Ja uzeh Barum,danas sam ih testirao,drže dobro po suvom i mo mokrom,mada nijesam prećerivao sa "testiranjem". Viđećemo koliko se troše...
Printable View
Ja uzeh Barum,danas sam ih testirao,drže dobro po suvom i mo mokrom,mada nijesam prećerivao sa "testiranjem". Viđećemo koliko se troše...
Vala meni Sava Intensa UHP2 nista ne valja ove sezone...Ovo joj je trece ljeto, mozda 13-14k km da je presla ukupno.
Ima 5mm sare a katastrofa se ponasa...nece da skrene na suvo, ni da koci kako treba.
A komplet je novi trap na auto, ukljucujuci i amortizere, i reglaza je odradjena.
Made in Poland.
Onaj zeetex sto ste se smijali je svijet izmislio za nju.
A ovamo kazete da je Sava top. Da, prvih 10 dana.
Nekad su bili bilbordi po gradu BEZBJEDNOST NIJE ŠALA "SAVA"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa kad krene opet priča 'valja li Sava quattro stagoni'..
Koliko je jeftinija od Baruma?
Ja bih ipak da pomenem, mozda me neko cuje. (u potpunosti razumijem finansijsku situaciju)
Imao sam udes prije mjesec dana, bio sam na motoru, udario me je auto u sred raskrsnice, ja sam prolazio kroz tek otvoreno zeleno, ovaj je prosao na puno crveno i pod pravim uglom na mene i motor.
Motor je 2021god, BMW, u smecu zavrsio.
Meni je ispalo desno rame (povreda jos iz kosarkaskih dana) i imao sam modrica svudaaaa iii to je to.
Kaciga 500$, jakna 500$, pantalone 500$, cizme 500$, rukavice 100$. Sve je odradilo svoje i nije mi zao sto sam ih toliko platio.Ustao sam i sjeo na trotoar, ljudi nisu mogli da vjeruju.
Jedan dan sam lezao, odmarao, drugog dana sam bio u autu i vozio 7 sati, skoro pa bez problema.
Kao mladji, imao sam i ja opremu od 100e ali sam imao i srecu da nisam bio u ovakvoj situaciji sa tom opremom.
Mislim da se moze povezati i sa gumama, ne kupujete ih svaki dan a vozite ih svaki dan.
Guma se kupuje za jednom da te spasi...
Kazu gledah testove guma,razlika na kocenje 10 metara
A ka da je to puno
Za 10 metara si pokupio nekoga,stub,semafor...
Ideš taksijem, sigurnije je...
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ne mora da znaci..vecina ih vozi na lizalice ili targum
4 zimske - 2 falken (polovne malo presle) i 2 kontinental nove.
205/45-17
250e
https://i.postimg.cc/nzj0HwBh/IMG-d9...2f91ebee-V.jpg
https://i.postimg.cc/v8xNMDtt/IMG-40...81e65760-V.jpg
dje da gledam vredestein u cg?ima kod vujacica ali je znatno skuplja nego u srbiji,kontam isti je uvoznbik pa mora biti nedje ovuda
hvala momcovi,idem odmah tamo posle sljake
Ja ne znam koje da uzme, jedna ima skoro sve, druga ima sve sto nema prva…
https://i.postimg.cc/Z5vnNf8W/A9-AA8...-F6981-CDA.jpg
Gledam 225/45/r17 i razlika izmedju nekih Pireli i Cintija je po 20+ €, moje pitanje je zašto?
Na autu je Continental i vrijeme je za zamjenu, vidim imaju X nekakvih verzija, najaradije bih opet iste jer je odlična guma, dje je Conti najpovoljniji?
Takođe razmišljam se i o Dunlopu, jer sam sa njima imao dobro iskustvo, i o Pireli-ju o kome nemam pojma? Predlozi?
Conti u Greenel.
dobra guma se brzo trosi