kako ,dje,ko,preko cega ? :D
Printable View
kako ,dje,ko,preko cega ? :D
Davaj ako boga znas!! :D link ako moze. :P
http://www.machackpc.com/iphone/3g/h...ol-unofficial/
evo izvolite, javite utiske ;)
a pwnage tool je bnaja al to je samo za mac,nema za windows...il ja ne trazim dobro
Prikacis telefon na kompijuter, otvoris iTunes 10, odes na iPhone drzis shift i kliknes na Restore, zatim odaberes ovaj custom IPSW kad sve zavrsi, custom je vec Jejlbrejkovao Iphone tako dato ne moras da radis, samo udjes u cydia-u ides na manage pa na sources, udjes na ultrasnow i instaliras ga..restartujes telefon i to ti je to..
zivjeli :)
Da li je neko uspio da aktivira FaceTime na nekoj od naših mreža?
Edit: "Hvala" na pomoći, uspio sam :)
refresh
u srijedu potvrdjeno izlazi jb 4.1 :)
jel ko probao ovaj custom fajl????
ma ovaj greenpois0n je za 4.1,eo svi ga jailbrekovase no ne mogu nac program da ga skinem...daju mi linkove sa shareCasha sve
jel ko probao ovaj custom fajl???? o5 pitam ako ima ko da se javi ja sam ga skinuo pa bih da ga stavim... :D :D
a jesmo brate svi ga hvale ali ne na ovaj topic :D
btw. Emill reci im kako te sluzi custom ipsw, meni ne vjeruju :)
A makse, jedva spasih telefon muka. Kakvi ipsw, kakvi bakrachi :)
:lolblue::lolblue:
kako ti se povrati nikad mi jasno nece bit a kako ti zablokira to je vec za anale.. :mrgreen:
Necu ga ja jos stavljat. :D :D
Sto ste se pomamili oko 4.1, kao da je neka razlika...
Sprdas li se? Pretpostavljam da nisi probao 4, pa zato tako nagadjas... da si probao ne bi tako pricao.
Ajde da je 3gs, ali 3g.... kako isti jadan :D
OOOoooooooo ocu da mi kupis iPhone 4g ooooooo ocu da mi kupis iPhone 4g :D :D
a dako vise se ovaj JB izbaci da ne kukamo vise...mada su rekli da 4.1 ubrzava 3g...
Ima li ko od 4.0.1 custom link da izbaci????
4G je nesto ..... pa ne znam sta reci kako opisati....
stvarno savrsenstvo ... ekran , izrada , oblik , kamera, brzina sve je do savrshenstva . ipak ga nebih poredio sa predhodnicima
Ljudi pomagajte, imam problem sa iTunesom - iPhone neće da se konektuje piše mi kad ga konektujem "itunes could not connect to this iphone because an unknown error occurred (0xE8000065)". Inače od prvog dana ne može da se konektuje jer kad sam ga kupio prikačio sam ga na drugov lap top i on je krenuo da se sinhronizuje sa tim kompom, kad sam prekinuo sinhronizaciju nastao je problem. Na njegov komp može da se konektuje ali kod mene neće, još mi je sad telefon prihvati ime njegovog kompa, zove mi se ajfon Boris :D. Inače imam poslednji Itunes i poslednju verziju softvera za Ajfon 4.0.1
Zar nije poslednja 4.1 ?
4.2 je poslednja. Inače riješio sam problem. Izbrisao sma sve pd Apple softvera sa kompa, promijnio usb port i opet instalirao iTunes. Eto ako se kome ovo desi ,da zna kako se sređuje.
4.1 je poslednja verzija... Barem tako iTunes kaze...
Da ne bude da sam lud , slikaću telefon đe fino piše da je 4.0.1. Jailbrekovan telefon.
Upravo tako Stivi...
uspjesno jelibrejkovan 3G sa ovim customom 4.1
http://www.multiupload.com/QF581EFVMI
Ovoaj custom je sa multitasking-a, homescreen wallpaper, battery percentage indicatorom... za sad je dosta brzi od 4.02 stim sto je ukljucen multitasking, homescreen wallpaper...
A može li ko meni objasnit ili dat link prma sajtu da vidim kako se radi instaliranje krekovanih aplikacija na ajfon. Već imam neke krakovane aplikacije sa apptracka ali hoću preko itunesa da ih tutnem u telefon, može li to ? :)
Stavis iPhone u DFU mode... drzis shift i kliknes restore u iTunes
Kako na cetvorku odma ubiti aplikaciju, a da ne ide u background, odnosno da je ne moram gasiti naknadno kroz multitasking?
Ne mora cetvorka, moze i OS4...
mislim da tako nesto ne postoji, probaj sa multiflow ako si na to mislio, imas ga u cydia.