moja bolest su gluposti za stan. Cipele od kineza ali zato peti potpuno bespotrebni svećnjak uredno kupljen. Bravo Majo.
Printable View
Kardigan pleteni - dobila od majke i sestre
Haljinu s kosturskim glavama (voooolim taj motiv)
Haljina-dukserica iz Cotton-a
Crne farmerke...koje čudno mirišu, bez obzira na dva pranja i po boce Bohora...ne znam što da činim...
Otčepi nos.
ahahaaha džaba...Ništa tom specifičnom vonju ne mogu, pa poslije Nikoljdana, jer tada po' robe mašina mi opraši zbog ribe i priganije, ako im ne dođem glave, završiće u kesi spakovanoj za Jankovića krše...
Generalkom po kuci... huuuC. :D
Kompljet...
tj. kaficom nakon svega..ljepota.
Hvala Lepo
U jbt. Crnjak.
Nije de.:D
Ozbiljna sam. :)
Hvala Lepo
baš sam se čašćavala ovih dana...prvo telefonom novim....pa onda odoh po neki veš u mil pop, pa se častih time i udjoh u onaj mrzni UNO u centru, kad nadjoh duboke cipele, pa salonke i baletanke, plus daju treće džabe...teke, kupih troje cipela ni kriva ni dužna...onda noćas u 9 odoh do Delte, da uzmem neki kardigan koji sam prije neki dan vidjela i ostavila ne znajući da je šoping night, kad ono tamo haos....ali u Zaru sam samo do vrata došla i izašla jer nenormalno je to što sam tamo vidjela....sve roba po patosu, pogažena, pobačana....ali se ja u Sportini častih tašnom, nađoh ovaj kardigan i častih čojka farmerkama...eto tako :D
Dobro ti učinjelo :D
Ja sam jednom bila na Shoping Night u Deltu i rekla sma nikad više da mi sve džabe daju. Drugi put sma isto kao ti slučajno upala i bježi.
Uzeh neku finu udobnu trenerku za teretanu i rukvice jedva nadjoh jer sam ruke jedan dan nažuljala :( Danak neiskustvu.
Ovoga puta se nisam častila nego su mene čašćavali :)
Intenzivno se čašćavam maštanjem.
e ovih dana sam opet sebe častila lijepim salonkama, novogodišnjim, i još ljepšim kratkim čizmicama na štiklu od antilopa....ne znam što će mi ali su toliko lijepe da sam morala da ih kupim:) Častila sam djecu košuljama, čojeka puloverom i sebe pantalonam i majicom:)
Posteno od tebe! A ja onaj peceni vulkan gledat necu 😅
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
ćuti, liječim depresiju novogodišnjom šoping groznicom:D
EDIT- a kakvu sam tašnu kupila za svaki dan?! Kao luče, samo što nije ova boja nego bordo braon i plava, kombinacija:D
http://rs.img.kominoi.net/images/ite...-thumbnail.jpg
Sklanjanjem sa kompletnog pdf-a politika.:D
Uh.. predivno.:D
Hvala Lepo
Majo?! Nemoguce!
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
a kad se mora..
https://s23.postimg.cc/a9fhk6s6j/jumping_rope.jpg
Drage zene,
Imate li neke kreativne predloge za policu/ormaric ili nesto slicno sto bi moglo posluziti za odlaganje zenskih tasni i torbica?
Gdje vi slazete svoje tasne?
O cudu me zabavise...
Najkreativniji prijedlog: Minimalizam.
Kinezi su majka
http://m.dhgate.com/product/fashion-...55.html#pd-019
Jesu, al umiju takav kiceraj da naprave 🤣
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Šalimo se malo, evo ljepša varijanta iste stvari.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7af83d0122.jpg
Jos kad bi imale americke plakare od 15m2 🤣
Ao grinje :), ovo staje u običan plakar
Ja imam dvije tasnje i vise mi na kvaku.
lol nama uvijek fali mjesta. Ne bi tasne bile po kuci da se mogu tu stavit [emoji23]
A i ne nosim ih. Kad izadjem mi je novcanik u zadnji dzep, klucevi u prednji i telefon u jakni.
Biće da ti je ljeti ta jakna posebno praktična.
Imam drugi dzep u pantolje.
Phenix ti su cudo... i imas rep od mene
E kako me nasmijaste jutros na zoru :D Vazda vam fala. Dan mora biti fin kad ti ovako počne :).
Torbe držim uglavnom u gepek hahah. I poneke cipele, od sramote više u kuću ne smijem unijeti. Onda biram iz gepeka.
Par novih tetovaža.
ao brate, meni nijedna tašnja, što veli phenix, odje stat ne može:D
hahahahhaha srce moje kako si ti manita, svaki put me namiješ slatko! Još kad se s Gandom dofatiš*! :lolblue:
eto tako moja Goozo! Nemamo mjesta u ormarima ni za tašne, a pogotovo za ovo čudo :D dobra je meni i komoda:D
Ja mijenjam 3 tasne ljeti i 3 zimi :D generalno ih ne volim, al novcanik, telefon, kljucevi, vlazne... pa kad krenem da ronim po njoj, pakao.
Cekam sezonsko sredjivanje ormara, sve ce to u onaj kontejner ispred delte, ako postoji vise