Dzoni dao predlog i resenje.... :)
Printable View
Dzoni dao predlog i resenje.... :)
Za koroziju na abs ringu nema kalibracija...vrijeme ucini svoje...
Imao sam taj problem na jedno auto, fora je bila to sto je senzor ugla volana ucitao 14 stepeni kad je volan bio ravan. Zero point kalibracija rijesila problem.
Jel ko voljan da kupi Gutmann Hela dijagnose tablet...prijatelj javio da ide vani i to ostaje da propada...
Prvo dijagnostika, da vidis na koliko stepeni ti stoji volan kad je ravan.
Vozio sam starog bmw-a i na njega nikad lanac nisam dirao (prešao skoro pola miliona) a sad mi neko kaže da ne diram dok ne počne da se čuje a prešao je 270k. U pitanju je N57D30T0. Da ga mijenjam, đe...?
Ma jok, samo ceraj.
Hvala Nikola!
Ona moja bijela je za ovo remek djelo, Mona Lisa, Sikstinska kapela a mozda i Seventinska.
Evo već mjesec dana dobijam stalno grešku da mi fali antifriza, a ne fali, skoro pa je u max. Vidjeh da je to boljka kod F10, zaglavi taj magnetni plovak i onda brka senzor, uglavnom poručio sam novi rezeorvar sa sve plovkom i senzorom, 66e by Mahle. Prethodno je majstor pokušao da očisti senzor/plovak, bezuspješno.
Pitanje, remeti li da se vozi auto dok ne sredim to ?
https://www.youtube.com/watch?v=3gm0...el=MohsinFalak
E46 ima gm modul a novi F10 ima malo naprednije tehnika i par modula vise koji kostaju kao cijeli E46 :D
Kad mu spojis spajalicu i kratak spoj ima da dim izlazi kao iz Kap-a...
Nema problema, samo vozi.
Potrebna informacija ko u Podgorici ispravlja i vari aluminijumske felne kvalitetno.
Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk
Ilija kod pucove kafane…
Hahahahah, i ovoga svi znaju ..
Za one koji nisu iz PG, to vam je kod haus majstora..
Evo i broj..
069 315563
Ilija Sekulic
"optimum" popravka felmi na gugl mapama,znam ja odlično đe i šta je bilo u pucovu kafanu ali navigacija vam je koma :joy:
kad smo već kod navigacije,a ova tema je u pitanju,drugar ima e87 i ako sam ja ova ludila sa navigacijom dobro ukopčao on ima ccc idrive,i sad mene zanima jel treba da se apdejtuje firmver ccc-a i to može samo kablom ili može i dvd,a za mape jel treba apdejt firmvera ili mogu i bez apdejta mape,one '2019 professional' su poslednje i mogu i rezane?naravno,da ne očekujem da iđe išta ima za balkan sem malo ustaške,slovenija?
Osta vezan od E46?
Od F10?
Daleko sam od sheme ozicenja i racunara... Dusa mi je jalovu pricu proveravati po shemama i tipovima kola...
Što ti je novi bmw :D
-> pazi kako krcka tabla i ovu seljanu kako svijetli u kabini. :D
Ovoga sto je ovo napravio - takumi bi ga poslao u zatvor.
https://www.instagram.com/reel/CrqVY...RlODBiNWFlZA==
Ako koga zanima x5 2015 3.0d 258konja, sa 80 000 km predjenih, m paket, kupljen u cg, a da mu nije trka jer ce biti dostupan u septembru tek, neka se javi
Moze kes moze kompenzacija za nekretninu
spustio ga covjek da ga opere,ne kidajte ga odma
Razmišljam da uradim EGR/DPF off i swirl flaps delete sa čišćenjem usisne, da preduprijedim potencijalne probleme. Uz to bih vjerovatno i stage 1. Ima li đe u CG da se sve ovo može završiti na jedno mjesto?
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stage 1 bi te bas spasio.
Kad se već mijenja mapa, malo da takne samo 🤏
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Đe provjeriti lance kvalitetno? Mora li skidanje motora za provjeru lanaca ? U Voli su mi ladno rekli da ih mogu provjerit ali ako ih oštete idu novi i to će me izać 1000-1100e :D
Rade li ovi Njemci ikad kakvu reviziju da vide na šta im liče ovlašćeni servisi po Balkanu ?