Parlamentarni izbori 2020
Quote:
Originally Posted by
extravaganca
Vidio jednu ili dvije zastave kako se voli reći druge države. Većinom crnogorske trobojke i baš dosta omladine sa zvaničnom zastavom Crne Gore.
jednu ili dvije? ja sam vidio kolonu auta u kojoj se iz svakog prozora vijorila zvanična zastava države Srbije. znam dobro šta je zastava Kraljevine Crne Gore a šta zastava države Srbije. ne smeta mi ta zastava niti ijedna ali istinu treba reći.
Quote:
Originally Posted by
extravaganca
Da li možda neko ne voli crnogorsku trobojku pa mu to sve smeta jbg. Da li to treba zabraniti? Pošto si građanski nastrojen ne bi trebalo da imaš takav stav (Ne kažem da imaš). Samo moramo biti realni. [emoji6]
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
odje ljudi generalno nemaju pojma o istoriji Crne Gore tako da ne treba da te čudi ako neko za zastavu Kraljevine Crne Gore misli da je zastava Srbije. moj stav je vazda jasan bio odje. nikakav problem nemam prema bilo kom čovjeku u CG. pa bio on Srbin, Albanac. zbog Dritana Abazovića sam izašao na glasanje iako sam mislio da to nikad neću uraditi. mislim da je Krivokapić odličan čovjek iako smatram da je DF nacionalistička grupacija koja propagira najodvratnije stavove koje dijele ovaj narod. nadam se samo da će slušati prvo sebe pa potom Abazovića i Bečića a ne ekipu prikrivenih iza njega.
na istom ovom forumu sam zimus bio Srbin jer sam pošao na litiju i napisao da smatram da zakon nije dobar. pa su mi tad rekli da nikako ne mogu biti Crnogorac ako prošetam nedeljom
Sent from my iPhone using Tapatalk