sto mislite kolika je sansa da DPS podrzi manjisku vladu URE?
Printable View
sto mislite kolika je sansa da DPS podrzi manjisku vladu URE?
biće izbori i izgubiće. mislim da je dobar dio naroda svjestan problema koji očekuju novu vlast. mnogo ljudi je gladno, tek će se osjetiti posledice korone i užasne sezone. moraće nekako da održe da budu redovne plate, penzije i socijalna davanja. prvo da se vidi ko će biti mandatar i kako će izgledati ta ekspertska Vlada
Sent from my iPhone using Tapatalk
A ti su glasali za?
Vrši se pritisak na Dritana, ali zaludhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...01b2914341.jpg
A u međuvremenu u Zeti..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f96780eb92.jpg
Koje treće - konkretno? SDP?
Ruzno je da izmisljas tako, da ne kazem tezu rijec.
Nije svako licemjeran kao DPS.
Za Beogradske tranje od novina koga briga. Ali ovdasnje Srbe vec godinama slusam kako izmedju sebe hvale Dritana i u svo to vrijeme sam 1 (jedan) put cuo da ga neko nazove tako kako kazes. Velikoj vecini njih nije bitno sta je i odakle je, sve dok je Dritanga i smrtni neprijatelj ovog rezima. Znam ih dosta koji su ga i glasali u nedjelju jer im je miliji od njihovih Srba opozicionara.
Doći će nove nade. Samo da se napravi ciklus smjenjivosti. Ljudi, gledam noćas video nekog mrčenog Klikovca iz Zete, dao je otkaz u Genexu jer su ga ucjenjivali, a dali otkaze njegovoj daljoj braći jer su izašli na izbore. Niste svjesni koliko zla je uradio DPS. Koliko ucjenjivanja, koliko gaženja sirotinje, manipulisanja za zapošljavanje zbog glasova po metodi "jedan zapošljen, 4 glasa". Ko god kaže da ih je podržavao za mene nije čovjek jer su svi oni svjesni što im je partija i sistem radio 30 godina. Preletio sam večerašnji monolog Đukanovića na nekoj TV stanici, tipična slika osobe koja je izgubila vezu sa realnim. On je zapao u stanje gore nego Slobo nekad i ne prestaje da sije zlo...
Crnogorke - kao inkarnacija ženskog duha na ovim prostorima koji je pretrpio najviše poniženja, sramote, ugnjetavanja i šikane od svih.
Budite dobri prema svojim majkama, sestrama, curama, ženama, ćerkama, babama, prababama, tetkama, ujnama, strinama, koleginicama, sagovornicama...
Živi mi bili, pa vidjeli. :D
Zadnjih par dana sto je trpio i kakav pritisak je trpio da je sve smijesno,
Dritan A je pozvan od dlakave ruke da da podrsku miletu,momak glat odbija
Necu ulaziti u detalje sta ko kako ,to ne treba da vas zanima ,ali sustina je bitna ,da znate kakvog cojeka imamo ispred nas i za nas
Posle toga je probano preko Tirane i tu su ga ispusili,
Od juce su tu u hotelu u Ulcinju Pecoli i Keljmendi pokusali i oni da mu "promjene misljenje"
Rekao je svima, mozete samo da me ubijete ali milo mora u zatvor , ja sam dao rijec opiziciji i narodu i necu iznevjeriti nikad .
Sto se tice policije, sva je otkazala poslusnost sefu osim SAJ-a
I da pedja b je dobio takve batine od mila [emoji24] danas
Javljam se sa novim insajder informacijama
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Ja sam nekoliko puta čuo da je dizao ruke na njih ali lično ne vjerujem u tu priču. Ranije se to često pominjalo kao "javna tajna" ali mi je to više neka nerealna priča. Ne znam, mkžda griješim.
Aj pa da braća Karadžić snime seriju i o ovoj epohi.
Ne može Milo u zatvor jer je predsjednik još 3 godine. A i koga briga za Mila kad je važnije demontirati DPS nego njega strpati u zatvor. Ne treba nam takva satisfakcija. Prioritet je očistiti tužilaštvo, sudstvo, policiju, cbcg, uprave i agencije, carinu, gradjevinski lobi...
A to mie najjača priča... milo išamarao ovoga i onoga.
Doduše ljudi su mi pričali koji su prisustvovali kad je aco prošlog ljeta zavalio šamarčinu jovoviću na terasi njegovog (sada) hotela, tako da sve je moguće.
Sunce moje ja ne bacam bombe
krecem se u krugu dje informacija nije divlja dojava milan inter iz x u 2
Mozes da vjerujes a mozes i da sumnjas.na tebi je :)
Ja bih našu Maju uvijek podržala.
a pravo da ti kažem zabolje me .|. je li ili nije no eto, komentarišemo. napravio se kult ličnosti oko njega a ođe se kod nas primaju te priče o mafijanju jer smo nesrećnici ubijeni u pojam zadnjih 30 godina
Uh, treba malo iskulirati sa nekim portalima i vijestima iz CG po mrežama. Baš, baš je jadno ovo forsiranje zabrinutosti od strane izvjesnih analitičara i tzv. građanista poput Olenika iz BG, Gjenera iz ZG i drugih. I kao šlag na tortu masovno dijeljenje 'ispovjesti' uplakanog Nikoladisa... Rekao bi neupućen čovjek ovo je potop Crne Gore
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
[emoji38][emoji38]neka si ,
toliko mocan nisam,tamo sam daleko od centra informacija
E da dijelim odje sve sto znam [emoji3166]no mi je bio momenat pa me ponuka.nesto sam se veza za dritana iako mu nisam dao glas.odusevio me momak samo tako
Iskreno, potpuno je očekivan pritisak, zbog toga mi se ova minimalna razlika u mandatima ne sviđa.. Sa druge strane, situacija je polarisana i imam utisak da bi se svako prelijetanje kobno završilo..
Đe ste eksperti?
Kako ide tandrkanje?