Jeste taman dva dana je tako , bice da je neka muka radi vremena . Sto je ona koverta na logo nove , cudno :cool:.....
Printable View
Zanimljivo je kad Elmag preuzme RTS1 nema tog sjeckanja slike, mora da ne uzimaju signal preko istog izvora. Hoće li se ovo skoro popraviti?
Da li si prijavio na 1500?
Jesam ja jos prije dva dana o tada su rekli da su upoznati sa problemom. Sto je ona koverta na novu tv, toga nema preko satelita u DIGI paketu kao ni problema sa RTS 1?
Zasto nema vise teleteksta na RTS1. RTS2, TV Avala, Tv Kosava, a jos od ranije ni na Nova TV? Ima li sanse da se nesto od ovoga vrati, jer su pojedini sami teletekstovi bolji od programa nekih drugih televizija.
Nazalost, trenutno nema TTX-a za te kanale, ali se radi na sredjivanju.
Od sinoć je sve okej.
to za ove sto imaju pravo glasa na izbore u Hr pa da kovertiraju i posalju preko t-coma;)
Zna li neko mozda imam Extra tv i kada snimam nikad mi ne snimi emisiju do kraja..zna li beko u cemu je fora?
Snimanje se obavlja prema programskoj shemi (satnici), a nje se domace TV stanice nikada ne pridrzavaju. Zato nadji PODESAVANJE SNIMANJA pa ZAVRSI SNIMANJE U ZAKAZANO VRIJEME i tu odaberi kad hoces da se zavrsi snimanje i obavezno SACUVAJ IZMJENE.
Snimljene emisije se ne mogu presnimiti na komp ili sl.
Za sada je moguce samo produziti kraj snimanja, ali ne i pocetak (ali vazda mozes da zakazes snimanje prethodne emisije), ali generalno nase televizije kasne sa programom u odnosu na shemu koju su najavili, rijetko kada nesto krene ranije.
KODOVI ZA sve tipove televizora
su na dnu OVOG dokumenta !
Mislim da sam to vec kacio ranije, ali nije za baciti :)
Konfigurise se tako sto zadrzite TV/STB dugme par sekundi - dok ne pocne da blinka crvena lampica, ukucate kod i onda OK. Posto ima vise kodova, probjate sa kojim vam najbolje rade funkcije, makar one osnovne, volume +/-, program +/-...
Mislim da sam i ja objašnjavao proceduru ranije ali kao što je tebi teško da nađeš gdje si to "kačio ranije" i dokažeš svoju tvrdnju tako je isto i drugima teško da pronađu , pa zato nije na odmet da povremeno napravimo refresh nečega. Može nekome biti od koristi, može.
Meni ovo ne radi, vjerovatno zato sto mi je stariji tv. :)
Koji model imas?