E meni radi.......
Printable View
E meni radi.......
I menE radi skroz ok....
Upalih neku korekciju na opcije,eo ga saT.
Gorane,ne rekoh ti,ustani kad pricas sa mnom....:D
funestis je postao kralj monologa...
I mene sat zeza...
All times are GMT +3. The time now is 13:27.
Dje da promijenim GMT ? Nikako da nadjem,
User CP > Edit Options > Date & Time Options
Uspio sam da podesim ali i dalje mislim da nije dobro. Stavim da sam GMT 0 (London) a na dnu strane mi pise
All times are GMT +1. The time now is 18:00.
Doduse tako i treba.
Može li tema https://forum.cdm.me/showthread.php?t=18920
da se prebaci u vICEVE?
sto znaci onaj plus pored nika, ja ga nemam al vidjeh izgleda ovako Masinac081+ ?
ahhahahahahahha LMAO
Kada pokusas da odgovoris na post a dobijes ovo:
Sto je to: ban, gasenje naloga, o cemu se redi? A radi se o starijem nalogu.Quote:
Magarche, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
- Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
- If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Stari nalog Magarac je bio jedne kasnije poznate politicke osobe pa vjerovatno zamolio admine da se ugasi nalog.
^^^ taman ste se nasli :P
Dje bih mogao zamoljit jedan mali "potpis" ispod nicka da mi se stavi? :)
Tipa "Phantom Rider"
Tema vicevi o jevrejima nastavlja svoj život, a ja sam dobio poslednju opomenu (pred ban?!) jer sam tražio zatvaranje te teme i opstruirao je ....
Good job administracijo
jedno su vicevi, i namjena tih viceva, bilo da su morbidni, crni, masni, puno erotike i sl, a potpuno je drugo ono sto si ti htio, da na temu dje je bitan humor postavljas slike iz holokausta, sto naravno nije smijesno, sto ti hoces jedan obican vid humora, pa makar to bio crn, da dignes na nivo problema, to je samo tvoj problem, jer pdf vicevi je namijenjan bas za viceve za nista drugo
Samo da te uputim, mada tu nema neke vajde, da su vicevi protiv jedne zajednice, pogotovo ako su crni, vid omalovažavanje te zajednice.
Vicevi o JEvrejima postoje, postoji i crni humor, ali kombinacija ove dvije viceva je morbidna.
Pitam sad, da li bi isto reagovao da se otvori tema "Vicevi o Mladiću i Srebrenici"
Jer i to su samo vicevi, zar ne?
hehehehehehe smijesan cova ovaj montero , nego elem kako funkcionira ovo z reputaciju i brojanje rep powera i ove zelene slikice kockice sta su vec ?
Ajde mi objasni koja je razlika između posprdavanja i vica?
Ako kažem da je Srebrenica bila opravdana i da je trebalo pobiti i više muslimana, onda je to pretpostavljam sprdnja.
Ako napišem vic o nasmijanim koljačima, onda je to u redu?
samo tako nastavite, ali kažem da vam ne valja rabota.
Vicevi o Aušvicu možda jesu smiješni nekome, ali su neukusni i neintelegentni.
Uživajte vi samo
znate vic , kad jevrejka po logoru trazi muza i veli da nije gleda dje ko onoga moga, opet mi je nedje ispario ;pppppppppppp heheheheheh
ajd sad mi raskljuvite ovi famozni rep power problem ?
unaprijed zahvalan i ponizan
vas rob dzo
Kad bih razmišljao kao ti, ja bih tražio da se brišu svi vicevi o Crnogorcima, jer i ako to "posprdavanje" ne uključuje genocid i ratne zločine, i dalje degradira i podsmijeva se mom narodu (i indirektno - meni).
Pretpostavljam da bi se po istoj osnovi tražila zabrana viceva o Muji i Hasi.
mene i sex vrijedja, jer sam vaspitan u popovskoj familiji, i ucio sam bogosloviju, brisite podforum sex i erotika da ve zamolim, ;p rep power? anybody ?
Ne mislim ja treba ići toliko daleko da se zabrane vicevi čiji je predmet sterotip o nekom narodu, kao što bi bio tvrdičluk jevreja, Piroćanaca ili Škota. Problem kada je OVO osnova za viceve:
http://blogs.uptownlife.net/sonyaros.../Belsen011.jpg
https://forum.cdm.me/showthread.php?...ght=reputation - uživaj :p
Šalim se, evo ukratko - 1 kockica 100 rep pointa
rep power - može i godine na forumu, a može i koliko si share-vao rep pointa (tako nekako valjda). Ako ti je rep point npr. 7, kad nekome daš reputaciju, njemu se doda broj 7 na već postojeći zbir.
Išta jasno? :)
da al ako ja tebe kliknem lupam 12 13 14 reputation received , a pise ti otkud znam 6 7 ? i 70 poena ?
da al rep power zavisi od cega ?kad udjes u cp dolje ti pise 14 osoba koje ti je dalo rep za neki posto , i onda gore imas 70 rep points, a rep power ti je 6 ?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Stariji? Koja je definicija 'starijeg člana'? Je li definisano nekim medjunarodnim forumskim statutom ili je prosto subjektivna procjena nadležnog? Možda pak nepotizam ima veze s tim? Što mi se čini kao i izvjesnije :)
Što se cimate toliko oko ovih gluposti na forumu nije mi jasno. Kao da je nekog briga što ti piše ispod nicka. Prepustite to ovima koji imaju svoje online tripove i poistovjećuju se sa nekim virtuelnim kvaziličnostima ;)