Meni dajte nesto zestoko,jer cu namlatit' nekoga posteno koliko sam bijesna.
Printable View
Meni dajte nesto zestoko,jer cu namlatit' nekoga posteno koliko sam bijesna.
Hej ja mogu da popijem vishe od svih drugara iz mog kraja!
Hocemo li da se oprobamo? :) :) :)
Moze li se sto uzet na recku, a zvoncice??? Ja bi jedan johnny walker,ako nije kasno?
ja sam bankrotira davno u to ime jednu tekilu za mene
kakvo je to pitanje, ucenik koji je presao skroz odlican na tromjesece naravno da ce biti odlican na kraj godine, nego ispitni centar mi jos ne dade nagradu za 2 mjesto kazu bice naknadno odluceno o vremenu proglasenja najboljih izgleda da oce da me zebu da mi ne daju nagradu, pa zvoncice provjeri to tamo:D
E pa dobro vece...Imate li me cime ponudit odje?
:D vidji, prigovorish li mi sluchajno da te ne pominjem ovuda naglavachke cu te izbachit iz kafane!!!!!!!!!
Evo tri strane te klikujem a ti ni da prochitash postove a kamoli da se javish...sram te bilo g00zice, kad obraza nemash!!!:lol::lol::lol::yipiiii:
Dje si bio danas, svega ti? Da nijesi bio na kakvom veselju Rvashkom?:D
Ne ja bogami...Danas sam ispratio zenu kuci i bio malo u zivot:D:D:D
Moramo i mi obicni smrtnici vidjet malo svijeta je l'?:D:D:D
A kako si mi ti?Slusa li marva?:D
:D ih kako da ne!!!! Evo ti jedan dolaznik...milo ce ti bit...mada ti stoji i slovo A pochetak nechega lijepoga... a ovamo ti stoji machka-slukavice te neshto ,ali tu pored machke imash zeca i slona, bice neshto na brzinu i teshko ce ti bit' !!!:lol:
Niko me nishta ne slusha, niko nema da me brani...eto tako...ja sam sama na svetu i tuzna...:cry::cry::cry:
Aj' sad plati jedno pice, kako ti me nije za' ???:mrgreen:
A bogami si zasluzila...
Uzmi sto god oces.Ja bik jedno bijelo vino * kisela voda (Knjaz naravno):D:D:D
:lol: neka choche, mnogo bi mi bilo, bez ako necesh ti da mi budesh treci sin (cerkooo tiiii siiii moooj siiiiin):yipiiii:
:D tebi prija ovo odsustvovanje sa foruma, pun si ka' brod i nije ti za' da platish:lol::lol::lol:
A i tebi dobro dodje zar ne?:D:D:D
Dje mi je brat pobrat???
Ja reko da se nije zajebao neku djevojku da uvati...Eeeeee, umjesto da hvata djevojke, on hat-trickove hvata.
Vidis li ti moja zvoncice kuda je posla ova omlaTina?Kuda vodi ovakav zivot?Kud plovi ovaj brod?
Kad sam ja bio u te godine...Eeeeeeeeeee kad se sjetim...Sve sto je moglo kvaku dovatit....A moj brat pobrat ovako...c c c c c...
/me razocaran
:lol: opametice se on kad ga prodje pubertet:D
Kad ga naucim, izgubicu ga...