o kome sam pricao.. soderling je u pitanju...
italijanka sjajna, ali sam se zbilja iznenadio. njen je dan bio.
Printable View
kako je odigrala Skijavone, svaka joj cast, mislim da je presudno bilo to sto je Stosur bila favorit a realno nije dovoljno iskusna za tako nesto u finalu pa je igrala sa mnogo grca....
Ma unistice ga sjutra Sod sa tim njegovim jednorucnim BH-om,stvarno je prijatno iznenadio tim udarcem...
edit:Nestor i Zimonjic idu ka jos jednoj titulu!
italijanka je pokazala koliko je sirova snaga dovoljna da se nekad trijumfuju pa cak i na tako jakom turniru.svaka joj cast, najvise se pokazala na turniru, iako je stosur izbacila najjace
Nestor i Zimonjic do jos jedne titule,svaka im cast!
kraljevi su, svaka im cast
Zika dva GS za dva dana :D Alal vjera, kakav je to majstor! Okreni-obrni, najbolji srpski teniser.
Samo cu reci eh zene...ko prati ovaj pdf zna da ponekad kixam shto se tiche njihovih ishoda,a chisto sumnjam da postoji taj koji ce ih bash povatat kako treba,znash i sam.
Shto se opklade tiche,zaista sam mislio ono shto sam napisao,srecom po mene nisi pristao;)
octavian welcome back ;) BV ne zezaj Franceska je odigrala turnir karijere , svaki mec perfektno odradjen, o kakvoj snazi govoris ? nije ih tukla reketom nego igrala je kako je trebalo za sve je imala rjesenje, ako je neko igrao na snagu onda je to Sem i nije to proslo!
Pocela je i da pada malo kvota na njega. Ali najjace je sto svi mi ocekujemo pobjedu Soderlinga, a kladionicari ga smatraju totalnim autsajderom.
sjutra na Nadala 3-1, sve pare :)
nadal ako bude dobio, dobija bez igubljenog seta u protivnom gubi mec :D
Ne bih se ja zalijecao na Soderlinga, jer on igra dvorucni. A ti znas da je jednorucni tata na sljaci :grin: Igrao sam 55€ na Robina. Nisam bio brz, pa umjesto 4.33, odigrao na 4.00. Izgubice mozda Robin, ali realni odmjer kvota za sjutra bi trebao da bude 1.538978 - 2.156482.
@ signore
Gdje si to odigrao na kvotu 4 ?
Znam za meridijan,mislim da je nisu spushtali,vidjecemo,mozda ce bit i veca na pochetku mecha...
Ne uzdaj se u to. Ovdje je prisutna tendencija pada, jer nije ovo kao kad svi trpaju na favorita. Dosta ce Stavljati na Soda (ako mu ovo nije nadimak, ja mu ga nađenuh).
A ako dodje ova Santa Lucia vs Rain of Shine (sve su prilike da nece), probao bih malo i na 3:0 i 3:1 za Soda.
A ima li gdje il moram slat meridijanu da mi daju kvotu za over 8,5 aseva ?
Ne bi trebalo da ima. Eto bar su za to dobri, dako ti daju dobru kvotu.