26.2
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
26.2
Od 2008 koristim iPhone, sve ok bilo do 15 Pro Max, evo sad sam na 16 Pro Max i nisam uzeo 17 jer vagam da li da pređem na neki drugi telefon. Ovoliko nestabilan nikad nije bio, da koči, da ostane ekran crn, da ispadne iz aplikacije... Znači, baš kao najgori android.
Pitanje, koji biste telefon uzeli da nije iPhone, a da nije ni Samsung, a da je premium uređaj?
Iphone moze da koci samo ako si ga napucao s slikama i aplikacijama a cak i tad bi morao da radi ok...
E sad ako ti je kao i meni dosadilo da doplacujes za novu seriju a ne dobijas nista novo za te pare to je drugo [emoji3526]
Sto se tice androida jedini koji nudi slican interface sve vise ios-u je honor sad je izasao honor magic 8 ima uz huawei mate seriju jedini 3d face id pa bih isao u tom pravcu... To je moje misljenje
Ma kakvi, nijedan drug nema da se ne zali na iPhone u zadnje 2 godine, ali eto iz navike ga trpim…
Nemam ni 1/2 memorije iskoristeno, aplikacija 20 onih standardnih…
Bas ne znam, toliko me iritira, cak sam radio clean instal, opet isto…
Ja sam evo na 16 pro bez ikakve greske vala osim vibera ali to je do aplikacije nema veze s iosom...
Uglavnom ako neces samsung(kao ni ja) onda ili honor ili mozda xiaomi
Imas dosta top tel tipa vivo ili oppo(one plus) ali kasnije se gubi na vrijednosti pa je tesko oko zamjena i oko svega ako ti to nije deal break onda imas i tu varijantu. A moj glas ide Honoru
Nemam tih problema na 26.2 na 17 Pro Max
OnePlus 15
S tim što meni kamera nije imperativ
Ja imam 15pro max od 512gb i zbilja nemam nikakvih navedenih problema...
Za US trziste je pa mozda ima neke razlike mada sumnjam...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ma njemu se mjenja nešto i sad neko mora da bude kriv [emoji23]
Bas mi crkava baterija na 13, moram ga mijenjat(ne isplati se radit bateriju)...Doduse novi ne bih uzimao, ne daje mi se 1300eura za telefon iskreno.
Koliko je velika razlika izmedju 15 pro i 16 pro u realnom svijetu?
Ne znam sta da ganjam.
Tipa za cijenu dobrog polovnog 16 pro mogu da nadjem 15 pro max od 512gb, a memorija vazda valja.
Nego ne znam da pro max nije malo kao posluzaonik, sto se velicine tice.
Nisam neki ultra zahtjevni korisnik, ekran da je dobar i kamera da je dobra...Baterija ce svakako bit bolja nego 13 na 74%BH ( 2 sata screen on i prazan je)
Kolika je razlika u tim kamerama? vidjeh da su senzori razliciti, al kad se detaljno pogleda, nije nesto drasticno...nijanse su u pitanju i kod ultra wide i kod obicne kamere
I ako ima ko od vas da prodaje 16 pro ili 15 pro neka pise cijenu u DM...Prednost sto bolji battery health
Razlika izmedju 15 pro i 16 pro je sto 16 ima dugme za kameru. I nista vise.
16 pro ti je kamera kao na 15 pro max i 16 pro max
Razlika je samo u velicini ekrana i bateriji i novijem cipu na 16 seriji... Ako si koristio 13 obican mislim da bi ti max bio taman kao cigla...
Tako da moja preporuka ide 16 pro [emoji3526]
Kad vec radis upgrade sa 13 pro ja bih isao na 16pro … izmedju svakog je nijansa ali opet 16pro je noviji , prije ces ga nac starog tipa samo godinu dana da je baterija dobra , duze ce imati upgrade , malko veci ekran , stedljiviji procesor ….
Sacekaj josh mjesec dana jer su tek sad pocele da padaju cijene 17 serije pa ce i 16 serija poci dosta dolje
A ne apgrejdujem s 13pro no s obicnog mrtvog 13...
Mada posluzio je dobro, nema sta, evo 4-5 godina groma nije cuo, jedino sad baterija izdusila...Obicne taskove jos obavlja bez problema, cak i neke video klipove i cuda renderuje komad brze nego pojedini flagship androidi(optimizacija je cudo), ali baterija cao, 2-2:30 sata max
Evo gledam neke recenzije, iskreno jedina prednost 16 pro/max naspram 15 pro/max je sto je noviji godinu-godinu ipo pa su baterije u boljem stanju, i na duze staze ce mozda imat koji apdejt vise.
U svega par procenata je razlika u svemu.
A gledam sad, posto se nosam s dva telefona, mozda da uzmem pro max i sve s njega da radim...
(trenutno imam i ios i android)
Jedina mana pro max mi je sto je glomazan dosta, pa mislim da cu ga prije slomit nedje kad ispane
Pro Max je definitivno bolji tel. i tvrdim da tesko koji telefon ima bateriju dobru kao pro max bilo to 14-15-16 aliiii je ogroman . Bukvalno je nemoguce jednom rukom rukovati u voznji i sl. momentima i to je nesto sto mene makar odbija od njega
Moj savjet ti je da pratis mobilnisvijet.me , ja kad mi je dosadno prelistam ima li sto zanimljivo i moze se nalecet na bas bas dobru cijenu , samo to sto je dobro i jeftino prodje odma pa se mora pratiti
Ima drug na prodaju 15 pro od 1tb [emoji1787]
Ja promax 14 prodah za 400€ [emoji38]
Uzeh od kolege s foruma pro max u mint stanju...
Recite mi ovo, zadnji put sam aktivirao telefon prije 5 godina, vidim da ima opcija da se transferuje stari telefon na novi...Ide li komplet sve ili mogu da selektujem?
Ne bih prebacao media, odnosno slike i video ali bi valjalo ako moze automatski aplikacije da prebaci?
Jer u notes imam preko 250 biljeski nekih, sto bi mi valjalo na ovaj da prebacim
Na starom telefonu dok si na WiFi napravis backup:
Settings > General > Transfer or reset… Get Started… privremeno na 21 dan ces dobiti neogranicen iCloud prostor.
Ako su ti bitni podaci sa WA i Viber onda u samim aplikacijama omoguci i odradi backup.
Kada se napravi backup starog telefona samo ukljucis novi telefon (ili ako je vec aktiviran odradi settings > general > transfer or reset > erase all content and settings) i onda ga samo primanes starom telefonu.
I ponudice ti opciju da sve prebacis. Mislim da ima i selektivno. Bice dva nacina prebacivanja (direktno ili kroz iCloud), pa vidi sta pise koji je brzi.
Pazi ako je ukljucen iCloud sync - sve sto ocistis na jednom nestace i na drugom!
13 pro na 18.6.2 da ide na 26.2 ili neka ga?
Moze slobodno
Pa ne moze mu smetati samo moze izgubiti na brzini zbog starijeg hardwera a svaki novi software sve zahtjevniji
Nemam nikakav lag u redovnom radu ali mi se cini da vise jede bateriju
Oce li mi neko objasniti razliku u smislu garancije , i neke sigurnosti ,ako kupim Iphone 16 za 800i kusur eura u ove ozbiljnije radnje i dobijem fiskalni racun ili kupim ga u neke “lokalne” radnjice za 650e bez racuna ali kao preko njih ide servis? I ima li kakve veze sto je npr AZIJSKA verzija ?