Mislim da je odgovor da ne moze..
Printable View
Mislim da je odgovor da ne moze..
Ubacite neke crtane kanale preporucujem TV ULTRA sve je SIHRONIZOVANO i sve su dobri crtaci....http://www.ultratv.rs/.....Razmislite bilo bi vrijeme
STB2 ne moze da snima, za sada :)
www.ultratv.rs , extra kanal za djecu , dobro bi bilo da se uvede + jos neki ....
Ja sam posla oprijavu preko sajta www.t-com.me. Gleda li iko to, da ne polažem nade :D
Nedje je rekao Sale, da se to najprije gleda. :)
Sve prijave su ravnopravne (web, tel, shop) i redom se obradjuju... Bugi, dobices SMS ili poziv o statusu instalacije.
Sale a moja malenkost. Kad da ocekujem montere. Bar da su mi dozvolili da uzmem opremu i sam instaliram, no moram cekat vase ljude. I vama bi bilo lakse.
Mogli bi mac onu arenu 3, pa kad bude bilo tona a da ne mora na maksimum da se pojaca i komentator ne bude vikao gol goool dok se izvodi aut na drugom kraju terena, onda da je vrate.
@NokiaPg
Provjericu po onom broju sto si mi poslao
Prijavite to za arene, pa ce provjeriti kolege, ako je problem ovdje ili u areni...
Mogli bi vala pustit Tv Ultra....
mogli bi vala
Treba poslati im meil na - [email protected] . Ja sam slao nekoliko puta, naravno nikad nije bilo odgovora , ali dobro bi bilo sto vise korisnika da posalje mozda za pocetak procitaju pa i razmisle da li da uvedu neki od kanala koji mi predlazemo ;)
Ja sam posla ali nista mi nisu odgovorili...
Novi kanal na Extra TV - TV Sun :)
Sada u standardnoj rezoluciji uz mogucnost premotavanja i snimanja.
Restartujte STB ili sacekajte do sjutra ;)
Samo da sljedeci kanal ne bude Teuta ;) , bolje da ste TV Niksic ubacili umjesto ovog Sun-a .
ma kakav Sun, dajte Ultra ili tako nesto. sve ostalo je dobro mada bih volio vidjet i Sportklub...
Resetovao, pogledao, izbacio iz pretrazivaca.:burp:
Bolje stavite Ultru no taj Sun....
Ima i Teuta, ali preko streaming-a (101)... :)