Miholjsko ljeto.
Nevjerovatno.
Raj.
Printable View
Miholjsko ljeto.
Nevjerovatno.
Raj.
Ja jutros par minuta u kratkim rukavima bez klime, prozor u trpezariji bio otvoren cijelu noc, i jos dok se klima zaleti,
Eto isto kao da sam izasao nedje u Kolasin ili na Zabljak po snijegu da prosetam.
Jel palo u kucka korita snijega?
Oce li kiša danas/sjutra?
Pogađaj[emoji23]
Evo ti mala pomoć:
Berane,dolina Lima
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9fa2c452e4.jpg
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Džonkice, dako mi se zaglaviš u taj snijeg...
Vala, kako god oće. Ako mora, neka pada...
Kako je meni zabavno kad počnete zafrkavat dođoše :D
Jes, zafrkava ih Bizbi ciji su dosli 2 god ranije :rofl:
Nemoj da mi te vuk neki ćapi
Izigrao sam se na snijeg danas kao malo dijete. Stvarno banja
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ti si dijete u duši :joy:
Ti to suptilno saopštavaš koliko si opasan, je li :D
U popodnevnim i večernjim časovima u većini države očekuje se početak padavina. Na jugu i u centralnom dijelu najavljena je kiša, a u srijedu slijedi nevrijeme – zvanična prognoza govori kako slijede pljuskovi i grmljavina.
Takvo će vrijeme i na primorju i u srednjem dijelu Crne Gore potrajati do petka veče, a onda slijedi uglavnom suv i sunčan vikend. Međutim, tokom vikenda slijedi drastičan pad temperature – u Podgorici će u nedjelju ujutro padati do jedan stepen, u Nikšiću do minus tri, na Cetinju do minus dva, a u Boki do dva.
Što se sjevera tiče, tamo će padavine uglavnom početi u srijedu, ili u četvrtak rano ujutro. Pritom, do subote će i tamo biti oblačno i kišovito, a u srijedu na četvrtak, te u petak na subotu, u pojedinim djelovima sjevera mogući su susnježica i snijeg.
Za vikend slijedi prestanak padavina, ali i pad temperatura. U Bijelom Polju će za vikend temperature padati do minus sedam stepeni, u Beranama i Pljevljima do minus osam, u Rožajama do minus 10, u Plavu do minus 11, a na Žabljaku do minus 13.
Ja definitivno ne znam da procitam nasu vremensku prognozu jos kad mi da ona dva racunarska modela na jedan oblak , na drugi kisa ... ili sunce :)))) sve pokriveno
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
"Prvi talas, koji se očekuje u srijedu 20.11.2024.godine, obilovaće čestom i jakom kišom i jakim južnim vjetrom, naročito u drugom dijelu dana i tokom noći, a usljed prodora hladnog vazduha u noćnim satima na sjeveru kiša će preći u snijeg, a vjetar skrenuti na sjeverni smjer. U četvrtak kratkotrajna stabilizacija vremena, dok se u petak 22.11.2024.godine očekuje novi talas sa još intenzivnijim padavinama i jačim vjetrom, tako da se lokalno očekuju obilne padavine i na udare olujni južni vjetar, koji će u kasnim noćnim satima skrenuti na sjeverni smjer".
"Za dane vikenda bez padavina, u subotu nešto više oblaka naročito u sjevernim predjelima uz umjeren do jak sjeverni vjetar u cijeloj zemlji. Tokom nedjelje sunčano ili pretežno sunčano uz osjetan porast dnevne temperature vazduha. U danima sa obilnim padavinama i jakim vjetrom očekuju se i visoki talasi, more će biti talasasto do jače talasasto, u petak i uzburkano. Direktorat za zaštitu i spašavanje MUP-a poslao je navedeno upozorenje svim učesnicima u sistemu zaštite i spašavanja i ukazao na potrebu podizanja operativne spremnosti", zaključeno je u saopštenju MUP-a
Kakav kijamet
Lijepo za vidjet.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0698a4faa5.jpg
Sent from my iPhone 16 pro using Tapatalk