Deru te.Odi kod drazena ili zovi da ti zavrsimo :D
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Printable View
Naravno da nije istina. Moze kontrola da ti dodje pa da vidi da je pusten auto sa losim gumama i onda ide zatvaranje tehnickog. Isto vazi i za kocnice i sistem upravljanja. Za ostalo idu novcane kazne.
Inace su mi neki ljudi rekli da postoje tehnicki u pg koji mogu da puste auta koja ne mogu da prodju tehnicki na drugim mjestima, ali je veca cijena. To treba sve u zatvor.
Moze li se proci granica ka Srbiji samo sa polisom,bez Saobracajne?
Zakonski ne, ali mi se x puta desilo da mi je ne traze..
I don't give a damn.
Ajde bez vozačke se može al bez saobraćajne TEŠKO :S
Bas tesko.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja sam na granicu greskom dao saobracajnu od hyundaija a vozio mazdu...i prosao.
Fala dobri ljudi, imam saobracajnu, nego istice danas,a nova pretpostavljam nece prije 7-8 dana.
Podjes u sup kad predas predmet napises i zahtjev i meni su je izdali za 24h.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Ja sam prosao autom prema Srbiji sticajem nekih okolnosti auto je ostalo u BG, pa je bila korona itd uglavnom ostalo je nekoliko mjeseci tamo. Posle kad sam otisao po auto i vracao se rastavili su mi svo auto na granicu.
Ja sam jedne prilike proso na lijepe oci (sto bi rekli) - pustio me coek na rijec, bio sam nazad u roku od 2h, ali mogli su nas obadva uhapsit :D
Nije rijetka pojava :) jos ako li te sretne kakav nesoj kojem je dosadno, a nesto mu se ne dopanes :D mom umu su vise puta kola rasturali (isti coek) no majstora sto su gledala :D
Elem, sto se registracije tice
MTL car
Zafira C 2016g
100 kw,
PR 6 (ove godine)
255e
Drazenova ponuda je bila 268e. ostali svi preko, sampion Lovcen na ~300
Ista kola, 50e razlike, nije mi bas jasno :D
Kaze dje je bilo auto?
-U BG na parking
-Imas kakvu zastitu na auto?
-Nikakvu
-I niko ga nije dirao na parkingu
-Ne
-Kaze ostavio si ga ti gore da se "nafiluje"
-Ne razumijem sta zelite da kazete ali smatram da svoje auto mogu da ostavim dje ja zelim i koliko zelim ne u BG nego u Frankfurt ako me volja.
-Parkiraj se tu strane.
Pretres, provjera mene, provjera legalnosti auta... Skoro sat vremena
169€ registraciju danas paltih za c3 1.4hdi 2006.... uz to gratis slepa..., kod Knezevica
2.0 110kw koliko da ocekujem reg
To zavisi i od drugih faktora.
dajte neki predlog za registraciju posto lovcen dere.
Drazen F1 najjeftinije u Podgoricu.
MTL rentacar, ja sam bio prezadovoljan.
https://instagram.com/mtlcar.me?igshid=2p0690h92xf4
I don't give a damn.
AMD Stanic od 2011/12 godine sam kod njih i cijela ekipa je bez greske
Poz, zanima ms ako na BMW E36 skinem katalizator, hocu li moci proc tehnicki?
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Ponesi da ti ga otvore,izvade sve iz njega i ponovo zavare.
Da li neko zna nekog majstora koji ima alat za prekucavanje brojeva na motoru?
Pola broja je vidno a pola kao da je oksidiralo, nagriženo pa se sa sigurnošću ne može utvrditi o kojim se ciframa radi.
Ali na polisi imam broj motora, pa bi se valjao obrusiti stari broj na bloku motora i taj isti prekucati da bude vidan radi tehničkog pregleda.
Da li neko zna nekog majstora ko to radi i ko ima alat za to?
Što više preporuka to bolje, jer ću prije riješiti problem, obzirom da su majstori prezauzeti, pa ako dobijem više kontaikata, naćiće se jedan koji će mi to brzo završiti.