Originally Posted by
Hell Raiser
Ne moras karikirati. Lijepo odgovorih da je covjek govedo, koje ocigledno ne umije da se izbori sa problemima na pravi navin. Na zalost je premijer.
I da, slazem se da se namjesta na penal svakoj prici nove opozicije. I platice ga ulaskom Meda u vladu.
Ali komentari kako je sada, jer je bilo bolje juce i to u svakom pogledu, pa zasluzuje da se podsjetimo kako je bilo juce i sta se juce branilo floskulom "ponesose srbi drzavu" a vi ste nesposobni jer ne umijete da napravite posao. Ovakvih kao on ima koliko hoces na ovom forumu. Pa su ucutali bili na dva mjeseca i evo ih opet da pricaju kako je juce ekonomija bila super, a danas ti ljudi propadaju.
Nikako da povezemo da propadanje pojedinih poslova ima samo male veze sa diskonekcijom sa budzeta.
Nisi vise razocaran od mene to sigurno. Ocekivao sam vise od srzenticke iskreno, ali ako je tacno ovo sto sam nacuo, tek ce to da bude kiks epskih razmjera. Samo zato sto misli da ima posla sa ljudima a ne prevarantima
Za sad sam polovicno zadovoljan onim sto. Radi Brdjanin, i zakonom dje se UP vraca pod ministarstvo. Do sad sam davao neku sansu Sekulovicu, ali sad kad je njegovo vidjecemo. Hocemo li nastaviti sa praksom da se hapsi petoro a ne dira 50 i slicne gluposti