Stivi dje si ovo kupio i dje si ugradio???
Acid,sto se zajebavam, mislis li da lazem da sam sinoc vozio 160?
Printable View
Stivi dje si ovo kupio i dje si ugradio???
Acid,sto se zajebavam, mislis li da lazem da sam sinoc vozio 160?
xaxaxa, nije ovo moje :D , nego slikao u prolazu , petrovacka policija sa GII
Tragedija u kanjonu Morače, poginuli majka i sin
Majka i njen sedmogodišnji sin poginuli su u saobraćajnoj nesreći danas oko 13.30 sati u kanjonu Morače, u mjestu Dromira, nedaleko od Bioča.
Sedmočlana porodica, danski državljani, porijeklom s Kosova, vraćala se džipom s mora, kada je muškarac koji je upravljao automobilom, iz još neutrvđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom, koje je potom sletjelo u kanjon.
Njegova supruga i sedmogodišnji sin na mjestu su ostali mrtvi, dok su on i četvoro djece prošli s lakšim povredama.
Dragutin Dobričanin, direktor Urgentnog bloka Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici saopštio je RTCG da se djeca nalaze van životne opasnosti i da su u toku dijagnostičke pretrage.
Kako CdM saznaje, vozač je policiji ispričao da je pokušao da izbjegne vozilo koje je u preticanju ''uletjelo u makaze'', ali je izgubio kontrolu nad džipom i sletio u provaliju.
Vozio sam tuda par puta, najopasnija dionica put u Crnoj Gori , sleperi idu po sredini trake da ne zakace stijene gore a ovi sto idu iz pravca Podgorice prinudjeni su da idu uz samu ivicu ,mala nepaznja gubi se kontrola
:(
Bas mi je zao ovog covjeka...
celzinjo nestalo vutre a
ne znam celzinjo zasto se tebi muci auto na vece obrtaje... Ovaj moj bas lijepo rezi posle 4000 rpm a inace na 5900rpm ide 100 a na 7 mi je limit...
@Mladjo,a nije nego nestalo para pa ne mogu na more ni otic :(
A zaboravih da dodam na ovaj gore post ""Samo Celzinjom moze da vozi 140 Dromirom" :)
@Bass3000
Kako mislis muci??? A ne muci se nego ja necu da ga mucim ,pogotov kroz grad,ono druga puni gas, treca puni gas i tako to...
Ja kroz grad nemam sto trecu saltat... a kad mi treba da preticem bilo kroz grad bilo na otvoreni to se zna... mada kroz grad ga ne bucam zbog ovih sto misle da su sa Kriptona i onih sto imaju ono na glavu ka konji samo prvo da gledaju.
A koje auto vozis???
Ako se smije znati :D
Nisam htio da otvaram novu temu, pa sam bacio sliku ovdje. Pogledajte ovu ljepoticu, mustang iz 1967.
http://img193.imageshack.us/img193/6744/dsc01149k.jpg
Bolji je ovaj Galant desno :lol:
Mogao bi da se uveze, sve ispod '70, jel?
Ma moze sve.
warning : ovo nije jedna od celzinjovih avantura
vracam se sa $evera, nedje na ulaz u pg, kod biocha ne znam tacno dje ...ima pravina velika pa onda krivina desno.
Idem tuda mozda 70/80 i vidim zaletio se lik sa golfom trojkom crvenom ..pretiche me, samo sto me ne udari i ne kochi za ovu krivinu... baca ga u suprotnu traku na sred krivine, iz suprotnog pravca bijela astra chini mi se nema dje nego izleti sa strane ali ne moze da se zaustavi jer je tu pijesak sitni i udara u onu zastitnu ogradu.
Dok se to deshava ovaj sa trojkom je stisnuo kocnicu i smotao desno i tad ga iz suprotnog pravca udara auto (trojka karavan) , tacno u suvozaceva vrata.
Ja se zaustavljam, zovem hitnu tj onaj broj 122 ili kako vec jer mi prvi pada na pamet, objasnjavam dje sam tj POKUSAVAM jer ne znam tacno i velim 'posaljite hitnu odmah' i ovaj mi brat lagano viche 'a neee znaaam, pa to je njihova nadleznost (valjda misli na kolashin) al evo zvacu'
dok sam doshao do trojke, vozach je nekako ispuzao i pao pored auta a suvozach bez svijesti, zavrsio prakticno na mjesto vozacha jer njegovog sica nije bilo vishe.
U onu bijelu astru koja je udarila u ogradu je bilo dvoje djece, mislim da su lakse povrijedjeni jer nisu bili vezani, vozachu se otvorio airbag pa mu nije bilo nista, isti slucaj sa suprugom.
vozac karavana koji je udario ovoga LUDAKA je lakse povrijedio ruku i malo se posjekao po glavi, sa njim je bila majka koja je isto malo 'ugruvana' i zhalila se na bolove u stomaku.
hitna je doshla nakon...a bogomi skoro 20 minuta (premnogo).
uglavnom, ovaj sa trojkom crvenom, kao i suvozach su bili ne pijani nego KOMIRANI.Ovaj suvozach se posle osvijestio i pocheo da bunca nesto, obojica su bazdjeli na alkohol.
U 6 sati popodne su oni bili MRTVI i tako vozili.
Par povreda i preloma ali mislim da ce biti OK, posle chega ih nadam se cheka duza zatvorska kazna.
eto ja se malo vishe ispisah, mozda nepotrebno ali ne gleda se svaki dan ovakva muka.
Inache smo svi mi koji smo prvi dosli na mjesto udesa mislili da je ovaj suvozach mrtav jer je bio tako iskrivljen da je to nenormalno, vrata su ga skroz ponijela 'unutra'
mogla se dogoditi jos veca muka i tragedija da su ova druga dva auta vozili brzo nego srecom nisu. Bili su na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme.
Pa kakvih idiota ima to je nemoguce... Sva sreca pa ne ubise nikoga, a taj vozac da je i ostao u to auto skoro pa ni po jada...
Ne vidio ja to nikad, maxe e ne bi moga zaspat 5 dana...
xaxxaxa razlika izmedju ove i moje avanture je sto ja nikad do sada nisam izazvao sudar
Nema puta da kad ja idem dionicom PG-CT da se ne dese 2-3 ulijecanja u makazice,ili da ne moram da kocim barem 2-3 puta ili da se pomjerim uz sami ivicnjak samo da bi se izbjega udes...eto samo toliko kakve vozace imamo
danas kupih kapice za ventile...kako sad ideeee uuuuuu
i bolje drzi
sve je to 0 dok ne stavite one prskalice za stakla sa led diodama , e onda se tek dobija prava snaga automobila ( jede sve sto mu se nadje na put )
nisu..:(
nema za moje auto...
acid, hvala Bogu sto si izvukao zivu glavu, moze bit svasta.
ahahahhaah :D :D :D
jedne su mi djeca poskidala ko' skole 100 posto :)
Citah i ja...Tako im je kad brzo voze a nemaju dovoljan skill :D
Greota... eto ni kriv ni duzan coek strada.... ovoga ceka 5 godina minimum...
Ne. Kod nas toga nema. Znam momka koji je Jeep-om udario Golf II i usmrtio suvozaca e eno ga na R1 svaki dan.
Kane ckama lama,imas plave diode na zadnjoj tablici ...
:)
Maloprije na semafore kod Pezo servisa, cekam ja prvi na crveno,i kad se upali crveno za pjesake imam obicaj da idem po malo,ali lagano i tako ja idem,idem,idem,ono i dalje crveno,ja po gasu polako,reko upalice se kad krenem,ono ja prodjoh raskrsnicu a ovaj ovamo sto ceka naslozio facu "na koju foru brate je vama zeleno a meni odje naspram nije" xaxxaxaxaxaxaxaxa
+0.5 skill!!!!!
Sinoc sam vidio Golf VI GTI u PG... Nisam znao da je vec stigla ovamo... Nije nesto :)))
Oce li valjat ova nova slovenacka pumpa sto je grade dje je nekad bio gradski prevoz. Oce li bit njihovo gorivo ili jugopetrolovo??
To je Montenegro petrol cini mi se,imas je i kod dahne.
Bolji od petice da, i vozio bih ga ali nikad ne bih dao 30 i kusur kila eura za njega.
upravo tako.
focus rs moze da se uzme za 36.000 eura O_o
Dako se to popravi sad kad se priblizavamo eu ;O