Prija ova kiša. :-)
Printable View
Prija ova kiša. :-)
Vala da znas. Okupa me dok pse izvedoh.Laganim hodom do mjesta za istrcavanje,trcanje po blatu, vracanje kuci.
Volim ljetnju kisu.
U Bar pade jos sinoc pa sam taman mislio da ce malo ozvjezit' a bi jedan od toplijih dana...
Evo sad pada malo duze, da ako sad ublazi malo ove vrucine, makar malo...
Preko dana kako hoće, ali barem noću da ugasim klimu... Napokon.
oće li malo zaladjivat što mislite? Micev pojma nema....valjalo bi, što se mene tiče, po dano 40 a po noći 25-6 i može tako do nove godine:D
da utulim ovu klimu više:D
evo jos malo i ode ljeto pa cemo kukat za njim 😀
Ja sam na odmpr do 20og i taman su do tada ove zege. Drzim vam fige da u Pg izdrzite :)
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Ko će normalni iz podgorice kukat za ljetom nije mi jasno. Grad je mrtav ljeti,zima je zakon.
ja smo što ne podlegnem :lol: šalim se, ja obožavam vrućinčinu ali sad je malo prećerala:D
evo setio sam se
Volio sam ljeto iznad svega, i zimi i ljeti. Ove je se godine razmahalo baš onako kafanski primitivno - seljački!
Kad te u "sred rečenice" po hiljaditi put poklopi svojim neumjesnom rešoom... nije ti više do družbe.
Vidji kisu, bez Radenka, ni u zimu nije ovakva.
U Baru sve neki naleti vjetra i kise po 10-15 minuta... taman se spremi kao da ce apokalipsa a onda stane...
ne znam za vas ali u kucu mi je toplije no prije ove kise...
A nije ,ovo taman prijatno.Samo ne znam do kad ce. :)
ko se isprzio isprzio se ne vjerujem da ce bit 40+ vise...mada ko zna mozda ga i udesi...
Ovo je odlicno sad, milina.
hahahahaha
Oce li bit' kise u pg danas?Nesto se oblaci.
kako se stuštila kiša danas....nego, čujem vele ovi koji se tobože razumiju, da čemo opet imat po metra snijega ove godine?! Je li moguće da to neko može prognozirati? Mis'im, ne smeta mi, samo pitam? :D
Ako su nasi prognozeri onda im sve vjerujem...
Ne mogu za naredni dan pogodit' vrijeme a ne za po' godine...