Dobro,nisam ni mislio da ove "divlje" nego više ono ima majstora da bira koji mu to mogu odradit :).
Svakako da treba alat.Ima si ti sreće i to velike :D.
Printable View
Isto kao za jednu.
a za 4 bregaste? :)
E to me zanima...
http://img6.imagebanana.com/img/uxcn5get/Slika327.jpg
Lanac, novi-stari, za nekih sat i po (sve, komplet).
Pitao je drug za dizne kod Golfa 4 1.9 T(DI) 2002...
Đe imaju najjeftinije...
Ima li dje jeftin golf 4 TDI?
:mrgreen:
U tender....
Dizne kod Toskica, po 80 eura komad.
Jesu to novi, pošto vidim da on ima otpad...?
Novi su po 600 heroja, frende...
Otpad naravno...
Dje su najeftiniji djelovi za opel astru g 00god?
i dje je najbolje odrzavat?
Ja za astru uzimam djelove u Karal Komerc (preko puta nekadasnjeg kina ili playboy-a), ako ista, originalni su... ima tamo i neoriginalnih djelova (citaj jeftinijih)
kAkav je opelov 1.7 dizlo(motor)?
da ne trazim sada postove,:p,ko radi u pg ili u nk(cuh da ima tamo isto) presvlake na auto? dje se nalazi i imali ko br tel? ;) i ovo sam citao da ne valja da se stavljaju presvlake na sjedista koja imaju airbag,kao ne preporucuje se. vase misljenje .. hvala i poz:D
ja ne zelim da te udostojim odgovora zaisto, jer te mrzi da trazis, a bila je tema dje smo detaljno sve ovo izobradjivali,
da ne trazim sada postove,:p,ko radi u pg ili u nk(cuh da ima tamo isto) presvlake na auto? dje se nalazi i imali ko br tel? ;) i ovo sam citao da ne valja da se stavljaju presvlake na sjedista koja imaju airbag,kao ne preporucuje se. vase misljenje .. hvala i poz:D
nikad kuci * :D
kakav je bmw-ov v12 750i motor?
Pa kao i svaki V12, mehanika OK, elektronika not OK.
svijetli mi lampica airbaga na ope astri...majstor pokusao da ugasi na kompjuter -nece. ? a cackao je nesto ko motora i vodene pumpe,da nije nesto zakacio ,ko ce znat?
Spulna ili kontakt, ili osigurezza.
Momci trebam savjet, kao sto neki znaju imam Kia Sportage 2011, uz njega sam dobio odlicne miselinke i 16", a interesovao sam se za kupovinu 18" kojim sam odusevljen (http://0.tqn.com/d/suvs/1/0/9/A/0/-/Wheel.jpg). E sad dobio sam neke informacije (savjete) kako ako bih uzeo ove, to ne bi bilo vise isto auto, izgubio bih dosta na udobnosti, bio auto tipa limuzina itd... sta mi vi savjetujete (ko zna) ocu li pogrijesit ako uzmem ove 18" i kakve to posledice moze imat po auto?