Bio vec i nista novo tamo nisam probao :p
Idem 10og na north sea festival u roterdamu, kupio sam kartu za brisel, al jos nisam sredio kartu nazad, pa ako ima neku dobru ideju za povratak... :)
Printable View
Da li zna neko koliko se najjeftinije moze proco pg/tv- cirih.Direktan let
U periodu 1.avg do 10 sep.Trebale bi mi 3 karte.
Тапаток
Je li neko placao avio karte preko neta?
I koji su sajtovi sugurni?
pomoc!!!!!!
nikako mi ne uspijeva da uplatim kartu preko ryanair-a iz pg do brisela....moze li neko da mi pomogne, hitno mi je
Sto je problem
sve fino popunim i kad dodjem do rubrike payment tu neki problem imam. danas sam napunio maestro karticu od erste banke
Moguće da je neki trenutni problem, umije tako njihov sajt da zabudali.
citav boziji dan pokusavam i nece...ima li ko da je ovo radio, mozda nedje grijesim, mada ne bih rekao, ali...
u polje card or account number mi ne prima broj racuna (trazi jos neku cifru) a broj kartice prima.
jos nesto me interesuje i buni sta je CCV broj? cackao sam po netu i na vidio da su to tri posljednje cifre sa poledjine kod autorizacione trake. ako ima neko MAESTRO od ERSTE banke neka pogleda i provjeri i pomogne
Attachment 109775
Evo brate ne kapiram u čemu je problem-okreneš svoju karticu i 3 broja desno-to je to i bez toga nećeš moći da platiš ništa preko interneta.
Attachment 109776
Vecina maestro ne mogu na netu. Samo master ili visa electron ili classic.
http://www.erstebank.me/default.aspx?jezik=me&strana=51
Ne vidim da pise da moze da se koristi online
Uzmes http://www.nlb.me/VISAprepaidpoklonkartica odmah ti je urucuju i platis 5 eur provizije za prvu uplatu i to je sve.
^ ima wizzair i to je najmanji booking fee sa maestra ako placas. ;) a svakako jako rijetko je ima ka opcija ...
Taman tako. Samo tamo sam vidio da je prihvataju. Mora da imaju neki deal sa njima.
i kod ryanair ima opcija da izaberes maestro...al ok, vidjecu sjutra da uzmem ovu kod nlb ili da kod nekog nadjem visa karticu pa javljam radi buducih ljudi u mojoj kozi :)
a koliko je mjesecno odrzavanje ove poklon visa kartice kod nlb?
ljudi, uspeo sam :D hvala vam svima! bio je problem u kartici
Ajde pa javi utiske kakav je Brisel, prevoz aerodrom-grad i sl.
Bice sad promo za Instambul
Koji je neki idealan tajming za bukiranje leta? Konkretno ryanair-a. Mjesec prije, dva mjeseca prije?
Sto ranije, tj cim nadjes povoljne karte
Zato sam i mislio septembar da bukiram.
Izvadio bi Visa debitnu karticu u CKB. Valjda se snjom moze platiti na ryanair, eurolines, booking.com ?
mozes sa visa karticom, ja licno rezervisao. i nemoj vadit zbog toga visa, sto da ti mjesecno uzima euro ili vise, posudi je kod nekog svog, dopuni i uplati kartu, ne treba ti cak ni pin date kartice. sto se tice bukiranja, gledaj da bude sto prije i izbjegavaj popularne datume, obicno sedmica kad se djeca tek raspuste sa skolom po zapadu tad nas narod nagrne i karte skacu
Jos jedno glupo pitanje.
Tamo dje ima da se izabere samo VISA, ne moze se placati Visa Electron karticom?
Moze.
Super
Koristi li ko web check in,u cemu je fora
Kod ovih niskotarifnih kompanija to je maltene obavezna stvar da se prije leta čekiraš i odštampaš kartu jer te u suprotnom oderu kao jarca na aerodromu.Kad su u pitanju nacionalne kompanije kao što je croatia airlines mislim da nema potrebe da se zamlaćuješ sa time.
Ako ima opcija zasto da ne, ne mora da ceka, samo predas torbu i palis na gate. Mada u dubrovniku ima terminali za selfcheckin
sto znam, kad vec moram da cekam da predam prtljag, ne vidim korist... smisleno je kada si bez prtljaga... IMHO...
To je ok po meni ukoliko čovjek nema prtljag a obzirom da je i pitanje prtljaga čovjek pomenuo računao sam da ima kofer da preda.
U tom smislu sam rekao da nema potrebe da se opterećuje web čekiranjem pošto je nacionalni avioprevoznik a svakako treba predati kofer.
Inače ukoliko ima ručni prtljag slažem se da je bolje da se sam čekira - nema potrebe ni minut da gubi nego pravac avion.
Hvala
Je li neko bio do Malte, da prenese iskustva vrijedi li ici tamo nekih 8 dana je 500e iz Beograda..
Uzeo sam karte preko ryana za Brisel.
Interesuje me sledece
Kaze da se moram online cekirati prije polaska.
1. Kako to ako sam oznacio da imam jednu torbu koju sam platio 50 eura?
2. Da li to znaci da moram online cekirati i povratak ili kako?