U Kristal ti se ne svidjaju?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta
Printable View
U Kristal ti se ne svidjaju?
Tamo nikad nisam probao, preporuka?
Meni su u kristal top... probaj :)
Sve preporuke za Restoran Kusta hrana je vrhunsa!
Chiji je to Kusta ?
U Budvu , nadjoh sad i na netu http://www.restorankusta.com/ .
Ovo je kad se produzi malo od Kamenova ka Prznom, samo iza krivine prve velike...sa desne strane imash ispred restorana Parking...ne mozhesh da omashish...
Ako znash dje je restoran i privatna plazha @Kod Zofa@ u produzetku od Kamenova... E pa na samoj magistrali...gore.
Ne znam koliko sam ti pomogla, ali...tu je. :)
Dobro je da nisi desno usao na 'Imanje Knjaz' u ono ****** od pikanterije. Meni na 6 strana, 3 strane salate 3 jela sa prdnjavama od dodataka.
Kapiram da je to fensi, da tanjir lijepo izgleda kad se donese sa hranom i da imas net da bi izbacio na FB da si tamo ali restoran kao restoran 0 prekrizana, nema veze sto je skupo ali ako je skupo te cijene treba da opravdava ponuda,kvalitet,kolicina i ljubaznost. A tamo samo atmosfera opravdava tj one patke/guske sto trce okolo..
Ljepse je sjednut' i oples' dobru porciju kao u Marezu, nego prdnjavit' sa nekakvim 'pikantnim' jelima jer je to 'Imanje Knjaz', ou yea.
Mareza, dobra bila i ostala. Najjace mjesto za 'rodbinski' rucak :D
Zezaš???
Nikad mi ne bi palo na pamet da uđem u tu kafanu ...
gudfellllaaaaaaaaaaaaasssssssssss
Slažem se za goodfellas, mnogo mi se svidjaju obroci tamo
Dobrotski dvori (u Dobroti kod Kotora).....fenomenalan rostilj, nidje izgorenoga, nidje smrada od cumura, domace meso i kajmak
Pa nisam ni ja rekao da je sve odlicno :) jeo sam tu vjesalicu i najstrasnija je :)
Vazda ovo procitam kao "Mjesta gdje se dobro jeebe".
Pa onda ti nisi gladan nego... ;)
Novootvorena pivnica na Starom aerodromu... :)
"Gradska pivnica", ul. Avda Medjedovica 22... Super klopa-povoljne cijene. Provjerite sami, uostalom.
Mozete da propratite na fb-u, gdje su svi podaci i kontakt tel za porucivanje.:)
Attachment 110555
ima l neko iskustva sa konobom bandici?
Ja. Onako. Mada, fakat, tamo imaju dvije konobe. :D