Pola grada nije imalo struje, ja sam sad bio svuda po gradu. Jedino sam u kolaps upao onamo dje se vade izvodi. Isao sam kao od Kina kulture, prema velikoj pijaci. Jedva se provukoh, drugo nidje nisam naisao na kolaps
Printable View
Prolazio sam tuda u 10, ali sam se provuka profesorski :)
samo treba na bezobrazno uc..jer ako pustis jednoga ihaaaaaaa...
Moram ovo ovdje ispricat.
Danas se neki debili iz elektro bili ovamo i auto mi bilo blizu parkirano , kad ja pogledam sev mi na haubu i branik stope od patika kako su se penjali da gledaju, e pa da sam ih vidio......
Srecom nista se ne poznaje , nije ulupljena hauba.
E pa kakvih debila ima u ovu PG to je smijesno !!!
a dobro..
vazda parkiraj pri kraju onoga parkinga...onamo kod kapije one..pff..nikad vise...
a elektro..mirna skola :D
Ja iza zgrade ne parkiram vise jer em sto divljaju iz skola ovi em sto uvece neki divljaju.
Jednom mi probase ukrast muziku al je samo iscupase....
Cesto se parkiram na onaj parking iza stadiona buducnosti, i jednu noc ja idem put kola, kad vidim lika pisa mi na gumu... Zamislite taj prizor! Ja do njega, on taman zavrsava, rekoh mu- Dje nadje od ovoliko kola i borova bas na moj auto da pisas???
A on nije moga gace da zakopca a kamo li da prica kolko je bio mrtav... Ja rekoh u sebi kad moze svako pasce tockove zapisavat, aj neka ga i on :)
Ubedljivo najjaca fora je bila kad sam imao Opel Suzu, spavao ja kuci, i probudim se, nisam ni mislio da vozim nego izadjem sa kumom napolje i kako je pao mrak slucajno prolazim pored mog auta i vidim sa jedno 7-8 metara otvorena vrata vozaca, i necije noge vire,kao cacka muziku. Ja ne mogu da vjerujem, polako ja tapnem kuma po ramenu i pokazem mu. Ja u nevjerici da se to moze meni desit. Prilazim ja polako, znaci spremam se da ubijem boga u njega. I ocemo mi da krenemo na 3,ja odbrojavam i krecem otvorim ona vrata do kraja i razderem se "Sta radis to" . Kad ladno prvi komsija kaze " A ti si,evo Lazo (moj otac) mi dao kljuceve da akumulator prespojim pa trazim kako da otvorim ovu haubu" xaxaxaxaxaxa.Ja i kum u trans od smijeha padamo,kako smo mogli da ga ugazimo ...
ovo je sad u anegdote vec. al ajde pise se nesto. davno drugo imao juga a sredio ga al opet jugo smece. i mi se vozimo sa drugim autom i kazemo njemu ajde parkiraj ga i idemo nedje.i parkira ga on i sve u auto aa uzace mi ga neko ,a dje ga stavih onamo,a cus juga .sto ce da skinu sa njega...volan? i mi zovnemo neke drugove i oni otvore juga gurnu ga nedje drugo. vracemo se mi kad on gleda gleda LJUDI ..mi ono lagano e? UZESE MI JUGA OSTROGA MI ahahahhahahahahhh pa to je plac bio on gleda dje je jugo a veli a kako pa muca pa staje pa gleda kljuceve.hahaahhahahh show
hahahahahhahhahahahahhahahhahaha
aj kad su vec anegdote... Imamo u firmu jedan kamion,tamic ,raspada se.Vozac je jedini koji moze da ga vozi kakav je to raspad. I izasli mi na teren u Zetu i otisa on sa jos jednim kolegom do jedne rodjake da posjede malo,i parkirali taj kamion valjda pored puta... Inace kamion se pali na prekidac.U medjuvremenu valjda jedan poslovodja naisa tuda i usunja se u kamion i polako ga odvezao i dosao do nas ovamo. I mi se dogovorimo da nismo nista culi ni vidjeli.hahahah kakva je onda panika vozaca nastala,zove mene na tel jesam li ga vidio,jel ko dolazio,ja se pravim lud a i svi ostali. Zamalo se ne zaplace covjek. Nece da zove policiju jer skandal,on pije nedje a ukrali mu kamion,ne zna sto ce od sebe.U tome ovaj poslovodja objasni sefu radne jedinice i on ga zovne i kaze vozacu "Hitno mi treba kamion, obustavi lokaciju i dodji u firmu" xaxaxaxaxaxaxxxaxa. Covjek izbezumljen dje mu je kamionce xaxaxaxa. I posle jedno pola sata mu kazemo sve je namjestaljka,ne treba da ides u firmu evo ti ga kamion pored jedne kuce xaxaxaxaxa :mrgreen::mrgreen:
^ hahahha pwned
pa jednom nasem drugu takodje uzeli su dvoica bili vespu i sakriju mu je.e sad ja i jos jedan podjemo i uzmemo njima vespu. i oni ga gore ovo ono cuda i on kaze aoo vratite mi vespu i ovi krenu za nju hahaha oces ku`rac ..e kad su stali A PAA A MI OSTAVILI OVDJE hahahahahahhaha
a npr na jedan rodjendan izasli smo i jednom drugu makli sa golf 2 dizela onu zicu od mase (il od struje nisam siguran) sto ide na bosch pumup i oni su verglali i mi se vracemo a oni se guraju reko sto je bilo? GORIVO uh ahahhaha
Mi smo coeku iz zastave volan micali... i zamisli coeka koji ulazi sijeda ubacha kljuc krece da vergla i fata se za volan... ali volana nema brate :)
Na Ficeke je lako skinuti kabel sto ide na bobinu :)
a ja bih se zakleo da su 'prve' zastave imale svaka isti kljuc hahah..
ili je kljuc od stana odgovarao kljucu od zastave
haahha
Ja sam Fiata otvorio sa U shaped zicom.
Gdje ima dobrih polovnih guma?
Kod Banja....u masline
Sta ti treba?
P.S. Ima tamo Toyo R888 vozene 600km 17'' ako imash felnu za njih...... taman da ludujesh ljeti ;)
Bio, nema nista za mene. :(