jer smo nervozna čeljad
Printable View
jer smo nervozna čeljad
Nervira me kako moze da gori vatra ispred zgrade na ovaj pljusak i da se ne utuli evo sat vremena, a ja nemam objasnjenje za to...tezak ovaj pasji zivot, mora coek lupat glavu oko svacega...
Nervira me kad mi se po glavi vrzma, konstantno ponavlja neka iritantna riječ.
preopterećen server Playtoy-a, pa ne mogu da igram podmornica...
kad mi majka dodje sa pricom: a vidji kako je fina ova djevojka, vrijedna, pametna. meni se bas svidja.
uhhhh, e onda bih je pojeo zajedno sa tom djevojkom!!!
Puno javašluka, droge, kučki i kučaka iz veza na koncertu Crvene jabuke.
"I was like..." i varijacije na temu treba zabraniti zakonom, para mi ushne shkoljke!
nerviraju me osobe koje citaju horoskop, i koje gataju u solju (kafe ne wc).. mislim na zene.. jer nijedan muskarac nije idiot da radi nesto od to dvojo.. ako posotji takav, onda i nije musko, no idiot.
nervira me kad samoj sebi posaljem pm
mene to zabrinjava pomalo
a tek meni
kaze se mene*
:*
vazi brate:*
Ljudi u vezama, cOOl likovi po zurki, po gradu, po forumu, veze na daljinu, dosada, nemogucnost spavanja po 20 sati, vizni rezimi, vladine administracije, atlantski okean, posta, zemljina kugla, univerzum, nemoc odupiranju.
Sto moram da ucim neke predmete koji me ne interesuju.
pa ne nerviram se u zadnje vrijeme :) ..i to mi malo smeta :p ..ranije kad sam nervozan sinem koju domacu kajsiju il dunju i miran..ovako ni'ta .. :lol:
Fuckin' vrijeme .
nerviraju me pravila...
pa pravila postoje da bi se krsila i granice da bi se pomjerale...zar ne ?! hihihihih :lol:
Nervira me : kad je ona spora kad narucim da mi izreze nesto u prodavnici, glupi ljudi, zene vozaci,kad mi konobar ne vrati 20 centi, kad me neko slaze, KAD NEKO KASNI, kad ne daje migavac ovaj ispred mene, podgoricane u saobracaju nekulturne, kad padnem na zadnji par na tiketu, dosadne knjige.
nerviraju me one etikete(unutrasnje) od po metra kad kupim neku majicu,pa moram da kidam pa posle neznam vise na koliko se ta majica pere i..uff,neznam,sta ce im to.
nervira me kad cujem "Gledam televizOR"
uhhhhh!!!
i: "HVali mi to i to.."
uhhhh!!!
Pravim pizzu i vidim da nemam dovoljno šunke
A zamisli da krenes da pravis a ne znas ni imas li "materijala", sam bi sebe iznervirao.
ili je napravis i vidis da nemas dovoljno velik tanjir da bi pica stala na njega? pa sa poda jes.. pi, najgore nesto, 100x mi se desilo -__-
kad mi ljudi ne odgovaraju na poruke.
"saznaj ko ti gleda profil" i "lajkuj da bi saznao" kreteni
nervira me kad me pitaju "kad ces otovoriti fejs" ? grrrrrrrrrrr .. nijesam poludio da me smaraju ka sto rece m.lucifer lajkum mi ovo lajkuj mi ono, vidi dje sam se slikala, saznaj ko ti gleda profil radi 100% aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..
I cuveno "Sto te nema na fejs?"
gledanje utakmice koju komentariše Šofro...uništi svaku utakmicu
moze li mi ko objasniti sto je fora sa rastucom populacijom likova koji tetoviraju kineske simbole koje su dan prije nasli na netu,najvjerovatnije koristeci google prevodilac za neke otrcane fore tipa "hrabrost,snaga,volja"...i imaju ih oni i paris hilton koja ih skuplja po cijelom i iznad dupeta...! (da prostite)
gospodo novopeceni pozeri kojima i dalje mama pere gace,it is not cool.it is lame.
istetovirajte majku,kola,psa,taj laptop,bocu niksickog...bilo sta sto vam znaci vise od otrcanog klisea.
p.s.inace,ta se tetovaza nekako i ne slaze sa mjesavinom peruti i gela kojim silujete sopstvenu glavu svaku noc.
Dobar tekst na tu temu: http://zabolje.me/2011/03/16/idiot-ink/
a nije me iznerviralo, no rastužilo...Naki mladoženja iz Rožaja koji je naručio konobaru u 'Carinama' PIT bul
uz to je izjavio da je sit diskoteka i izlazaka..
živi 20 km od Rožaja,
a tamo nema ni semafora, a kamoli diskoteka...
aj mene..burazere...
mrzni semafori.
hahahahaahaahaha respect za brata ! trebala si ustat i pruzit mu ruku