Industrija totalna i kako ga više gledam sve mi se više čini da je dopingovan. Neka mi Bog oprosti, ali ovo što on stiže je malo previše ipak.
Printable View
Do sad bi saznali da se dopinguje sigurno, tako da ti ta pricha ne drzhi vodu. Ostaje ti samo da navijash protiv Rafe i chudish se chudu kakve lopte stizhe :D
Ne radi se tu o navijanju protiv njega, moj favorit je neko treći, već pričam o nevjerovatnoj snazi, kondiciji, izdržljivosti na nivou crnaca čovječe:)
koliko grijesi federer ovo je strasno.pa sve ciste lopte ili ispuca ili posalje u mrezu.
pih.
Rafa je Rafa ;)
rafa je rafa ali federer nije federer.
federer ima 3 x vise neprisiljenih gresaka.
Koncentracija mu je na vrhuncu tokom cijelog meča, to je npr između ostalog nedostajalo Đokoviću u petak, mnogo je energije potrošio na nervozu da ne pričam da je poslednji set praktično predao bez otpora.
Nego evo rukomet kreće da se malo tamo prebacim:)
j*** majku federer ovoj mrezi.:)
ovaj rafa klizii po ovoj sljaci nenormalno. a fizicki ne da je spreman nego bi moga maraton trcat.
Sad servira za mech... Nadam se trecoj uzastopnoj tituli :) Pa da se krene u pohod na Wimbledon 30og juna :)
bravo za nadala.bravo.
Oooooooooooh, SRCEeeeeeeee!!! :bravo: Daj da ti ja pomognem oko tih gacica... :monkey:
p.s. Preslatki ste mi sa tim anti-Rafa komentarima. ;)
nisu anti-rafa nego sam rekao je federer igrao lose uz dosta gresaka.kad se ne iskoristi jos 17 brejk lopti...bye byeeeee
stvarno je lud rafa. svaka mu cast. 21 godina a 3 uzastopne RG titule, strasno...
Zavrshi se i ovaj turnir... Shto se Wimbledona tiche volio bih da Roddick neshto vishe uradi ovaj put, a ne da odma ispane... Momak ima potencijal, samo nema srece :)
Dobi masni casti mi...zasluzeno.Korektan je uprkos krajnje antipaticnom nastupu (subjektivno misljenje)
Steta za prvi set i onoliko brejk lopti, los prvi servis...
sorry federer !!!!:)
rafael nadal i 3 godinu zaredom osvaja roland garros
NADAL: roger see you again NEXT YEAR
dobri su momci, nema sto.
kiki, idem ove nedjelje da kupim loptice:)
Nadal! Svaka mu čast!
nadal je samo trebao da ceka greske federera i to je radio odlicno... zbog toga njemu odgovara ova podloga jer moze sve da stize na svim ostalim federer ce ga lagano dobijati... Nadal je odlican teniser ali do najboljeg na svijetu mu fali mnooogoooo...