...
E pa momci koje zemlje u regionu imaju ovo cudo a da su nam najblize?
Bosna,Hrvatska,Albanija
Evo smo poceli da ga nazivamo i cudom. Ima li kakvih naznaka da ce to cudo i kod nas doci?
Ne. ________________
Limitovali mi account dje imam 50$, adresa na acc mi je Montenegro, moj grad, ulica, Bosnia and Herzegovina
Naravno traze mi samo utillity bill, poslao sam im nesto, sta mislite ljudi, nema jos odgovora evo 2 dana, da li cu spasit ove pare?
moze li da se doda nova kartica na paypal acc. isti vlasnik samo razlicit br. kartice?
Attachment 85978
pih, jos uvijek nista, kakva su ovo stoka lopovska, sad ce mi freez account..
Nisu lopovi, nego pokusavas da prevaris sistem. Sa razlogom nekim ne rade u CG i to je to. Ko pokusa da ih zajebe i provale ga aj zdra'o.
Mogu bilo kome , ne meni sto varam da freeze account bez nekog specijalnog razloga, takvi su ti oni.
Ma ovaj account je inace merchant, i stavio sam (u neznanju) da mi svakog 1og u mjesecu withdraw pare sa PayPal balansa na entropay karticu, i cim je dosao 1april i kada su pokusali da mi withdraw pare
limitovali su mi, naravno pare nisu dosle na karticu, sad traze opet istu karticu da verifikujem i utillity bill da im posaljem.
gdje je ta opcija da automatski withdraw-uje?
3 dana odkad mi je neka budala odbila poslat sat i vratila pare i evo mi još nisu legle. po transakcijama su proslijeđene na karticu al ih nema još uvijek. nekad mi legnu i par sati posle povraćaja a nekad posle nedelju. servis im je samo takav.
Zna nekad da potraje... saljes li SMS banci ili kako provjeravas jel ti leglo?
Tako što evo pokušavam platit drugi sat :D
Provjerio sam koliko imam na račun pa znam da ne manjka tj da sa tim na računu od ranije imam i više nego dovoljno da ponovo platim to.
Stara tehnika provjere :D
A jel ti aktiviran SMS servis?
Ne,obično ne uplaćujem više negoli mi treba pa ga nisam ni koristio.Koliko košta mjesečno kod Atlas banke?
ja mislim 50 centi, ne osjeti se sve u svemu...
Cim ti legnu pare, istog momenta dobijas sms sa informacijama koliko kad kako...
Kad placas, ne stize ti notifikacija odmah, ali posaljes SALDO na broj (standardna cijena poruke), i odmah vidis koliko ti je ostalo na racun (jer je transakcija rezervisana, tj jos je na karticu ali ti se ne pokazuje na stanje, tako da mozes vidjet koliko si potrosio), oduzmes od prethodnog stanja i eto ti trosak... mada ce kroz 3 dana stici ti poruka koliko je skinuto, tj kad rezervisana transakcije postane prava
Ka ste već potegli tu temu
Luda fora sa NLB je što ne šalju nikakvu notifikaciju ako su pare uplaćene preko web-a.
Tako da ako se neko sa NLB karticom čudi što mu nisu legle pare vjeroatno jesu ali ga NLB ne obavještava o tome
Rakun, ja kad sam potvrdjivao za MB meni se cini da mi je stigla poruka na telefon. Ili ako nisu, nisu iz razloga jer je mala svota novca.
Stiže kad plaćaš nešto ali ti ne stiže kad ti neko odradi refund, a na NLBKlik-u je takođe teško utvrditi da li ti je urađena uplata preko WEB-a jer suma nije označena sa + već sa --
Ja znam kad sam ja trazio davno nedje NLB Klik da su mi rekli da treba da se ceka 2-3 mjeseca pa sam odustao, tako da ne znam za to. Stize iako ti neko odradi refund ukoliko se registrujes za istu uslugu.
Imam registrovan PP acc sa Entropay karticom. Od juče mi je PP automatski, prilikom eBay kupovine, promjenio adresu i stavio zemlja Slovenija. Pojavi se prvo mali popup na kojem piše da se roba preko PP ne isporučuje u MNE i da imam jedinu opciju Slovenia, koja se pridružuje umjesto Montenegro mojoj PP adresi. Jel zna neko nešto o ovome?