Normalno da jesu kad se raspadamo...
Printable View
Normalno da jesu kad se raspadamo...
oko 1000 gledalaca ... moja procjena ...
Predlog za kladionicare, ovo je X, 100% :) jbg, nije mi milo, odnosno place mi se, cemu sam se nadao!
Nesto razmisljam sad,niko ne smatra da cemo da dobijemo Gruziju,katastrofa smo ovo ono,protiv Kipra je vecina mislila da cemo ih tuknut i trt.Bas sad mozemo da dobijemo kad niko ne ocekuje,a i velika prednost je sto ne igra Mirko.Laksa ce bit atmosfera u ekipi,svi ce slobodnije igrat,a i Jovetic nece morat da trci za njega.Taj napadac sto bude igrao sa Jovetom nece ladit muda po terenu nego ce htjet da se dokaze.A i ta Gruzija je mnogo losa,kad smo igrali sa njima nisu imali niti jedan sut na gol
Samo da Kaladze igra i nema frke :D
Jos ako Gruzija dodje podmladjena, dobicemo ni krivi ni duzni i selektor ce moci da odrzi sladunjav govor na kraju utakmice kako je ofanzivna igra urodila plodom protiv cvrstog rivala izuzetno jakog u duel igri. :)
Nego da mi preskocimo sve ovo, pa da neko objasni kakav je sistem kvalifikacija za Evropsko ?
kako serete za vucinica strasno...cim pocne da igra bolje(tj ne bude se vise povredjivao) opet ce ga svi dizat u nebo....lako ga je sad sutnut kad je jovetic u dobroj formi....al nece ni to bit vjecno pa ce se onda pocet i po njemu pljuvat....treba realnije malo gledat na sve....sto se sad namjerno povrijedio da ne igra za rep?bjezi
Približava se subota...
Naši igraju istorijsku utakmicu sa Gruzijom za prvu pobjedu u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo.
Ako pobjedimo, a naravno da se nadamo, imamo šansu da budemo ispred Gruzije i realno ispunimo očekivanja.
Ako izgubimo bićemo poslednji , znači na onom mjestu sa kojeg smo i krenuli- bez pomaka
Ako igramo neriješeno, ostajemo u igi sa Gruzijcima.
Veoma je bitno da izbjegnemo poslednje mjesto jer tako izlazimo iz tog šešira u kojem su Luksemburg, San Marino, Lihtenštajn, Andora i ostali...
Naprijed sokoli do prve pobjede ...
Obavezno da se napuni stadion jer će momcima podrška biti neophodna .
Gruzijci su žilavi i čvrsti.Italijani su ih pobjedili ali ne lako.
samo čekam filipovića da kaže - pa gruzijci su jedna jaka i vrlo organizovana ekipa, biće nam sigurno težak meč šmrc šmrc...
e ne znam :D.sve je bila priča parni žuti pa pauzira :D.ako su lagali mene i ja lažem vas :D
Koga predlazete za naslednika Filipovicu?
http://en.wikipedia.org/wiki/Otto_Rehhagel
Istiche mu ugovor 2010.Iskeshirati koliko treba i dovesti.
http://archives.tcm.ie/businesspost/.../story9044.asp
Oko milion godishnje.Sami Dejo to mozhe iskeshirat:D
Shalim se sad,to bi bilo 2 miliona po ciklusu...Valjda se mogu te pare nac nekako:)
Shto se Fila tiche,da se molimo bogu da odigraju nerijesheno sa Gruzijom i izgube od iraca,kvalifikacije bez pobjede u objektivno lakshoj grupi(osim Italije,2 reprezentacije imaju jednak individualni kvalitet kao mi,ostale gori),morace ga vala smijenit.
Rehagel je mozhda samo pusta nerealna zhelja,ali stranca pod hitno treba dovest.Ili da se nadamo da Srbija prodje loshe na svjetsko,pa da ugrabimo Antica:)
Da svi damo po 3,5 eura i da ga castimo te 100k preko... "Dobro je to Oto." :D
Pa e...
Shalu na stranu,ovaj isto ne bi bio los:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bora_Milutinovi%C4%87
ili ovaj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lars_Lagerb%C3%A4ck
I njemu istiche ugovor 2010,a trostruko je jeftiniji no Oto:)
Nesto mi je BorO ka kornjacina neka :D
djecice draga, mozete slobodno da licitirate sa kapelom, hidinkom i ostalim vasim selektorskim rjesenjima ali imajte na umu ko sastavlja, selektuje i vodi ovu reprezentaciju. filipovic je najmanji problem i ja evo sad mogu da se kladim da ce taj ostati na ovoj poziciji i za naredni kvalifikacioni ciklus. a ako on kojim slucajem umedjuvremenu otkaze poslusnost gazdi savicevicu nista ne brinite, tu je kao rezerva potrcko vlaisavljevic ili onaj pajac milacic.. tako da te vase ancelotije i hicfilde mozete samo da sanjate, ali na klupi neke ozbiljne i normalne reprezentacije, sto ova crnogorska svakako nije niti ce biti u dogledno vrijeme
s obzirom na sve 1.55 mi je slab koeficijent za 1 ;)
Nikola Vukcevic pozvan umjesto povrijedjenog Pavicevica...