8-10h zavisi ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
8-10h zavisi ;)
Je li svima crka internet kao meni prije po ure? Kaze ona teta na 1500 da moj poziv ne moze biti obradjen zbog velikog broja poziva
Dje ima da se kupi benzin za čišćenje u PG ali bas za čišćenje mora da je :D
Za benzin za ciscenje bitaj u bilo koju casovnicarsku radnju. Oni ga koriste pa ce ti rec dje ga nabavljaju
Vakat mu je vise, od tri sata.
Ima li dje da se kupi u PG kabal VGA na HDMI? Da je ok kvaliteta...
Oće drug da organizuje neku proslavu pa me interesuje ima li koji dobar restoran a da nije previše skup da se iznajmi jednu noć?
Okle tebi drug jadan...
Mislim da nece raditi... I ako nadjesh fizicki kabal
Послато са Lenovo P1c72 уз помоћ Тапатока
Naravno da neće. Scart je analogni signal, a HDMI je digitalni.
Poslato sa Huawei P8 lite
Nema sanse da mogu skinuti bilo sta sa torenta, "connecting to peers" i tu stane,ista stvar se desava kad pokusavam sa tel.Da ne zna neko u cemu je problem?
jesi li obratio paznju na broj peerova, jer ako je 0, nikad u zivotu...
Kolko kosta zamjena ekrana za S4?
Probaj drugi klijent
Da nije ko slucajno dje vidio "pokazivac smjera vjetra" ono na foru kao limebi kokot koji se obrce kako vjetar duva?
Hitno broj od momka sa foruma sto radi 3d stampu
poslato sa 7 edge
Zna li neko moze li se covjek sa porodicom poci okupati na one plaze prije Budve, Kraljicinu, Kraljevu... i npr Sveti Stefan...?
Jesu li te plaze slobodne za obicne smrtnike i moze li se na njih uci bez 50e ? :)
http://oi63.tinypic.com/20z1rau.jpg
Prije se placalo, ne znam ove godine je li uopste dozvoljeno. Mada jes, za pare i magare :)
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ko je nadležan za gradski saobraćaj u Podgorici? Kome se može prijaviti autoprevoznik koji na gradskoj liniji u špicu vozi kombijima od 10 mjesta u koje primi po 30 ljudi? Ima li neki pravilnik koji zabranjuje vožnju kombija u gradskom saobraćaju?
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока