Ko?
Hehe
Poslato sa Huawei P8 lite
Printable View
Bili smo ja i jos jedan forumas do Mostara i Sarajeva u novembru :D
I drugar jedan moj iz Mostara, Bosnjak, legenda najveca moguca nema preko. Pricao nam je jedno 3h dje su i koliko hrvata pobili :D Sta su im tacno radili itd itd... :D
Da ti ne pricam sta ima da kaze o krstu na brdu iznad Mostara sto su hrvati postavili... Ne kontra hriscanstva nego kontra hrvata :D
Je li realno da knjiga iz Gradske knjižare u Igalu do ove u Podgorici putuje 13 dana?
Napisa' bi je za toliko...
Naručila je 24.3. Noćas ulazim čisto da vidim jesu li me zaboravili, jer mi ne javljaju neđelju dana, pa me obraduju da će tokom sljedeće neđelje poslije srijede biti u PG.
Bolje da si auto tabanovicima po nju posla😂😂😂
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Preko AliExpressa bi mi prije stigla...
Ka nasa posla.
Meni drugarica koja zivi u pg uzela u top sop neku spravu i trazila da joj dostave na kucnu adresu.
I ladno joj dostavu naplatili 25 evra.
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Tripleta poznavalac ex yu naroda i narodnosti u dushu.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ludim od 'stopica' na javnim povrsinama i parkinzima oko zgrade. U Budvi jos malo neces moci da se parkiras nidje jer su svuda postavljene 'stopice', da ih tako nazovem. Ja ne znam sta radi komunalna..
Sent from my GT-I9152 using Tapatalk
Daj link profila pa ce ti ovi majstori sredit' to :D :D :D
Retardirani sef za kojega je organizacija posla atomska fizika. A onaj njemac sto sakriva stvari po kuci mu je izgleda blizi rodjak!!!! :evil::evil:
http://www.youtube.com/watch?v=dEvGka1p0aY
Kakva guska...
Pet puta pokušavam da postavim oglas na smrdljivi autodiler i neće da ga prihvate a sve uredno ispunim stavim 3 slike i ništa. Možda ne daju sa telefona...
Sajt se raspada , posebno za ios app .... Rade nesto na tome cuo sam
Nerviraju me ljudi koji zapocnu neku pricu i tu stanu a ti kao treba da se pitas sta je i da izvlacis informacije iz nje/ga. A kad izrazis kuroboljku prema tome opet ti ispricaju tu 'interesantnu pricu' na koju bi eventualno obavio veliku nuzdu.
Ima ih i na forumu, prepoznace se.
Prehlada kad je vruce.
Katastrofa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
reklama za fantu i recenica: prosetaces ZUCU a pas crno bijele boje.
Prestao sam da gledam negdje u novembru 2015, šteta, jedan od boljih likova u seriji!
Opet morah do ERSTE banke raspale...
4 saltera sa 4 radnice smotane, sve 'rade'.
Da ne pricam cijelu pricu od koje su mi muda otekla... Vrcenje sa jednog saltera na drugi, jedna radnica zavrsava posao, druga zauzeta na telefon itd. Apsolutno neprofesionalno i maksimalno ruzno. Pogotovo kad ona koja kaze da ne moze da vas primi, primi nekoga ko joj malo mahne, onako preko reda i bez grama obraza, kulture i profesionalizma. Izgorele.
Od nervoze ćete dobiti infarkt ili čir na želucu...
Manje stresa, manje nervoze, i život je lijep. :)
Ajde bre :D
(prijateljski savjet)
' Neću paščad, mačke, hrčke, đecu, Bosance, Cigane, Kineze, Ruse, studente, polusvijet, mlade bračne parove u stan'
Dovešću Kentaura ili Sfingu onda, nikakav problem
one tice sto skacu po stolovima u Atrio i Voda u krsu Deltu,ne samo da nije higijenski nego ono treba sve zatvorit...
Ne vjerujem kakvu spojlerčinu postova Gandalf ođe. Ja sam sredinom pete sezone batalio, klacka sam se ovih dana oću li ili neću nastavit, sad sigurno neću.
pa brate ono je zaraza ziva,vidi na podgoricki vremeplov neko je slikao dje kusaju i kljucaju iz onih posluzaonika,a mi poslije trebamo djecu dovest da jedu na isti sto,sramotno je sto nema inspekcije....sanitarne.
Što bi rekli na njuz.net, lijepo vrijeme je izmamilo roditelje da izađu iz kuća i izvedu djecu u šoping centre da prošetaju.
Busenje stana do od jutra do sutra... Da ce zavrsit' vise, ka' da mi mozak burgijaju...
http://s973.photobucket.com/user/atl...rill3.gif.html
podgoricka popodnevna 30+ stepeni dokolica radnim danima...
preogavne su...
http://d2ob0iztsaxy5v.cloudfront.net...97020_exlg.jpg
Nadležni bi mogli da reaguju i opomenu javnu ličnost Sneki Dakić da skala malo sa šminkanjem đeteta od 8 godina..i pentranjem na njene platforme, štikle...
ko ti je sad ta ? Odakle ih samo izvlacis :)
Vidim naslovnu stranu 'Glorie'...a vidim i sve moguće boje na licu šćere joj...
Proguglah pa viđeh da mi je poznato lice. Jedna od onih superžena i doživotnih gostiju po emisijama Sanje Marinković, Lee Kiš i sličnih jedanaesteraca. Moguće je da je i sama neku emisiju vodila.
ne mogu ja ovo...
http://cdn2.studio-moderna.com/Walkm...1958_26136.jpg
Inače, ta Biserka je izjavila da jede palačinke s heljdinim brašnom od pekmeza organskih šljiva, isključivo bez korice i ručno mlevene-mešane.
Bih je zaljaštila jednom, da joj se ne drijema i napravila joj pravu, domaću ispod oka...Čisto u ime babe, kojoj smo prodali stan, za koju su komšije mislile da boluje od epilepsije, a ona je u nesvijest padala od gladi...
Vjerovatno zaboravi da kaže da pojede hamburger dok obilazi grad u potrazi za sastojcima. Mh, obilazi grad... Prije će bit da obilazi Evropu.
Ona pjesma "kad vas molim...nemojte vezu prekidati,imam jos dinar il dva" .
Nije se sastavljao kretenskiji tekst u istoriji pisanja tekstova.
Rame uz rame mi je sa "kuca poso"
Mene ono kad otvore prozor od vrata na auto izbace ruku i drze vrh telefona na uvo a cijeli telefon okrenut horizontalno sa ekranom put tebe da mos tacno da vidis sa kim je prica i koliko minuta... Sto je najjace ima ih i dje ni ne pricaju na telefon a drze ga tako...To se ne moze docarat, nema cak ni slike na net toga to se samo kod nas kroz grad moze vidjet!
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...44fc574a33.jpg
U čemu je štos sa ovim patikama, svaka moguća žena i đevojka ih nosi?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk