ada bice kako sam ja rekao tj pumba potvrdio. ne moze vimbledon da se odrzi dok ne zavrsi svetsko prvenstvo. glupo je razmisljat drugaciji epilog.
Printable View
ada bice kako sam ja rekao tj pumba potvrdio. ne moze vimbledon da se odrzi dok ne zavrsi svetsko prvenstvo. glupo je razmisljat drugaciji epilog.
osvojice ga o kukovu dne. A ovo ti kaze neko ko je prije 4 godine igrao FR kad niko joj nije davao sanse, na ogromnoj kvoti, da ce da osvoji sampionat. Zamalo se to dogodilo. Ali tada je igrao jedan Zizu i Anri i Trezege koji su bili u zivotnoj formi (je li igrao trezege, nesto se ne secam tacno)... To je isto kao sto kazu za Italijane "Zabari su Zabari". Ali nije isto Zabari s Totijem i Del Pjerom u timu, ranije Bađom... Nema u ovoj generaciji pravog majstora!
I govori li ti to nesto?
Pa vidim ja da je nedje zabuna pa se ispisasmo ovoliko. Fali tu dosta rijeci za dopisati :D
A zbog cega ste lozili ikog uopste ? :?::lol:
svi smo mi bili u zabludi izgleda :p
sto se desava sad? nista ne razumijem.. :D
Ja ne znam o kakvom vi lozenju pricate :???:
Pa ni o kakvom,evo bas ponovise na Budvanskom da je Vimbldon pomjeren :lol:
Evo sad opet,Budvanski odlicno prati vijesti vezane za W :cool:
Jakuza je jedan od rijetkih postenih i dobrih ljudi na ovom svijetu, pa nema tu nista lose ako je covjek mislio da smo i mi dobri i posteni. Zato Eragon, nemoj da nase mane pretvaras u vrline. Ovim putem se javno izvinjavam Jakuzi, Tiraninu, Eragonu s pocetka diskusije...
Ocigledno je u pitanju neki nesporazum,zar nije odlozen W? :sad:
eo sad i na tv rekose da je pomjeren W
Ja mislim da je dosta bilo,fino smo se zabavili nocas :D
ovo meni dodje kao antipropaganda tenisa... kad gledam li slusam nesto o ovoj dvojici dodje mi da se ispovracam :burp:
Tiranin,kad snimish neku JAKU kvotu poput ove danas na Nadala ili juche na Stosur javi mi na pm,da te ne dizu na sprdnju ovi ovdje,poz druze :)