Ja sam uzeo Goodyear asy 6 ista velicina, skinuo sa auta Michelin i prezadovoljan sam.
Conti sam imao na proslo auto, bas dobra guma, ali su dimenzije gume bile manje pa nije mozda reper..
I don't give a damn.
Printable View
Ja sam uzeo Goodyear asy 6 ista velicina, skinuo sa auta Michelin i prezadovoljan sam.
Conti sam imao na proslo auto, bas dobra guma, ali su dimenzije gume bile manje pa nije mozda reper..
I don't give a damn.
Prije 10ak dana sam bio, u greenel Conti premium contact 6 je 83e 205 55 16. To je po meni bas sjajna cijena. Medjutim, rece mi radnik da je to mozda i najbolja guma na trzistu ali da se bas brzo trosi. Te odustadoh, ipak je to 350e sa montazom...
Elem, sjutra pocinje akcija 3+1 u Simant na Dunlop i Goodyear. Ne razumijem se, kazu da je Goodyear isto sjajan, na neke testove sto sam gledao cak i ispred conti i mishe. Mada mislim da su i ti testovi upitni, ali eto, definitivno je u top 5 u svijetu *****liga... Dunlop sam imao na biciklo :joy:
Sjutra zovem da vidim cijene, mozda bude nesto korektno :thinking:
Conti 6 je greenel 95€ 225/45r17, u Bar mi izlazi 101€ sa montažom. Nema neke razlike.
Zvacu Simant da vidim za Dunlop, mene je osusevljavao na prošlo auto!
e kako su mi držale crosscontact na infinitija a čini ti se na oko da je pojedena
Ova akcija 3+1 u Simant je naravno (zato li nijesam iznenadjen) prevara kao i sve kod nas. Imaju samo jedan model Dunlopa u ponudi a cijena 89€ komad za 16icu.
Stara fora Castelane
Sent from my iPhone using Tapatalk
Simant je zapravo Castellana.
Uzeh ove 4 barum205/45-17 nisu prešle 500km za 100e
Samo sad ne mogu auto patosirat jer mi treba 205/40 ali neka koriste koliko toliko vidim i ocjene da su im fine.
https://i.postimg.cc/9fJ0K9cr/20220514-125859.jpg
Neka preporuka za m+s ili ljetnju 235/60 R18?
Nude mi se samo Michellinke a to mi je previse.. Trebaju mi 2 kom..
Sent from my SM-A415F using Tapatalk
Kakva je kumho guma ljetnja? Viđoh nesto 66 eura.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Ja sam je imao na 195/65 r15. Mogu ti reci da sam bio prezadovoljan. Al nista zustrija voznja,ono klasika. Na mokrom je dobro drzala, suvom takodje. Solidan izbor za te pare
Mnogo manje se trosila na pr conti 5 contract
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Na testiranjima je bila dobra.
https://www.tyrereviews.com/Tyre/Kumho/Ecsta-HS51.htm
i ja sam lud što pišem ođe,nema više vredestein niđe,samo osta pirelli,firestone i one sirotiljske varijante (sava,tigar,hifly i sl gluposti).zna neko kakve su firestone ljetnje?znam da je to bridžston za siromašne,ali ne treba ćaći sad neko ludilo,dobiće zimske kontinental ali isto da ga ne sjedam na smeće
Imas Vredestein u Castellanu i Simant.
Preporuka za all season gume, 225/55/R17 ? Do sada sam imao Michelin PILOT SPORT ALL SEASON 4 i prešao sa njima taman na koliko su deklarisane i vremenski i puta. :)
Šta gledati sad i đe, ove sam uzeo bio kod Vujačića ali sad u toj nekoj klasi imaju samo Continental AllSeasonContact ali je i dosta para, 200e po gumi?
Mislim, nije vala bitno ako nema šta bolje za te (manje para)...
Moze li se ovo zakrpit?
Ako jeste, je li bezbjedna?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c19ce52a6b.jpg
Sent from my M2101K7AG using Tapatalk
Vulkanizer će ti najbolje reci. Menu su gore krpili,pocijeo je podosta,skoro nova bila pola godine. U vujacic su mi je prebacili nazad i momak mi je reko da ne zna koliko ce držati i da vozim "tempiranu bombu". Vozio ja tako debelih 5 godina,bez problema.
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Pa ne drzi ova vanjska kora, drze konci i unutrasnja strana.