uzmes 2 ljetnje 2 zimske. Sad vozis na ljetnje dok ne krene zima, zimske pozadi. Kad krene zima prebacis nazad ljetnje i vozis na zimske. Tako ja radim jer nemam tih paruljina za po 2 seta tockova.
Printable View
ima li ko preporuku za ljetnje 205 55 16?
Moze li neko copy/paste ovog teksta? Ne mogu ga procitati na sajtu....
KOMPROMIS KOJI NE IDE U PRILOG BEZBJEDNOSTI
Zimske gume više nijesu obavezne
Obavezna zimska oprema mogu da budu i ljetnji pneumatici uz pripravne lance za snijeg za postavljanje na pogonske točkove
Lanci se postavljaju i na zimske gume u slučaju dubokog snijega.
Vozači u Crnoj Gori ove sezone neće biti obavezni da posjeduju zimske pneumatike, ako sa sobom imaju lance za snijeg, kazao nam je izvor iz nadležne komisije koja je odlučivala o ovom pitanju.
Komisija je donijela odluku da će od 15. novembra, do 31. marta, vozači morati da posjeduju zimsku opremu na ...
kakva sad KOMISIJA???
Zar to ne treba da se regulise ZAKONOM, a ne komisija ad hoc svake godine????
A odakle ova vijest?
Poslato sa tranje
Neko je okacio link do vijesti na www.vijesti.me ali u medjuvremenu je taj post nestao
EDIT: missing link http://www.vijesti.me/techno/zimske-...bavezne-861091
Evo na vijesti
http://www.vijesti.me/techno/zimske-...bavezne-861091
sto se mene tiče, ova 2 dana ih montiram...vidim za vikend haos, nakon vikenda max dnevna oko 10 stepeni...to je to
Ja sam vec prezuo ljubimca... svako jutro na poso vozim s temperaturama do max 5 stepeni dok ne udjem u PG (koja je ocito ispostava pakla jer skoci tem za 4-5 stepeni odma :D)
FULDA CONVEO TRAC 195R14C M+S c gume 4 komada, sara 7/8mm ima li zainteresovanih?
http://www.dodaj.rs/f/3d/lt/4vCsW62y/20151120152952.jpg
Ima li ko zimake 235 65 17? Lovnepo? nove?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Imam ja continental uniroyal i sportivu pa cu ti poslat ponudu posle 10h
Prodaja Originalnih autodjelova i Guma. uvoz iz Njemacke i Slovenije
068615321(viber)
Ima li ko iskustva sa dayton gumama?
Solidna guma.nista posebno ali zavrsice posao sve ok. Bolja je od tigra :)
068615321(viber)
Da li je bolja od kleber?
Imas li ti kakvu zimsku ili M+S 195/50/15
Imam sportivu mislim da je oko 50-55e
068615321(viber)
Momci imam pitanje. Imam zimske gume na dzipa koji je zadnja vuca medjutim ove prednje su starije i zrele su za promjenu dok cu ove zadnje da ostavim jos ovu zimu jer su novije i u ok su stanju.
E sad posto cu uzeti nove dvije zimske, dje je bolje da taj novi par stavim, nazad na pogonske tockove ili naprijed na upravljacke tockove? Laik sam pa pitam :D
P.S. idem cesto i po snijegu i bezbjednost mi je na prvom mjestu da znate :)
Sent from my Samsung Galaxy S6
Nazad
Negative.
idealno bi bilo da su sve 4 nove ili isto stare i tošene...ovako nove nazad, te dobre naprijed i ori...
A kako se ponasa auto na zadnju vucu na snijegu i klizavim povrsinama u krivinama i pri kocenju ako su losije gume naprijed?
Sent from my Samsung Galaxy S6
@ Sparco_CG
Sto imas u ponudi dimenzije 195/65/15 ?(zimkih sa svjezim dotovima)
Hvala