Nisam gledao nesposobnijeg igraca od Davidovca
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Nisam gledao nesposobnijeg igraca od Davidovca
Tooooooooooooooooooooooooo!!!
Послато са E6653 уз помоћ Тапатока
i odje samo.
Gasi ligu i Zvezdu
Titulaaaaaa!!!
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooo :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Piši saopštenje breeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!
Shto li ce sad izmislit ahahahahahahahah duvaj Chovke svrako ljigava
Uipppp 5 puta gasenje Zvezde
Lučke sjutra glasa Bojaniča
Sent from my D5503 using Tapatalk
pozdrav za komentatore Arene, usput
neka pišu saopštenje sa Čovićem i neka plaču
5 pobjeda protiv Zvezde ove sezone, sve je jasno
Sve je dobro sto se dobro svrsi.
Sad im je krivo shto ne odoshe doma jutros ahahahahaha,popushishe poraz chist kao suza!!!
Shofro ukra mikrofon ahahahahahahahaaa
Bravo bravo bravo!Svaka čast Budućnost!
Što su lupetali čuveni komentatori na sr.areni,gledao sam na hr.areni i uživao u slici i komentaru.
Sent from my LEX722 using Tapatalk
Iskrene cestitke na pobjedi i tituli !
Buducnost je bila nocas bolja, posle 5 pobjeda ove godine nad mojom ekipom jasno je ko je bolji kao sto rekoh danas, a i evo predvidio sam dobro da se ovo zavrsava nocas.
Sto se mene tice ponavljam drago mi je da se ovo desilo jer su trener i ekipa kriminalni ove godine i treba nam reset totalni i ozbiljno ulaganje i igraci normalni, jer ovo nije ni 20% snage koju smo imali ovih godina.
Jos jednom iskrene cestitke na tituli i u evroligi ce buducnost imati podrsku i od mene naravno.
Vidimo se sledece sezone.
Zasluzena titula ko 2 i 2sto su 4.
Ako dobijes Zvezdu 5 meceva i to na isti nacin, sve bude jasno. Dzikic nije trener kog ja puno postujem, ali je dovoljno dobar za struku u Zvezdi prisutnu.
Dobili su i Cedevitu 5puta, valja i to napomenuti.
Cestitke svim navijacima Buducnosti. Nadam se da ce napraviti tim da valja. Ali da nece biti po principu "Mikeli treba mi jedan crnac"
Moci cu konacno da gledam EL u svom gradu.
Ee ne znam,što reći.Kako viđeh onog Brajovića u finišu utakmice,a odmah zatim i Franović u kadru,tačno me spustiše na zemlju,pokvariše mi doživljaj.Komentatori na hr.areni su za klasu bolji,o objektivnosti je suvišno i pričati,a signal iz Morače je isti bio i na hr i na sr areni.I da dodam ovdje da mi nije jasno kako ovi jadovi naši iz agencije mogu dati ekskluzivno pravo prenosa Areni i SK bez naših komentatora.
A ne nego cemo sad jos odredjivat za koga ce ko da navija, aee makse tamo :D demokratija, neka navija svako za koga oce.....
A sto cu, to je stvar vaspitanja i kucne tradicije od kad znam za sebe, to je uslo u krv i dovidjenja, prva ljubav i nema nazad, kad je Zvezda u pitanju preko toga mi nema sto se sporta tice :D a nakon toga mi je Real prvi sljedeci :D ne znam sto se svi cude, potpis mi stoji ovaj ispod svakog komentara od kad sam napravio profil 2010-te godine i masu puta sam ovdje diskutovao o tome :D
U Zvezdu ostavit Omica, Dangubica i Dobrica, ostale sve na celu sa Alimpijem najurit govnjivom motkom....!!!
https://i.imgur.com/h0tJBFZ.png
Ipak je samo trebala stavit "bila prva", jer kad ne bi prva 2014. u finalu srpske lige ovoj pojavi se igrac Partizana potpisivao na majicu.
Rak glave ovakvim spodobama, "navijacica" zarad licne promocije.
Radonjic sa ovim timom nikad ne bi izgubio titulu pa da su stvarno imali sudijsku pomoc. Svaki mec im se Buducnost nudila a oni su se spostvenim greskama i brzanjem kanalili. Sudije nisu uticali na njihove zicer promasaje, kao ni na onu pogubljenost pri kraju i na njegovo nemanje pojma oko postavke igre. Alimpijevicu tim osim prangijanja nijednu akciju ne umije izvesti. Nijedan momentum nije uspio valorizovati, nijednu seriju zaustaviti da smiri ekipu. Buducnost se u jednom momentu skoro predala kada je Zvezda pocela da srlja iz greske u gresku, moglo bi se teniskim recnikom reci da su gotovo sve bile neiznudjene. Njegovo pominjanje slobodnih bacanja za Rocestija kao neki reper sudskog kriterijuma nek pogleda koliko je ulaza taj isti Rocesti uradio i koliko se oslobadjao lopte ili sutirao iz trka da mu se nije moglo ni dosuditi vise sve i da se na silu htjelo. Nek pogleda koliko je Rocesti izveo bacanja u evroligi, cini mi se jos manje nego u ovoj seriji. Lik jednostavno tako igra da i nema skoro faula na njemu uopste.
Sad predstoji drugo poluvrijeme ovog finala jer Covic se nece predati tek tako. Sad krece prvo medijska masinerija, iznosenje svih besmislica oko sudjenja, jel ko mrko pogledao Feldina pa nije dobio tehnicku i sl. do olajavanja Evroligi oko nemanja uslova za organizaciju i nepostenog dobijanja finala. Teorija antisrpske zavjere za domacu upotrebu uz pominjanje Allbanije, Kosova, Amerike i sl je neizbjezna.
Jedina zamjerka Dzikicu je sto ne znam cime je Gibson zasluzio njegovo onoliko povjerenje da ima onoliku slobodu i upropastava ekipu. Ove pobjede su izvojevane na srecu, srce i Alimpijevica i vrlo lako se moglo desiti da covjek sve to razbuca. Kada suter nije u formi njegove lopte pri sutu idu pravolinijski i zavrsavaju po sredini obruca, kad se zarolaju po cilindru i ispadnu dok je kod Gibsona potpuno pogresna tehnika suta i tu nema pomoci. Svaka mu lopta ode u krivinu i jedva dobaci do kosa. Njemu se kod izbacaja vidi da nece pogoditi. Ne znam o kakvoj povredi se radi i koliko je to uticalo na taj segment njegove igre ali nije smio da uzme onoliko suteva.
Sta fali to u SC Moraca da bi sve bilo po standardima EL? 5k mjesta numerisanih??
Moze li se u Baru igrat kako, ako se ova dodatna hiljada mjesta ne moze nikako rjesiti. Zna li ko sto na ovu temu??
Promuklo se nocas dobro bash [emoji2][emoji2]
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
RS forum zaključan za pregled jutros :D.
U Baru će se igrat Euro Cup, nemamo mjesta dušo.
Bez šale, sredit će se uslovi, pogotovo kad država garantuje za klub.
Sinoćnu utakmicu nisam gledao cijelu, ali bila je pretpostavljam ista kao i svih 5 do sada. Budućnost bolji tim. Čestitke Gordiću posebno, čovjek pleše po terenu. I ostalima naravno.
Ma jok, to mora da je glodarska fora. I oni nađu razlog da se raduju ;)
Sasase probudio bio sinoc u grad do kasno - dobih barem 95e od finala..
Jeste vi palili baklje u centar kod onoga kafica pored nlb banke izgleda da ih je pogodila moja pjesma iz kola mislim da je stoja bila. :)
Mec ocajan kad buducnost dobija 5x Czv a 99.9% ce czv igrati EL sad na koji nacin to cemo vidjeti.
Ne kažem da ne znaju košarku,i veoma je bitno da komentator poznaje sport koji komentariše,ali način na koji to rade prilično je iritantan.
Apsolutno nije, jer su baš zanimljivi u svakom smislu. Ne dešava im se npr. da cijelu utakmicu iskomentarišu u istom tonu, šta god da se dešavalo na terenu.
Komentatori ArenaHr su apsolutni navijači Cedevite, nego to ne smeta jer su svi, do sada, bili protiv CZV.
Edin je ima u malom prstu,odćutao je sve shto mu se nije dopalo,ali izlećelo je i njemu i Koletu kad je Feldin zviznuo tricu ushićeno DAAAA,e pa pozdrav za obojicu :)