Sale sto je koverta na logo tv nove ?
Printable View
Sale sto je koverta na logo tv nove ?
Zbog izbora u hr :)
Što mi (mozda svaki sat) prekine se emitovanje na 5 sekundi i izbaci tekst "HDMI izlaz ne prima signal"?
Da li mogu snimljen sadrzaj preko extra tv receivera exportovati na usb ili neki externi uredjaj preko usb prikljucka?
@BlackVelvet
Ne
@Scepan
Posalica :)
HBO ili Plus paket - besplatno! Dovedite novog korisnika i besplatno koristite HBO ili Plus paket! Što više korisnika - više besplatnih mjeseci! Uključite još nekoga u Extra TV avanturu i priredite mu Extra doživljaj. Sa novim korisnikom dođite u najbliži T-Centar.
Opet akcija privodjenje korisnika :) , ubacite jos par kanala koji fale , poboljsajte infrastrukturu (parice , dvojnici ) pa ce sami korisnici dolazit u poslovnicu :cool:
Samo sam cekao da neko od dezurnih izhejtuje akciju... :|
može li se ako se uzme EXTRA TV na jedan televizor, uzeti priključak za drugi televizor a ne koristiti televizor nego monitor od kompjutera, da se to nekako spoji, da se gleda. Napominjem da mi monitor ima samo onaj ulaz za monitor, nema nikakve dodatne inpute, kao što su činčevi, scart ulaz itd...
dakle samo njegov ulaz za monitor... Može li se to kako na komp povezat pa da signal ide na monitor.
jedino preko tv kartice..
Totalno pogresna reakcija na nesto sto korisnik potpuno besplatno dobija i sto je u njegovom interesu. Nego ...
Eto ne mora niko nikog da dovede u shop, tesko je sa prijateljima prosetati do grada i dobiti besplatno minimum mjesec dana filmova, serija... uhffff
EXTRA akcija,stvarno mnogo dobra i pametna prije svega.Ako dovedes prijatelja u prostorije PI-COM vremenske prognoze TV i natjeras ga da koristi usluge iste,taj ti vise nece biti prijatelj.Naravno mjesec dana besplatno filmova i serija na HBO-u,to vam bjese jedini filmsko-serijski kanal koji imate?A da imate i Hallmark,ljuljnite i njega u dodatni paket i posvadjajte prijatelje zbog filmova i serija.EXTRA stvar, poitajte do najblize poslovnice,ja ne znam mogu li zaspivat nocas od uzbudjenja,evo me ujutro sa jednim dobrim prijateljom da uzmem sebi mjesec dana besplatnih(dodao bih vrlo kvalitetnih) filmova,a zaebem njega!
Napravite ovcu od prijatelja a sebe ponižite za pišljivih 5 € i dovedite je vuku na klanje. Tako bi se mogla prevest na naš jezik dotična ponuda pih coma!
Znas kako Sale, ako me neki prijatelj ili drug pita sto da uzme ja cu mu rec Extra Tv al trika nema da cu poc s njim da uzmem tu "nagradu", jer to djeluje da mu preporucujem nesto samo da dodjem do HBO paketa mjesec dama...micite to, to je akcija za neke druge drzave, dje se ne vodi racuna o obrazu:)
Napravite online aplikaciju ili jos bolje iz menu-ja Extra tv gdje ce korisnik Extra TV moci da prijavi nekog svog i dobije HBO ili plus paket dzabe... Mi smo u fazonu " da me gledeaju tuda... ? A, makse"
pazi ovo ,ova akcija ako dovedes jednog korisnika traje mjesec dana..i onda ce oni to lagano da produze ,tj nece da maknu extra paket,pa ce neka neznalica mislit da im je i dalje bspl ,cim se iznenadi kad vidi racun..to jeste mozda sitna para za jednog korisnika,ali takvi su vecina,jer ljudi jednostavno ne znaju,tj ne razumiju se... akcija je prelosa.
Ovo gore i ja potpisujem.
Po izboru kanala Extra TV se ozbiljno priblizava Pinku i slicnim stanicama (koje sam izbacio iz pretrazivaca).
A po odnosu prema svojim (narocito starim) pretplatnicima T-com mislim da nema konkurenciju. Drumski razbojnici.
i ja sam korisnik sa iskustvom, i proba sam jos po neke pa mi je dosadilo, ja platim sve na vrijeme, oni mi zakljucaju kanale pa zovem zastupnika njihovoga pa mi on kaze "aj zivota ti, ja ih zovem ne javljaju mi se evo ti broj u Bg pa ih ti zovi" pa ocu da mi ukljuce HBO, pa ne moze sad, moras sacekat sljedeci mjesec bla bla bla...pa nemam signala pa mi jedan zastupnik njihov kaaze to ti je ovaj sto ti je instalira postavio manju antenu bla bla bla...pa onda sto sam poznanicima postavlja total na njihove stare satelitske antene, one vece e im se zastupnici ne javljaju na mob, a kad se jave dolazim sjutra, ili ne radim sjutra, sjutra je svetac, pa ne dodje 5,6 dana pa ga pitas dje si ti vise, a ne pitaj me nista bolesna majka, ima sam temp itd itd...sve ovo je moje licno iskustvo, nijesam ni cuo, ni rekla mi drugarica da je cula od ovoga ili onoga ...
nemam iskustva sa bbm-om, i necu da pisem o njima nista:)
... i Sale, napravite vise ovi ton na arena 3, igrac namjesta loptu da izvede slobodni a komentator gooooooooooooooooooo...i ovi iz arene tvrde da je do kablovskih kuca jer je kod njih sve u redu...
Nakon koliko se dana mijenjaju filmovi na HBO Digital?