ahahahahahhahahaha brao! :D :D
Printable View
http://i27.tinypic.com/xepxtu.jpg
http://i25.tinypic.com/2eefv3b.jpg
Zhao mi bi momka,bash je hrabro vozio i 3 krivine pred cilj...Shto je najgore,stojao sam pored njegove porodice,djeca su plakala,brat mu je sjeo na kamen i pocheo da plache...Kad je udario,ja i 2 druga smo strchali do njega,a sa nama neki chovjek...Kako je trchao,spotache se i nosem u zemlju,polomi nos,sav u krv...
Inache,najgore izdanje trke do sad...
Igor R ,jesi li ti bio sa audijem,parkirao si ga kod onoga restorana gore?
Vidjeh te,no nisam bio siguran jesi li ti pa ti se ne javih...Meni je motor bio onamo pored tvog auta,na onaj trotoar... :p
dvoje su se tako smuvali :devil:
inace trka je bzv bila, no dobro ekonomska kriza je uticala na to :) dobro je bilo organizovano,cak nije ni ulaz naplacivan,ali stvarno malo je naroda bilo
Cuh da su se rekordi obarali u jugo klasama,jer su temperature bile niske,pa motori imaju bolje performanse jer nijesu pregrijani...
Ko sve vozi,nije ni cudo da ima sve manje ljudi.
dvojici-trojici iz jugo klase se civilno auto redovno gasi na semafore,i stuca na krecanje,ali mora da nastavit familijarna tradicija luzera...kakvi ocevi,takav i sin ;)
http://i30.tinypic.com/i1h9o7.jpg
Evo mi potvrda da su mi uzeli vozacku cccccccc :(
Inace sinoc sam bio opet u Sutomore, sta radi policija pojma nemam,ali nema ih nidje... Ljudi bio sam u Caribiu , Deni Bonestaj pjeva uzivo :D , nije lose bilo...
I onda sam vozio malo u pijanom stanju ali to mi je najbolja voznja jer znam da ne smijem da se zezam i zato vozim po pravilima.
bio sam i ja na denija sinoc xexe dobro je bilo...
super
________
trile kad ces na fejs okacit klipove od sinoc??
ono iz sozine kad smo preticali ? xexe jes pa da me uhapsi milicajac ili da mi oduzme vozacku
aj skeniraj onaj rachun iz haBane, niko nam nece vjerovat da smo popili 800 eura ja i ti sami
ne znam dje mi je :(((
a dobro slali smo onim ribama pice...
fabija fabija....
Prije pola sata neki momci su pretekli A8 u kojem je bio Milo, upali su izmedju auta...sad ih vode unutra.
Neki momci iz BD, sto ja znam...
Sve sto mi je proslo kroz glavu je...Celzinjo u akciji.
jahaahaha ne seri da su upali izmedju audija?
hahahahah
Da li je moguce da je neko Celzinja zajebo?
Celzinjo se zainatio Milu da ce brze od njega odvozit to :)
Sto je to malo sivo ide gore dolje po CG?
zato njega nema! :)
Kad je dzip zatamnjenih stakala u pitanju onda im je malo veca frka :D
Dobro mu nisu preventivno 10 metaka po kola ispalili :) no valjda nisu toliko ludi.
Vraćem se sa sela sinoć. Uključio se na Uliće. Kolona 3-4km. Vozi se od 60-80. Držim odstojanje 5-10m. U Donju Goricu kod DR trade marketa kolona stala i ja ukočio iz tri puta lagano i stao 2m od auta ispred mene. Odjednom čujem škripu guma i gledam u retrovizor i bambara...
Golf III me sa prednjim lijevim farom udario u moj zadnji desni dio. Pomjerio me 1-1,5m iz mjesta mirovanja. Sa sve ABS-om je uspio toliko da me pomjeri. Koliko je išao da mi je znat. Sagnuo se momak da dofati maramicu i kad je vidio da smo stali pokušao da izbjegne i tu je kraj priče...
Majka malo istegla žile na vrat kako nije bilo naslona pozadi.
Golfu ništa, malo far slomio i to je to. A meni je gepek uvukao do gume. To presmiješno izgleda.
Drugi udes za 8-9mjeseci. I to prilično bezvezan. Bruka.
Kad smo kod pratnji - jednom su me prakticno ukljucili u pratnju, jer su se oni ukljucivali na smjer u kom sam ja isao, a nisu upalili rotaciju i tako sam se ja nasao u pratnji :) Onda je vozac iza mene upalio sirenu, ja malo prikocio da me on obidje i to je to :cool: mada ovo nisu bili Audi-ji i bilo je u grad.
A bio sam na more 2 dana zato me nije bilo :)
Sto niste trazili u novine jel bio kakav udes sa Vectrom ako me nema toliko dugo :D
Kad sam isa za BD prekjuce , ne znam kako se zove mjesto ali bilo je ono cvijece pored puta,gdje je neko poginuo davno...I okupila se uza porodica 3-4 i mijenjaju ono cvijece ,stoje tamo,a auta prolaze, ja sam se bio zaplaka :(
Inace sinoc kad sam se vraca iz Bara oko 3 sata uvece,nidje nikoga kroz Zetu ,ispod 120 nisam spustao , vozim tako i pored volija ima mala krivinica i pravina velika pored KAPA ,znate to...E ja vozim pored Volija 120 nedje,ulazim u tu krivinu bez kocenja, znate kako se culo,ono skripe gume kao formula da ulazi u krivinu ,izadjem ja na pravinu ,nidje nikoga.I ja nisam htio da ga stiskam radi policije dolje ali samo puni i idem ja 160 , i drzim tu brzinu jer mi je bilo dosta :)
Ukocim pred onaj nadvoznjak dosta kad dolje policija i nije me zaustavila .Ovo je dokaz da mogu da dokazem da sam isao 170 na plin,jer sinoc 160 bez imalo mucenja i forsiranja,znaci samo,kao neka normala...
Vala kad ja mogu sa mojim 1.6 trecom 150 ic mozes i ti 170 na plin sa 1.8 ... cudi me to od golfa 3 da mu se nista ne slomi ... obicno kad sa njim udaris puca ti veznik i oba fara...
Bass ja sam takav da volim auto ,i ne bih ga tako mucio nikad kao ti :(
Ja kad sam smoren,uglavnom kad vozim kroz grad, prebacam u vecu brzinu cim malo osjetim motor ,to mi je najmilija voznja...
A na otvoren put,ako bas moram da ga stisnem da mi treba ubrzanje uvjek to bude treca brzina.
Hvale mi se neke kolege vozili su auta 2-om 100-110 , i to starija auta, pa ja to da uradim mene bi srce okinulo ...
Vjerujes li da radije vozim 5-tom 110-120 na vrh gasa ,nego cetvrtom pola-puni gas... Znam da mu to ne skodi (ovo 110 4-tom) ali ja ne mogu da ga slusam kako place :(
A za ostale:
LJUDI VOZIO SAM SINOC 160 PORED KAP-A DOBRIH 3-4 KM... I nemate komentar??? :(
Ja imam.
Komentar:
LUDI SI 160 km/h, dugacak 4 km!
zadnji celzinjov post je otkrio veliku istinu - chovjek se zajebava.
Ali dobro, bilo je lijepo dok je trajalo.
a ja bash slikao zbog njega ovo , a on se uozbiljio i opametio sa voznjom