eo jedna za tebe jedna za mene a vi ostali pricajte sto pijete
Printable View
eo dodjoh da platim dug od sinoc :mrgreen: ...poshto ? :D
uh... zhivot me boli.. a`e mozhe jedan Tuborg (na mozak)
:D a svakako te volem pa ti i prashtam, eto, shto cu kad si mi simpatichan! (a i pijesh brate, pa te potkradam i hranim ovo dvoje gladni' usti:blah:):D
:blah: reci cu ti kad se dobro napijesh, lakshe ce ti pasti...ionako samo plachesh kad popijesh pa reko' o jednom troshku...:lol::lol::lol:
hehheh al ti jesi koliko je juce bilo:P
bravo bravo jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne vidjeli se kakvi ste
sto ce ova tara odje ajte mrs svi redom koliko vas ima pun mi vas je kufer
smarate brate mimo narod
eba men pas masters te otvarah ovo
eo godinu dana kako urnisete
hahahahahahaha ova ti je dobra! Vid' napredne omladine, na sve ima odgovor:D
:lol::lol::lol: vidju, da si i vokabular promijenila pa neka neko reche da ovi mushki nijesu vazda dominantni!:blah:
p.s.kako mi je poznat ovaj prvi deo poslednje rechenice, ali ne mogu da se setim odakle:confused::devil::hardrock:
p.p.s trebala si ga boldovat:devil:
O cemu se radi odje, a?Zvoncice, imas nesto da prijavis???:D:D:D
aj daj jednu kafu e cu zaspat a moram gledat utakmicu
igra san antonio protiv klivlenda, radi se o kosarci i igra se u ameriku pa je vrijeme malo izvrnuto, a ostavi mi lonac tu i prebaci atlas da gledam(zvoncica odlazi do televizora prebaca atlas, pakuje se i odlazi, edo ostaje sam i gleda televiziju"sirak tuzni bez idje ikog")
:D e, nej ti, da ebe oca, bit sirak tuzni bez idje ikoga dok je mene zive!
Evo ja cu s tobom da gledam kosharku ali samo ako se ne ljutish zbog pitanja koja cu ti postavljat (ne znam zashto me svi ceraju iz kuce kad gledaU sport):blah:
-shto sad ne trche?
-A za koga ovaj igra?
-koji je ovo? (to je najcheshce postavljano pitanje, kad se god dotichni dochepa lopte)
-Shto znachi lichna greshka?
-ima li jedanaesterca u kosharci?
-zashto nema?
-Je li ovo ofsajd?
-chush, glupoga sporta...nema ofsajda?! Zashto bre???
-Za koga igra ovaj u crnom dresu?
-Shto ce mu pishtaljka?
-Shto ovo pokazuje rukama?:devil:
(oli josh pitanja iz moga arsenala? Jako je zanimljivo gledat utakmicu sa mnom, samo mi nije jasno zashto imaju zelju da me biju???:mrgreen:):lolblue::lolblue::lolblue:
ni meni nije jasno sasvim normalna pitanja postavljas samo navali
pitas li ponekad zasto ovi crnci igraju
ako ces da gledas ima i jedan crnogorac da igra(mada je reka da ce nastupit za srpsku reprezentaciju:mad: ) Pavlovic
...i ne, ne znam zasto nece da igra za crnu goru..
i da imaju pravo da pucaju trojke
oooooooooooooooooooo kako se ubih ali kuzacm bez gresjke!!!!!! zvoncy ce joojj kukala mi majkua ...hehhe sve je pod kontrolom svatam da sam pogresijo u kucanju ai pazi pjemsu sad ,,,kristina dgej si sad kise padaju tvije mi ruje, nocas trebaju....kristina dgeka si sad kako u stiyui starih pojema m astahrani me m[okasjnpuat dje polazis cesce puta....ooooo kristina .......aaaaaaaaaa........
kise padaju tvoje mi ruke nocas trebajku ja nemam sanhge da te izgubim ljuvbav je tamo gdke si ti.....kristuna gdje si sad da li si nestala ti si sve ....oooooooooooooooooo,.,kristina dgejee si sad ...
prodjeeee zivot a ja sotah mlad sta posle tebe drugoj ja da damm.......
druze tito ;ljuboiic e mbjela ytebe voli sar oplal ina cijela......
oj garo garis li se sada kao sto si se garaila dod asa....tebe vole i djeca i djevaiz krila..to je dokaz da si dobra bila..garo gata nemala kome gari menei i jaranu mome ooojhAAAAAAAAA...kkkkako je ..nrate!!!!!!????? uu nek svi znaju da si moja gara tebe lola goina amsa stvara htjeli su te reatsurriti mace......
obristoie ovve postove kao sam smorio al meni je ova pjemsma vrh
imao je stari djedo 15 djece svoje al mi sada imamo jedno ili dvoje radjaj brate djev9 zasto si se prepo radjaj bajamni kceri i sinoce i udajj ooooooooooooo
i sve sto sam steko potrosice neko...radio sam ja posteno jeli rako reci zenoiooooooo poceli smo mi od nile saoidao smo ove lule e zeno koja eeeeeeeeeeee od zivora amalo osta .....i sve sto sam steko postrosice neko........
oo oce li ko pjevat samnom eeeeeeeeeee zeno moja eeeeeee a bogatsvatsa nikad osta da l zetoviu ili sbajke ...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,=neka malo rade mladji apa ce vise i da cjene sto sam mogo ja sam stejo dostam mi e je tom od mnene iae zeni oja eeeeeeeee
sto pijes kad ti skodi
i osvoji san antonio 83-82 a mvp je parker