"Obožavam" kada me neko nazove na telefon i odmah pita "ko je to"? .... Rođače, ti si mene zvao...... :mrgreen:
Printable View
"Obožavam" kada me neko nazove na telefon i odmah pita "ko je to"? .... Rođače, ti si mene zvao...... :mrgreen:
Jel moguce da su pokrali bakarne kablove i unistili rasvjetu na milenijumu???
Ljudi, ima li idje na svijet ovo, ne mogu da vjerujem.
kad god otvorim kutiju ljekova/tableta vazda je otvorim na onaj kraj dje je smotano uputstvo. poludje me
Rimsko pravo, izludje me.
Na primer, danas na ričardovu nije bilo podgoričanki uopšte! Zašto!?
Danas na parking me docekala narandzasta fasha jedno 15cm, koji bjese ono narandzasti taxi da znam da ih nikad ne nazovem.
Mene nervira kad se spustam niz Goricu trakom za bicikliste, a narod debilski ide njom moram 10x ukocit, ima li sto gluplje u pm?
ova sa provansom i eteričnim uljima, ebala je reklama
Nerviraju me knjige koje ne mogu da stoje otvorene dok jedem. Jutros stavih bananu da se knjiga ne zatvara, a popodne vakuum pakovanje kafe od 250 g.
Iz čizama u japanke
Uff Kad jedem stojeći, kao da neđe žurim.
Mene lazi nerviraju. Vise bih cijenio kad bi mi neko rekao, dajem primjer, zavrsicu ti to za 2 dana makar mi teze palo , nego da me maze kako ce bit' zavrseno za par sati.
Zaposleni u KBC, izvrćeše me danas tamo jedva nadjoh to što sam tražio...
Novopeceni navijaci Dortmunda, epidemija po gradu.
Nerviraju me ovi akrepi za volanom od kojih opstat čovjek ne može dok vozi biciklo.Neće čoek centimetar da se pomjeri u stranu,no gazi pored tebe ka da te nema - seoski put.Ubit,zaklat.Ruku kroz prozor,naočare i mafijat po sela.
Usisaše mi svu životnu energiju iz mene, srećom imam 6 dana da je povratim.
relax darlin :D
Brzina kojom prašina napada moju sobu...
Mene najviše nerviraju SURVEY NA INTERNETU!!!!
KAD GOD HOCU NEKI DOBAR FAJL DA SKINEM ISKOCI MI SURVEY!!
DO ludila dovodi to smece!!
E pa ne može sve na tanjiru da se dobije... Neko se potrudio da taj fajl koji ti treba postavi na internetu... Možeš odvojiti 3minuta da prođeš kroz survey...