koje je auto kad mozes proc 900km sa 46l goriva
Printable View
koje je auto kad mozes proc 900km sa 46l goriva
Mozda smart cdi [emoji849]
Sent from my iPhone using Tapatalk
I dalje mi nijesu jasni likovi koji imaju za potrebu da non stop pricaju kako im auto malo trosi. Cemu ta prica?
Kakvih lazavina se ovdje moze procitat pa sve je drugo smijesno.
Na koje "otvoreno" neko vece auto trosi 5 litara? Kakva je to voznja?
Moze li da se otvori posebna tema potrosnja pa da tamo ovi preletaci postuju?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Sto se radi preletacu? :)
Nemam razloga da lazem i da pricam bilo kome odje na forum kako mi auto malo trosi, a ako sam te uvrijedio zato sto sam stvarno sa 46L presao 900km onda se izvinjavam.
Skoro sam nedje pricao da u zadnjih tri - cetiri mjeseca ( ajde tu do pola godine ) svaki put na pumpu mi nekako vise sipaju goriva ( znam da rastu cijene ) a da ja iz mjeseca u mjesec prelazim sve manje i manje pa sam zato prosli mjesec odlucio da probam smanjit potrosnju i evo je uspjelo. Sto se voznje tice uopste nije bila takva da se auto gusi ali je bilo dosta manje poklapanja punog gasa. Kao sto ti rece EKV ti si sam spustio potrosnju sa 5.9-6 na 5.00 tako da je to tvoj problem. Sto se ostalih auta tice otac je sa pezom 306 karavanom 2.0hdi prelazio i vise od otoga, doduse rezervoar u pezoa je malo veci. Bas sam htio da slikam km i koliko je goriva ostalo u rezervoar ali sam zaboravio jer sam cekao 10-15 min da mi napune rezervoar jer nesto sa aparatima na pumpu nije bilo ok. Sto se auta tice u pitanju je Opel Astra H 1.7cdti.
Edit: Taman sam sad pogledao potrosnju po specifikacijama i taman ti na isto dodje https://www.auto-data.net/en/opel-as...dti-100hp-2351
Ljubim i pokrivam
Ja ga u zadnje vrijeme u S stalno vozim, al mi je potrosnja 12-13 🤣[emoji23]
Eo meni od nove godine 8.2 ): vrtic poso kuca prodavnica
p9lite
54km imam do posla i nazad, svaki radni dan pređem tu kilometrazu, sa 30e goriva po sadašnjim cijenama imam dvije nedjelje da se vozim do posla i nazad. Tako da je potrošnja 5l. Možda sam ja neki čarobnjak pa mi auto troši 5l 🤣
Otvorena vožnja ti je ta da živim izvan grada i radno mjesto mi je izvan grada može se reći tako da od posla do kuće imam samo jednom da stanem na semafore nekad nemam ni to a prosječna brzina je za ovu dionicu puta oko 50km/h
Masu auta ce da trosi otvoreno 5l ... meni je 508 2.0 120kw trosio do bara i ispod 5l .... do bg 5.5l ...
Dok c4 1.6 88kw do bara 3.8l :D do bd 4.2l (ne znam kako mu je fabricki deklarisano) niti laze li al tako pise i znam da u njega kad uspem 20,30e to traje ihaha, dok u ovo drugo uspem 30-40€ nedeljno...
Lagano mi je za tebe, ti imas i sto vozit a ja kad krenem astru da upirem trosi taman vise nego tvoj jer ce motor da eksplodira a ti me pretices drugom brzinom sa dignutom rucnom :D
Meni je samo cudno sto me momak napao kao da sam rekao da mi trosi po litra i to auto od neki od 200-300 konja :)
to je problem...svi racunaju onako kako im odgovara...spuste se iz kolasina ili nk ili ct i kazu kako trosi 3l..
Touareg 2,5 TDI + Chip automatik BP PG prosječna 8l konstantna vožnja u S režim.
u s rezim ne znaci da ce biti potrosnja veca ako ga niste vozili “sportski”.
Bucao se dobro. Nije se štedio. Al niz brdo je 80% puta bilo.
nizbrdo se i ***** kotrlja
vozi ga malo jace uzbrdo pa javi
ja vozim 1.9 tdi i sa 50e prodjem od 600 do 700km zavisi od voznje
minimum
Lik kojem sam prodao Tuarega me zvao prije neki dan da me pita nesto za neka kola i pitam ga kako ga sluzi,koliko mu trosi..Veli 7-8l otvorenog i 10po gradu (Kotor) veli kad upalim klimu 11l
Rekoh kako to ja ga kroz Pg nisam mogao ispod 14...
Sent from my Le X620 using Tapatalk
U Kotor 2semafora pa ispada kao otvorena voznja. :)
u kotor kolona od kruznoga kod aerodroma do dobrote....kad krrne sezona....onda ga pitaj koliko trosi :)
Zbog joda..
Sent from my Le X620 using Tapatalk
inace taj motor je poznat po potrosnju i sve najgorem
jos kad dodas 2 tone i letargicni mjenjac
Kacio sam na ovoj temi vise puta slike potrosnje, ako ti je dosadno pretrazi ;)
2235 kg
Golf 7 2.0tdi 150ks 4motion : sa 55l predjeno 900km - prosecna brzina po kompu : 43km/h. Zimske gume, klima + krovni kofer
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
nista strasno