Ti, sa tvojom superforummemorijom bi mogla pomoć a ne odmagat'
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Printable View
Lako se tebi zajebavati [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sopstveno mišljenje o nekome formimam isključivo sopstvenim alatima a tuđe mišljenje o nekome me dotiče o drugome nimalŠe. :joy:
Ajte laku noć, luđaci i nek brišu moderatori 300 ovih postova od koji su samo 3 OT(lako ih je prepoznati, sadrže fitografije). Ostalo brisati.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Bolje da ste dosli i pili:)https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ba292809bc.jpg
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Dobar
Blue, razocarala si me, ocekiva sam pomoc odje..
@joni
Ne poricem, to tako lici na mene, no vise ne znam kome sam sve nudio da napunim casu, casicu...
(za vremensku prognozu mislim da je @Jakuza zaduzen)Racuna li se ako sam nocas okinuo dvije, da procistim neki virus?
Ne računaj u pomoć mene da te zamolim ćud je ženska smiješna rabota što sve čini ovaj koji se ne kaje a iša je i na koncert ramšajna.
Rammstein - Du Hast (Official 4K Video)
I iima ssavršen izbor u parfeme.
Sad je bio
Bolje da si dosla:)
Svi postovi sadrže fotografije kad je čovjek u mašti vičan.A i svi postovi su on topic u kafani.
A sad mi se pije Jogurt uz burek.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...38e5ba6f4a.jpg
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
I meni bi prijao jutros.
Nisam spavala, mozda 3 sata samo. Ne znam kako sam ustala i spremila se za posao...
Magija, bebo. :joy:
Koziji od Miljanića je tek..eliksir.
Nisam probala...
Sad i ogladnjeh, u p.... m.......
Ko će noćas opeeeeet? Aooooo
Nikad vise
[emoji16][emoji16][emoji16]
Pa vas dvoje ste tačno povezani nekako [emoji846]
Ja ne bih, ali moram...da mi je da odspavam malo danas...nego nemam kad...
:)
Moram sebi nekako da uvedem opet rituale sa čajem.Ali u mom društvu i atmosferi đe sam niko čajeve ne pije zamisli piješ čaj u pabu noću. :joy: I slušaš svirku.
A gazirano osim piva i šampanjca đe CO2 nastao prirodnim putem ne volEm ništa a sokove ne konzumiram.Čaj bi jedino došao u opciju.
Ma kakvi to.
Nego se evo sad razmišljam dal da pišem išta, jer Paša ne može da piše od nas bez na dvije, tri teme pa ono, treba dati prostora [emoji846]
Ahaahahahahha kakva prozivka.Što bi ti reka dobra. :thumbsup: a što bi Pasha reka jer voli da ubači masu ovih smajlija :joy::joy::joy:.