Makar su priche o prokletsvu stadiona konacno pale u vodu :)
Printable View
Makar su priche o prokletsvu stadiona konacno pale u vodu :)
Bojovic juce protiv Bugara kao Vidic odigrao, momak igra zaista fantasticno..a takodje i onaj Tomasevic nije los, kao i Lakicevic...ima tu materijala za A tim vrlo brzo
Dobro rece neko, ne brane ni Brnovic ni Lemajic Filipovica nego se boje svojoj guzici...
Sad s Ircima bez Mirka i Jovete...bice svega, pogotovo sto Ircima ne treba nista...
pa jel ima negdje golov da se gledaju ?
kako je igrao zverotic ?
Ljudi ja da sam na mjesto nasih strucnjaka ubacio bih u napad i delibasica i damjanovica. Onaj Damjanovic mozda nije dao gol ali sa loptom ne zna nista manje od Vucinica. Mnogo je dobar igrac, dok Delibasic je rodjen da da gol, i ne vjerujem da bi ga irci mogli lako gurnut. Onoliki Kaladze pa ga iznese andro par puta
Zverka ? jos pitas! Sad ce se prodat chak u Shafhauzen,no ne zna na sat.
A stvarno je Andrija ***** izio sto ti nije pokaza dres grobara,jos mu je to falilo,malo mu je sto polomi zastavicu i dobije zhuti-drugi zhuti svaki put kad go da,ne daj boze da stalno daje golove,bio bi gori no Pekovic.Ja mmu cestitam,i Kaladzeu,neka ga za kuma zove,ako nije obecao gorbaru iz NK.
Ali dobro,mora da ste zajedno ucili u Kochanima
Zna li ko dje je bio onaj Milko Novakovic sinoc od 19-21h?Trebao mi je nesto,nisam ga mogao nidje vidjet
Onog Pejovica mi je bas zao.Niko mu nije rekao da treba da cuva protivnicke igrace,inace bi bolje odigrao
Kakav gol je dao Djurovicj sad sam vidio .. aooo .. qq kakva su 2 penala dobili Bugari - nidje veze s penalima ... srecjom izvukosmo X !
Ljudi Kazakhstan vodi Svedsku .. Nmg da vjerujem :lolblue::confused::rolleyes:
Jes a mi s njima igramo sledecu, bice muke..
show haha ! :p
- Emocije su pomiješane poslije pobjede. Osvojili smo tri boda, ali ponašanje jednog dijela publike koji je skandirao protiv selektora je pokvarilo utisak. Mislim da taj dio navijača nije u pravu i da treba da uči od djece sa južne tribine koja su svih 90 minuta na pravi način bodrila reprezentaciju. Zbog tog skandiranaj su i neki igrači u suzama napustili teren. Mislim da selektor to nije zaslužio od publike - rekao je Brnović.
Kompletna ove ekipa vise ne zna sta prica, pocev od Brnovica, Vlaisavljevica, Filipovica..eo sad i Lemajica koji mi se ipak malo odvajao od pomenute ekipe..Savicevic mudro cuti, naravno on se dere na sred utakmice da bi promijenio igraca i udje jedan koji usere recimo 3 boda protiv Bugara!!Nekorektan dio publike...pa jel on normalan, OVAKO MISLI CIJELA DRZAVA a ne dio publike!!!Jesu li slijepi i gluvi mozda?AJTE POLAKO DOMA...SVI!!!!
ugovor filipovicu istekne nakon utakmice sa irskom. da vidimo onda sta ce biti sa njim
još bi mu to trebalo, da pokazuje majicu grobara... ovo je ipak reprezentacija crne gore
U21
Kazakhstan 1-1 Sweden
tabela:
Israel 3 / 7
Sweden 3 / 7
Montenegro 3 / 4
Kazakhstan 6 / 5
Bulgaria 5 / 4
prosto nevjerovatno...sinoc i Sofro kao brani Filipovica pa on koji se kao razumije u taj fudbal kako moze to da prica.Bruka.Jebe nam se za njegovu majku,svak ima svojih problema,mi pricamo o njegovom vodjenju reprezentacije koje je po misljenju 95% Crne Gore-ocajno.treba rec onom sofru da napravi neku anketu,procvrlja po par foruma valjda umije koristit net.nije komplikovano
a ti šofra uzimaš za ozbiljno :rolleyes:
evo cuh kako je filipovicu majka umrla pa zato nije trebalo traziti njegov odlazak ???
ostade siroce makanjica nasa. Kakva su ovo ludila, pola ekipe mu ne zna ko su, sto su, niko ne trci lise 2,3 igraca, a on vise gleda izna sebe nego na teren ne bi li mu promklo sto mu se naredjuje... ali ako mu je umrla majka neka ostane :confused:
i vi koji navijate protiv crne gore, sto ne zaobodjete ovaj topik, ne ulazimo ni mi na vase teme i ciljne grupe, cak sto vise ne bih vas ni granom takao, ajte ljudi stvarno, sto cete odje, kad obraza nemate mora da se makar od guzice stidite.
Ljudi pa većina novinara su prijatelji sa njima i ne bi se pojedini ni kotirali tako visoko po raznih tv i novina da nisu ruku pod ruku.ne treba uzimat za ozbiljno šofra & co.njemu je bitan milan a sve ostalo može po đavolu da ide :D
jeb'o mu ja pas mater za to :DD
što ćemo sad ako mu je umrla majka? da mu aplaudiramo svo vrijeme?
nadam se da će što prije doć vijest da tražimo novoga selektora, a Filipoviću svakako hvala za sve. vrijeme mu je da ide, jer niti je on zadovoljan, niti navijači, a ni igrači siguran sam!